Пазаруване от miniprix.bg - 9

• 36 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
за тези съм любопитна каква марка бяха - появиха се изчезнаха много бързо, засякох само #36

питам само от интерес, защото зуумнати изглеждаха с чудесна изработка - 74 лв.

# 241
  • Варна
Снощи имаше и 40 и 44. От обяд ги дебна, 40 ги е грабнал някой Tired Защо не ги пуснах да се....
Прибрах 40-ти Mr. Green искаш ли ги?

Подметката на тези, които bubanka е показала, много ми прилича на обувките Драстик, които се разиграваха преди дни, но нямат никакво лого.

# 242
Ааааа 4 дена вече поръчката ми е просто Приета  smile3516 Кво е тва туткане кво е тва нещо Tired И ся сигурно ще ми откажат нещо hahaha ще падна под 40лв и ще трябва доставка да плащам #2gunfire #Cussing out Ей тогава вече ще ги запаля Naughty
Всъщност това възможно ли е?

# 243
  • София
Аз искам да питам - дали става да върна нещо но с изпринтена от мен фактура, че тази която беше в колета остана в нас  newsm78. Имам един пуловер да връщам - не сме на-целили размера  Laughing

# 244
  • Варна
Ааааа 4 дена вече поръчката ми е просто Приета  smile3516 Кво е тва туткане кво е тва нещо Tired И ся сигурно ще ми откажат нещо hahaha ще падна под 40лв и ще трябва доставка да плащам #2gunfire #Cussing out Ей тогава вече ще ги запаля Naughty
Всъщност това възможно ли е?

Няма да платиш доставка, ако ще и до 10 лв. да падне поръчката, важното е в момента на поръчването да е 40 лв или повече.

Аз искам да питам - дали става да върна нещо но с изпринтена от мен фактура, че тази която беше в колета остана в нас  newsm78. Имам един пуловер да връщам - не сме на-целили размера  Laughing

Става, по принцип си искат копие, а не оригинала.

На тези вече им личи логото

# 245
Взех си ги е много са хубави  Heart Eyes и топлички  Hug
http://www.miniprix.bg/produkt/1014047/
Честито!  Каква марка са ботушите и колко са дълги,имат ли подплата?
Мерси
drastik е марката имат подплата
високи  38 см

# 246
♥Toche♥◦,

вчера върнах 3 неща и забравих да сложа фактура.Надявам се ,че няма да има проблем.Лепнах на пратката генерирания код. newsm78

# 247
Farf,мерсии за отговора Hug

# 248
  • София
И аз ще връщам за първи път, почти цялата поръчка, само един пуловер е успешен.
Отказаха ми едни ботички, мрън.
Искам намаление на боти и ботуши 80%  Crazy.

# 249
Сега гледам новата колекция....ами верно цените са доста нагоре. А  и с тези никакви намаления, не знам до кога ще карат така  Crossing Arms

За тези http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1015713 ли казвахте нещо "щъркелови "

# 250
  • София
Сега гледам новата колекция....ами верно цените са доста нагоре. А  и с тези никакви намаления, не знам до кога ще карат така  Crossing Arms

За тези http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1015713 ли казвахте нещо "щъркелови "
Не тези не са от тях, какви точно са ... марка неизвестна засега  Peace.

# 251
  • Sofia
за тези съм любопитна каква марка бяха - появиха се изчезнаха много бързо, засякох само #36

Аз съм им мераклийка, ако някой ги е прибрал  Peace

Оф, тия пък са супер яки  Crazy  Crazy

Обаче аз от този сайт на редовна цена не купувам нищо, струващо повече от 20лв.  Stop Камо ли да дам 74 за обувки, дето не се знае какви са и дали си отговарят.

# 252
  • София
Мерси, момичета  Hug направих заявка за спиди  Peace

# 253
  • Варна

Аз съм им мераклийка, ако някой ги е прибрал  Peace

Оф, тия пък са супер яки  Crazy  Crazy

Обаче аз от този сайт на редовна цена не купувам нищо, струващо повече от 20лв.  Stop Камо ли да дам 74 за обувки, дето не се знае какви са и дали си отговарят.

Тия си личи от логото, че са щъркели, а за първите само с линк мога да помогна.

# 254
  • Sofia
Мерси, момичета  Hug направих заявка за спиди  Peace

Точето, малко оф, но в други теми явно вече и двете не пишем - да нацелуваш сладката муцунка от лентичката  Hug

farf,  Hug

Много груби вторите, ама яко ме кефят. Обаче вече не знам къде да слагам и за к'во са ми  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт