Пазаруване от miniprix.bg - 9

• 36 481
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
sparkling eyes и аз я бях поръчала тази блузка ,но ми я отказаха.Аз честно казано досега са два пъти съм връщала и то защото ми бяха объркани номерациите,а обувките до тук всички са читави,не съм попадала и на дефектна стока.Сигурно е до късмет,а тези ботуши които aniK е показала и на мен мнооооооого ми харесват,но не разстрел ами незнам какво ме чака.

# 301
момичета, моля ако някой ги има да каже умалени ли са, че ми отказали номера, а гледам на сайта 40 и се чудя , да не са ми големи  Praynig

# 302
Миналата седмица им върнах няколко неща, но не сложих фактура...Имам мейл, че ТОЗИ път ще ми ги обработят, НО да си слагам вече фактурата вътре при връщане.

# 303
Има намаление от 50% на детски неща http://www.miniprix.bg/produkti/stock-shock/dtski-2-8-godini

# 304
Някаква идея за марката на тези боти - сега са ги пуснала и много ми харесват, а и отдавна си търся червени боти или ботуши (има ги и в други цветове):
http://www.miniprix.bg/produkt/1016316/

Открих ги, някакви полски са:
http://juno.tradoro.pl/
И аз ги загледах, но не ми се дават толкова пари  Mr. Green

# 305
aniK и мен ме заинтригува с тези G-star за 90лв.,кажи от къде ако е удобно  Hug

# 306
  • на земята
Ей акво става с вас пазарите ли,аз скоро не съм купувала за мен нищо,просто вече нищо не си харесвам и това е  #Cussing out    Аз съм привърженк на марката G-STAR, купувам си доста неща последното от които е едни ботуши,и на мен ми стана интересно че има боти за 90 лв.те с намалението нкога не са биле такви цени  newsm78 или аз съм пропуснала ..)))  АНИККККККККК,ДА СЕ ЯВИ В ИЗПОВЕДЯЛНАТА ДА КАЖЕ ,КЪДЕ ИМА G-STAR ЗА 90 ЛВ.МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!  Joy  Уж нова колекция вчера,пък нищо няма само обувки  #Crazy

# 307
  • На черешатааа
aniK и мен ме заинтригува с тези G-star за 90лв.,кажи от къде ако е удобно  Hug
Сичкото народ чакаме   atwork Mr. Green

# 308
Ей акво става с вас пазарите ли,аз скоро не съм купувала за мен нищо,просто вече нищо не си харесвам и това е  #Cussing out    Аз съм привърженк на марката G-STAR, купувам си доста неща последното от които е едни ботуши,и на мен ми стана интересно че има боти за 90 лв.те с намалението нкога не са биле такви цени  newsm78 или аз съм пропуснала ..)))  АНИККККККККК,ДА СЕ ЯВИ В ИЗПОВЕДЯЛНАТА ДА КАЖЕ ,КЪДЕ ИМА G-STAR ЗА 90 ЛВ.МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!  Joy  Уж нова колекция вчера,пък нищо няма само обувки  #Crazy
В Джаваритата и в Амазон има такива цени. И на доста други марки има невиждани намаления

# 309
  • Sofia
Ето ме  bowuu ^Милена^ е отговорила - Javari, Amazon, ebay... В някои други сайтове също се намират - G-star например в bargaincrazy, в mandmdirect и т.н.
Аз МНОООООООГО рядко давам повече от 40-50лири за нещо и то трябва да е супер яко - марка и скъп артикул по принцип (кожено яке, ботуш и т.н.).
В този сайт шЪ мЪ прощават - много сме разглезените от чуждестранните сайтове - и като цени и като коректонст  Peace

# 310
  • на земята
Еми тъй кажете де,че за чуждите сайтове говорите,аз си мисля че тук в БГ и си викам,аааааааааааааа как съм пропуснала  Peace

# 311
Аз вече тотално се отказвам от тия и от всички бг сайтове,знаех си,че толкова хубаво не може да е,колкото изглеждаше  ooooh!  Tired
Още си чакам парите за дефектната рокля,върната на 31-ви и получена на другия ден... ПДФ имам от 7-ми някъде и оттогава си видя да си чакам превода  ooooh! В понеделник не се стърпях и им писах,казаха ''преведени са,днес-утре ще ги видите''.Е да,ама не,няма ги.Снощи пак писах,днес ми отговорили,че представете си "щели да направят всичко възможно да ги преведат днес,за да ги получа в понеделник''  Shocked  Outta Joint Е защо ме излъгаха тогава в понеделник,че са преведени  Sick
Предните пъти за около седмица си получавах парите,а сега до понеделник щом пак ще чакам,20 дни отиват...Сумата изобщо не е голяма,ама просто ме дразнят,че лъжат и мотаят  Crossing Arms

# 312
  • Sofia
Еми тъй кажете де,че за чуждите сайтове говорите,аз си мисля че тук в БГ и си викам,аааааааааааааа как съм пропуснала  Peace

Peace
ЛЪВИЦА, някаква грешка е станала, рядко се бавят така. Не се ядосвай  Hug
Според мен биват - на тоя оборот и лудница, как още успяват да са лИбезни по телефона, да им се чудиш. И мен ме дразнят с някои неща, но има давам шанс  Peace

# 313
  • София
Кликнах на този линк ( ВИЕ НЕ ГО ОТВАРАЙТЕ) - Купи сега тези боти с 35% НАМАЛЕНИЕ http://---shoretner923-Wdso1w  -   и след малко колегата вика какви са тези тъпи боти дето си харесала във фейса  Twisted Evil да ама аз не съм ги харесала хич много се ядосах  #Cussing out Нещо започнаха много да ме дразнят и с цените и с мотаенето при връщането на пари а сега и това че харесвам тъпите им боти  #2gunfire Айде няма нужда да им правя реклама точно на тях пред всичките ми 2200 приятели във фейса  Stop

# 314
  • София
Поредния ТХ за 65лв.  и 41 номер е у мен, ако някой го иска да свирка
а относно връщането на пари съм нямала никакъв проблем до 10 дни са в мен / банка / даже връща зълва ми на нейно име а сметката е на мое име , само им пиша мейл и те ми превеждат на мен парите.

Общи условия

Активация на акаунт