Пазаруване от miniprix.bg - 9

• 36 679
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте искам да попитам патугасите отговарят ли си на номера.Благодаря

# 376
  • при моите любими
 Peace

# 377
ДА

# 378
  • Sofia
Който и сайт да отворя, само реклами на miniprix ми се появяват  Crazy

# 379
Мдаа... май с новата политика вместо за доставки, предпочитат да си дават парите за реклами... Много са я закъсали в последно време откъм поръчки явно, та се чудят сега как да привличат хората  Whistling

# 380
  • Бургас
Който и сайт да отворя, само реклами на miniprix ми се появяват  Crazy

това е от браузъра или от търсенията в гугъл. помни къде ходиш и ти дава препратки.

# 381
ДА
Но са доста теснички. Peace

# 382
  • София
Като са празни, пиши- рекламация. Обясни, предложи и снимки Close
Дъщеря ми е имала ботуши Адамс, 2 години ги носи, сега ги носи племеницата. Здрави, здрави, та дрънкат. Това, което видях на снимките ме ужаси ooooh!

Аз си получих Патугасите в кафявата гама- без забележки, днес ги носих с кеф Heart Eyes

Писах, сега чакам бърз и компетентен отговор преди да нашаря стената им във фейса и да се обърна към КЗП  Mr. Green

# 383
 PraynigНякой може ли да ми даде размер на стелката на 40-ти номер от тези, както и ако може обиколката на прасеца.Чудя се, при положение, че не можах дори за закопчея 38-ми номер, 40-ти добре ли ще ми е./по принцип съм 37-ми, широк глезен/.

http://www.miniprix.bg/produkt/1015106/

# 384
Някой да ми препоръча тениска с дълъг ръкав или блуза, която да е с оригиналните си етикети, че ми трябват няколко за подаръци Hug

# 385
  • Варна
krisiki, Интересно ми е какво ще предприемат, до сега всичките им отговори са като по шаблон, унифицирани и безсъдържателни Mr. Green Ще чакам с нетърпение рзвитието.
happy_woman, Русалка беше взела 39-ти и каза че са и точни, тя толкова и носи, но са много дефектни. Не мисля че 40-ти е твоя номер, дори и да бяха умалени Thinking
Greene, до сега само тези на Вила получих с етикети като за подарък

# 386
  • Бургас
В крайна сметка, тези някой получи ли ги?   Интересува ме имат ли цип? Rolling Eyes

Не, нямат цип. На живо много ми харесаха ,но мерих в кафяво 40 номер и ми стискаха ,а няма 41 номер т.е. сториха ми се доста умалени. Но.....както вече разбрахме и номерата при различните чифтове и модели са различни ,така че не мога да съм категорична Simple Smile

# 387
  • София
Аз ако ви кажа какво поръчах Simple Smile, кащон с панталони Simple Smile 60 бр. за 66 лв.....много съм любопитна какво ще дойде  newsm78

# 388
Аз ако ви кажа какво поръчах Simple Smile, кащон с панталони Simple Smile 60 бр. за 66 лв.....много съм любопитна какво ще дойде  newsm78

Къде ги намери? Аз съм виждала само дрехи за 500 и няколко лева

# 389

Общи условия

Активация на акаунт