За какво си мислите докато правите секс

• 31 454
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Жено, има сексове които те оставят без дъх. С много страст, изобщо секс който те кара да забравиш къде си, кой си и т.н Ей тогава си свършил емоционално, няма нужда от другото. Crossing Arms Пък после като си тръгне Планетянина и продължаваш сам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ми...при тия сексове, за които говориш – няма начин да не свърша лично аз...затова вероятно се зачудих  Embarassed

# 106
Сигурно си от лесните Flutter. Тука нали така поделиха жените по повод свършването-на лесни и на трудни Laughing

# 107
# 108
Сигурно си от лесните Flutter. Тука нали така поделиха жените по повод свършването-на лесни и на трудни Laughing

Не съм, за съжаление  Joy
Затова вероятно се задоволявам понякога със секс без оргазъм. Но пък при див и страстен секс - няма начин да не стигна края. Като цяло не съм от нежните.

Ох  Joy
Аз съм значи бонобо - щот нали съм дребна и произлязла от маймунка  Joy

# 109
Чудя се вече каква перверзия да си представям, че да ми е по-яко.  Laughing

Попрочетох малко от тук, от там - някакви оргазми, секс по задължение, любов. За мен няма значение дали секса е по любов или не, дали имам първоначално желание или не. При мен повече зависи от партньора. Има такива партньори, които винаги са ме докарвали до оргазъм и такива, които никога не са успели - вероятно зависи повече от мъжа отколкото от жената?!

# 110
  • До морето :)
Аз пък най-хубав секс съм правила, когато по време на акта съм си мислела колко ми е хубаво на мен, а не мисля партньора си.  Rolling Eyes
Ако разбира се мъжът е пълно дърво, колкото и да се мъча, няма да получа дългоочакваното удовлетворение.

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 14:18 от Лече-Буболече

# 111
МНе бе, не да мислиш за партньора, а той да умее да те докара до оргазъм по негови си начини.

# 112
Ако е добър в това което прави... Правила съм страхотен секс с мъж който не познавам. Просто всеки път ни се получаваше. Не знам, химия ли, какво е. Но с един дългогодишен партньор е друго. Там вече знаете на кой какво му харесва, кое би му доставило удоволствие. По този начин вече правиш хем всичко правилно, хем се наслаждаваш на неговите действие.  Grinning

# 113
Ама никога не е късно и нещо ново да се приложи... за разнообразяване, че иначе скука, скука.... като в тоя клип номер 10.  Laughing

http://vbox7.com/play:a8022f83 (може да се гледа само от регистрирани потребители - съдържание за възрастни)

# 114
хахахаха, ужас.  Joy
Иначе разнообразието е задължително. Но трябва да се приема от двамата партньори.

# 115
Ааааах, аааа ааааааааа ааааааааах ооооо оооооооо ООООООООООООО ооооо да, аууу, ах, ах, ах, ах, ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааах, а . ТАМ НЕ МОЖЕ!!!... а..ааа....оооо ооох оооооооооо.  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Обикновено това си мисля. И вокализирам нелош процент от мислите си. 

# 116
Къде не може?!  Flutter  Laughing
Не мислите ли някакви перверзни работи или не смеете да си признаете, защото аз си представям доста извратени неща, които просто няма как да станат, но ако не си ги представям, почти няма вариант да свърша.  Rolling Eyes

# 117
Никога не мисля по време на секс! Просто правя секс.

Ми, то, понякога няма нужда от оргазъм, защото сексът е за отпускане на напрежението или просто закрепване на връзката, така да се каже. Ей ги на, боноботата се сексуват... от учтивост!  Laughing
Shocked
Секс без оргазъм за отпускане!? Няма такъв секс. Оргазъм трябва да има винаги.

# 118
E aйде сега. И аз съм имала партньори, които никога не са ме довеждали до оргазъм и въпреки това сексът е бил много хубав. Имала съм и оргазми със скапан секс, оргазмът не е чак такъв критерий.  Rolling Eyes

# 119
Нали не е задължително да съм като теб? На мен пък не ми е хубав секс без оргазъм. Да, някога като мнооого млада ми се е случвало да е без, съответно не ми харесваше. Затова отдавна няма без. Въпрос на предпочитания, задоволяващи моите лични нужди.

Общи условия

Активация на акаунт