За какво си мислите докато правите секс

• 31 458
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • където ми харесва
Това е , за какво си мислите докато се отдавате на пламенни страсти с половинката си.
Мислите ли за това дали се представяте добре , дали му харесва да прави секс с вас , дали изглеждате не чак толкова привлекателно гола...и т.н.
Може също и да споделите дали не си мислите или представяте други мъже  Rolling Eyes Аз мога съвсем честно да си кажа , че често си мисля , че всъщност мъжо не е мъжо , а е един много готин познат , който ми подкосява краката щом го видя.
Когато правя секс, или спирам да мисля и се отдавам на животинското, или си мисля, колко ми е готино да съм точно с този човек, в точно този момент и се наслаждавам на всяко докосване, всяка целувка, всеки звук...

# 121
  • софия
не мисля. наслаждавам се.

# 122
A, Бижy, хич не ти трябва да си като мен ама не разбрах и защо така крайно се изказа за секса без оргазъм, че не може да бъде хубав - "няма такъв секс". Явно за теб няма, но за други може да има.  Wink

ЯВно нямате нужда от богата фантазия докато правите секс... за разлика от мен. Не бих си признала какво си фантазирам по време на секс - крайно извратено е.  Blush

# 123
Приеми "няма такъв секс" за нямам нужда от такъв секс, защото това си е едно клатене, не секс.
Колкото до фантазирането ти, което било извратено... Ние просто правим такъв секс, за какъвто ти си фантазираш, не е нужно да си го измисляме. Wink

# 124
Абе не ми се верва да правите такъв секс... то просто е свързано с огромна физическа болка, унижение, насилие и присъствие на много хора и др. чудовища и същества. Спирам.

Правила съм наистина много хубав секс без оргазъм, който със сигурност не е бил клатене - човекът не е разбирал секса като клатене, но ти не си имала такъв секс, няма лошо.  Peace

# 125
Абе не ми се верва да правите такъв секс... то просто е свързано с огромна физическа болка, унижение, насилие и присъствие на много хора и др. чудовища и същества. Спирам.
Е, права си, по сексуални фетиши и техники от такъв вид просто нямам необходимост, така че не ми се налага и да мечтая. Пък хората, които обичат такъв секс, не го мечтаят цял живот, а си намират партньор, споделящ желанията им и си практикуват. Peace Нямам нищо против никой вид секс, стига и двамата да ги влече.
Трябваше да се сетя заради това нещо в ляво в подписа ти! Laughing

Правила съм наистина много хубав секс без оргазъм, който със сигурност не е бил клатене - човекът не е разбирал секса като клатене, но ти не си имала такъв секс, няма лошо.  Peace
Да, няма лошо, че ти си имала, пък аз съм нямала. Просто това на мен не ми стига и не го намирам за удовлетворяващо. Явно има жени, на които така им харесва. Въпрос на предпочитания отново.

# 126
Е, права си, по сексуални фетиши и техники от такъв вид просто нямам необходимост, така че не ми се налага и да мечтая. Пък хората, които обичат такъв секс, не го мечтаят цял живот, а си намират партньор, споделящ желанията им и си практикуват. Peace Нямам нищо против никой вид секс, стига и двамата да ги влече.

Аз съм си намерила точно такъв партньор. (Сегашния ме докарва до оргазъм, нямам предвид, че с него съм правила секс без оргазъм, но имам добри спомени за секс без орг., както и да е. ) Не си мечтая ни най-малко за такъв секс, какъвто си фантазирам. Даже се надявам никога да не ми се случи, защото би било ужасно отвратително. Но ме възбужда да си го представям. Наистина не искам да ми се случва никога това, което ме възбужда. Иначе с моя си правим по-леки неща от БДСМ и за като в реалността са ми екстра.  Peace

# 127
Мисля си само за секса, и за това какво да направим различно през следващите няколко минути.

# 128
  • Страната на чудесата
Мисля ПРЕДИ секс, после се оставям само на усещанията.

# 129
Бежов.Ще боядисам тавана бежов.

# 130
  • Страната на чудесата
Бежов.Ще боядисам тавана бежов.
JoyТи ме уби Joy

# 131
Ми аз такова си лежа там нещо... Mr. Green

# 132
Ми аз такова си лежа там нещо... Mr. Green

Joy Опитай с люпене на семки или днешния вестник  Peace

П.П. в едната ни стая тавана е бежов  Laughing

# 133
...
След някой секс ли таванът си смени цвета?  Grinning

# 134
...
След някой секс ли таванът си смени цвета?  Grinning

Ако следиш моите постове - би се сетил за отговора  Laughing
Доста пъти съм казвала, че задоволеният мъж е готов на чудеса  Joy

П.П. няма как да е друг цвят. След цикламеното /розово-лилаво/ - това единствено се хвана  Joy

Общи условия

Активация на акаунт