За какво си мислите докато правите секс

• 31 825
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък много обичам да правя секс с мъжа ми  Shocked hahaha hahaha  и определено не ме оставя да мисля за каквото и да е или не си спомням след това  newsm78 newsm78  ако и да си мисля нещо е колко ми е хубаво и какво искам да правим  Laughing Laughing

Имах една дълга връзка преди мъжа ми сега, тогава много обичах приятеля си , обаче секса.....цък, не обичах да правя секс с него или не ни се е получавало, мислих за всевъзможни глупости , плюс че си фантазирах, че съ на самотен остров с кой ли не, да не говорим, че не се престрашавах и не смеех да направя каквото и да било, макар и да съм си фантазирала, абе кофти тръпка, бях решила че секса е кофти нещо или нещо като задължение  Mr. Green.

А с мъжа ми сега в началото тръгна съвсем като връзка за секс/за една вечер/, обаче толкова ни тресяха хормоните и ни влечеше един към друг, че трудно спяхме в едно легло и сме се будили по нощите.....заааа  Laughing Laughing да укротим страстите. Да не говорим, че незнам от къде ми дойде цяката смелост да направя почти всичко що ми е минавало през фантазията и то без особено подканяне, просто ми е спокойно и хубаво и се отпускам.
Повечето ми приятелки с дълги връзки мрънкат  и се оплакват от липсата на секс или качествен секс, че чак се чувствам сбъркана , че с мъжа ми все още ни тресат хормоните  newsm78 newsm78

# 151
Жено, има сексове които те оставят без дъх. С много страст, изобщо секс който те кара да забравиш къде си, кой си и т.н Ей тогава си свършил емоционално, няма нужда от другото. Crossing Arms Пък после като си тръгне Планетянина и продължаваш сам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нямам какво друго да добавя- уникални изживявания с прекрасен мъж. Офффф....., размечтах се Crazy

# 152
Мисля след.Имаше един цитАТ "цък,цък язък"...по време нямам време да помисля за нищо,то не остава да се сетиш дори за трите си имена.Разни мъже,разни мисли Rolling Eyes

# 153
Най-много теми за размисъл предполага мисионерската поза и монотонното клатене. Сменете позата и ритъма и нема мислите...Жената мисли най-трудно като е отгоре, защото съзнанието и е заето с едничката мисъл да не се изложи. Затова пускайте тока и възсядайте мъжете и няма да ви се налага да мислите.

# 154
Да мисля ли,че аз забравям да дишам дори Embarassed

# 155
Жено, има сексове които те оставят без дъх. С много страст, изобщо секс който те кара да забравиш къде си, кой си и т.н Ей тогава си свършил емоционално, няма нужда от другото.

Нямам какво друго да добавя- уникални изживявания с прекрасен мъж,  Офффф....., размечтах се Crazy

# 156
Най-много теми за размисъл предполага мисионерската поза и монотонното клатене. Сменете позата и ритъма и нема мислите...Жената мисли най-трудно като е отгоре, защото съзнанието и е заето с едничката мисъл да не се изложи. Затова пускайте тока и възсядайте мъжете и няма да ви се налага да мислите.

Joy Joy Joy

# 157
  • Tам през Атлантическия океан
Мисля си за самия секс. Какво по-хубаво от това.

Да бе, ако мисля единстевно и само за това което правя  Laughing от мислене и пренавиване не моЖ се/ме докарам до край  Mr. Green
Не требЕ се мисли ....един вид  'медитирайте' хахахахахх  Joy 

# 158
Аз не мисля,просто мислите ми изключват напълно.

# 159
Ако е хубав сексът, какво да му мислиш. Ако е кофти - спираш да го правиш с тоя човек.

# 160
  • в дяволитите очички на моето тормозче
В повечето случаи  по време на секс  задълбочено  размишлявам за  най- новите  достижения   на  квантова  физика, за питагоровата  теорема и за колоидната  дисперсия.
Доста по- рядко  ми  се  случва  в  интимните  ни моменти  с мъжа ми  да бера  кахъри за  световния  мир  и  за  генната  несъвместимост  между  Батман и прилепите  и  съответно- за невъзможността  на  Батман  да   оплоди зрял  прилеп  от  женски  пол, в резултат  на което  да  се   възпроизведе.
Но за каквато  и  да е  от  горепосочените   проблематики  да  разсъждавам, никога  не  забравям  да   викна  гороломно  "О-о-о-о, страхотно  го  правиш!" в подходящия  момент, с което    докарвам  партньора  си   до силен  стрес, което  пък, от своя  страна, ми дава  храна  за нови  размишления   относно   ниския праг  на психическа  издръжливост  при  мъжете  и  производната от това  по- ниска  продължителност  на   живота  при  индивидите  от  мъжки пол.
Надявам се, че бях изчерпателна  newsm78.

# 161
Пак ще те номинирам за лаф на годината  Joy

# 162
Аз мисля колко ми е хубаво.Толкоз

# 163
Мисля за секс, секс и всичките му разновидности, удоволствие за мен е да виждам как го подлудявам , след това мисля само за себе си / при друга поза/ и си е супер ...отдавам се и се нося накъдето ме отвее. Когато имаме кратки серии не мисля за нищо освен да чувствам , когато е парти найт от 10-12 вечерта докато се събудят децата , тогава мисля за експерементиране на нови пози + разговорите между почивките .... Леле сега ще му звънна че се разпалих Simple Smile

# 164
Не мисля. Чувствам.

Общи условия

Активация на акаунт