За какво си мислите докато правите секс

• 31 426
  • 288
  •   1
Отговори
# 75

Е, аз за мен си казвам  Embarassed
Зависи от партньора, имала съм такива - при които нямам въздух да дишам - та какво остава да мисля в картини  Joy

# 76
Зилозавър, възможно е мислите да са на подсъзнателно ниво в такива случаи наистина. За правилен партньор - случвало се е и с неправилни. Впечатлението ми е, че с годините е все по-лесно да се стигне до оргазъм, всеки път отнема все по-малко време и по-малко предварителна възбуда.

И аз имам такова наблюдение. Свързвам го с отпускането. Но при мен е свързано доста и с така нар. сексуална условност (май така се казваше).

# 77
Егати заглавието..Ми мисля си..Колко ли пари ще намеря на нощното шкафче сутринта..

# 78

Е, аз за мен си казвам  Embarassed
Зависи от партньора, имала съм такива - при които нямам въздух да дишам - та какво остава да мисля в картини  Joy

Vili, говорим за кулминацията , дали си представяш нещо конкретно ,за да достигнеш до оргазъм. Защото може и въздух да не ми остане, но оргазма го контролирам с мисъл.

# 79
Ами...пак зависи. Ако възбудата ми е достатъчно силна - не, не мисля, просто се оставям на вълната. Но аз съм такава огнена личност явно и доста бързо съм се насищала на партньорите си. Днес например, вече 7 години заедно с моя - страстта е различна, честотата и продължителността на секса - също. Познаваме се отлично и знаем как да си доставим оргазъм. Но това идва от опит. Не от прекомерна възбуда. Докато с нови партньори въобще не съм се замисляла над никакви въпроси, там съвсем по друг начин съм стигала до края.

# 80
При мен мисълта е от главно значение, колкото и да се познаваме с партньора , без едни много конкретни картини не ми се получава.  Така... с другия, мога и без тези конкретни мисли, не са ми нужни там, но пък мисля за него. И пак опираме до там,че все мисля за нещо.

# 81
о, даа, мисълта за него аз не я споменах просто - иначе е ясно, че се получава от голяма възбуда, а тя идва /щом е без да си представяме/ - от самия партньор - тоест излиза че и аз го мисля  Joy Ама че оибъркано....дано си ме разбрала.

# 82
Най-накрая се разбрахме  Grinning

# 83
  • До морето :)
За оргазма - не си представям нищо, просто се наслаждавам. И те се редят 2-3-4...  Whistling

# 84
лече, последователни ли бе Laughing
Пиши ми на лична ако е така, да почерпя опит Mr. Green

Нещо против секса без оргазми ли имате? Crossing Arms

# 85
  • До морето :)
Да, последователни.  Rolling Eyes Не знам, нямам проблем с това. Все съм се чудила, как жените не могат да свършат. Аз просто си се оставям на течението и се наслаждавам.

# 86
лече, последователни ли бе Laughing
Пиши ми на лична ако е така, да почерпя опит Mr. Green

Нещо против секса без оргазми ли имате? Crossing Arms

Аз също съм останала с убеждението, че жените свършват по-малко като пъти и по-трудно от мъжете. НО има жени, които нямат проблем с това. Има и такива, за които е проблем, така че...въпросът не е как става, то за всяка жена е различно. Според мен и без оргазъм сексът си е хубав.

# 87
  • София
... Според мен и без оргазъм сексът си е хубав.

Присъединявам се.  Grinning

# 88
  • Варна
... Според мен и без оргазъм сексът си е хубав.

Присъединявам се.  Grinning
Даа! И аз.
А може да има и лош секс с оргазъм. Whistling

# 89
Да, ама това за мен е по-гаден вариант сякаш. Случвало ми се е просто защото е натиснат правилния бутон в правилния момент и съм стигнала до края, а ма пък ми е оставало едно незадоволително чувство от сорта - е, това ли беше...

Общи условия

Активация на акаунт