SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 23 971
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • # супернатурална #
И аз си мислех да гласувам стратегически, но сърце не ми дава да не гласувам за Джаред. Ако се стигне до там, един глас да дели Дженсън от победата, тогава.

# 601
  • В средата на времето
На мен епизода ми хареса. Обаче фалшивият смс си беше гаден удар под кръста. Rolling Eyes Много ме радват отношенията между Дийн и Бени, какви са ми другарчета само.
Съгласна съм, че Сам ревнува малко или много, но пък и Дийн започва да става като развалена плоча с това, че само Бени не го бил предавал. Crazy
А Бени е егати симпатичния вампир. Дано не го килнат, че ще ме е яд.

# 602
  • София
И аз си мислех да гласувам стратегически, но сърце не ми дава да не гласувам за Джаред. Ако се стигне до там, един глас да дели Дженсън от победата, тогава.
Няма как да стане, Галче, гласовете този път не може да се сменят Peace
Подкрепете тук момчетата, защото Иън доста води.Аз стратегически гласувах за Дженсън.Знаете, че предпочитам Джаред, но той просто няма шанс пред Иън.Преди го бях писала Кокорчо, ама изтрих да не се обиди някоя негова фенка Peace

И Кьорчо да го напишеш, няма кой да се обиди от нас, споко. Всичко е в кръга на майтапа Peace

# 603
Готово, не знам защо, но този епизод някак не ми се понрави. Добре, че беше Бени!!!
Колкото повече гледам връзката м/у Сам и Емилия (?), толкова повече се убеждавам, че не му ходи да играе обвързан. Изглежда ми толкова напрегнато, изкуствено ... Тя като че ли го изиграва по добре, но самата връзка ми куца страшно много.
А Мартин, ох .... идеше ми да го  #Sniper. Ще ше да ми е по забавно Бени да го беше осакатил и да го беше върнал в лудницата. Надали някой ще ше да му повярва, че е гонел вампир и т.н.  hahaha

# 604
идвам да освежите на леля паметта

ся- аз съм на трети сезон...и там има една Бела, тя не е ли вампирката Роуз или аз се бъркам newsm78хубавицата ми тя

# 605
идвам да освежите на леля паметта

ся- аз съм на трети сезон...и там има една Бела, тя не е ли вампирката Роуз или аз се бъркам newsm78хубавицата ми тя

тя, тя  Peace

# 606
# 607
Добро утро

# 608
  • # супернатурална #
Добро да е!

Нелка, не знаех, че не могат да се сменят гласове, напусто съм агитирала вече гласувалите  Laughing

За Амелия и Сам съм съгласна с Би. Връзката изглежда повече като брак по сметка, а не по любов. Ама толкова като припира Сам за женски ласки и домашен уют, да ми се обади, да си се събира с нея след като оправят папА, Дийн да се вземе с Елизабет, и да си ходят само уикендите на лов. Не ми ражда глават друг финал на сагата, да умрат героично и двамата не го приемам  Naughty

Изи, не че оправдавам Дийн за СМС-а, но той винаги така е постъпвал. И когато прекара Сам да го изчисти от демонската кръв, и когато уби таласъмката...Не умее да убеждава, а и Сам си е навита глава. А иначе Сам много хубаво му го каза: "радвам се, че след толкова години най-после си намерил някой, на когото да вярваш". Обидени са един на друг, нормално. Абе...интересни са взаимоотношенията им, съвсем човешки, реални.

# 609
ух тук ще минавам само да гледам снимки, че много се спойлирах, няма да е интересно Laughing аз напредвам бавно но славно, добре че трети сезон е кратък, ще приключа тия дни с него Laughing

# 610
Аз да си кажа за епизод 16 :
Скрит текст:
Много интересен,но май започвам да се съмнявам леко така в намеренията на Руби,като даде кръвта си на Сам,тя се усмихваше.
Жалко за Дийн и това,което Алистър му каза,че той е бил първият,който е започнал да троши оковите (първата).
И сега пак в болница,ужас ...
Лол,сега го завърших този Уриел се оказа son of a .....  #Cussing out
[/b]

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 11:22 от малката лисичка

# 611
  • # супернатурална #
Теди, какво те чакааа! И Лиса какво я чака! Четвърти сезон е сезонът на изненадите  Heart Eyes

# 612
Г. Краули , мисля че открих едната изненада  Mr. Green
Скрит текст:
братче Адам
[/b]

# 613
hahaha
Поредно доказателство, че дон Джарединьо-Хосе-Мария Падалекас 'сякъф го 'зимаме, докато Дженсън е Mr. Green .

# 614
Теди, какво те чакааа! И Лиса какво я чака! Четвърти сезон е сезонът на изненадите  Heart Eyes

айде айде, да идва тоя сезон, да го заобичам и аз тоз сериал, до края на втори си мислех че проблема е в моя тв, ама като почна трети взеха да стават по- приятни нещата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт