SUPERNATURAL: Brother or Blood Brother

• 23 975
  • 740
  •   2
Отговори
# 585
 Shocked Shocked Shocked Не го очаквах.Лицето на Дженсън просто вече навсякъде се слага.Вече не остана място, на което да не са му слагали лицето. hahaha

Иначе епизодът ми хареса.Беше напрегнат.Само малко недомислено ми се стори, че Бени можеше да ходи и през деня, а нали вампирите в СПН не можеха (пример епизод 1.20).Интересно се очертава после да видим какви ще станат отношенията между Дийн и Бени.Въпреки че Мартин го предизвика, Бени може би  трябваше само да го рани и да замине далеч.Но пък, от друга страна, се грижеше за правнучка си.

# 586
И аз изгледах новия епизод и преди да се появи Злата да ме подбере, да кажа, че отношението на Дийн към Сам е отвратително. До такава степен, че чак когато Дийн каза на Бени да не се забърква с брат му, защото ще бъде убит, се изненадах, че Дийн е способен да каже нещо хубаво за Сам...

# 587
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Ей значи тая единствената мъжка сълза!  hahaha

Кат нищо ще те подбера, Фейче, пусто още не съм гледала серията.  Laughing Но може да се считаш за подбрана, че докато стигна да изгледам ще съм забравила какво си казала.  Mr. Green

# 588
Мале,мале,как си мълчите само  Crossing Arms
Що не казвате,че Дийн бил толкова секси в 04х13 като треньор  Mr. Green

# 589
Rolling Eyes ... Той всякак е секси.

Вече сме на 40-та страница от темата. Някой има ли идея за следващата или да измислям и почвам в понеделник?

Джен,
Щастлива фенка е получила книгата и е публикувала още снимки:

# 590
Импала , така е  Simple SmileОх,хубава  книга и аз искам

# 591
  • # супернатурална #
И аз изгледах новия епизод и преди да се появи Злата да ме подбере, да кажа, че отношението на Дийн към Сам е отвратително. До такава степен, че чак когато Дийн каза на Бени да не се забърква с брат му, защото ще бъде убит, се изненадах, че Дийн е способен да каже нещо хубаво за Сам...

Интересно ми стана, защо не беше загрижен за Сам. Дали наистина толкова вярва в уменията му? Дано да е за това. И когато изпрати съобщението, кой от двамата предпазваше?  Щото ние си знаем, че Сам е невероятен ловец  Heart Eyes но в тая работа нищо не е сигурно  Naughty Ето, дори Дийн щеше да бъде пречукан от един обикновен вампир, ако не беше се намесил Бени.

# 592
Галче, и за секунда не ми е минало през акъла, че Дийн е искал да предпази Сам, искаше само да го разкара по-далеч от Бени, защото знаеше, че Бени ще го закъса покрай Сами. Laughing

От друга страна упоритото желание на Сам да пречука Бени продължава да ми е напълно алогично спрямо характера му и за осем сезона не съм видяла признак да се е променило отношението му към това да се трепа всичко наред без да се мисли. Затова в случая прилича по-скоро на желание за вендета от ревност. Което обаче е детинско, мисля, че Сам вече достатъчно неща преживя, та да има такъв атитюд. Да не говорим, че Дийн също съвсем по детски навира на Сам в лицето Бени и му натяква, че никога не го е предавал. щото Дийн е чист като сълза спрямо Сам, нали. Само се сещам за края на четвърти сезон и ми прекипява на секундата Close Laughing

# 593
  • # супернатурална #
И аз се чудех на реакцията на Сам. Права си, че може да е от ревност. А може и да е нещо като отмъщение за .. ох, как се казваше таласъмката, приятелката му от детството. Доста са им сложни отношенията в момента. Мен хем малко ме е яд на Дийн, че повече се притесняваше за Бени, хем се кефя, че призна превъзходството на Сам пред вампира. Преди мрънкахме, че не го приема като голям човек и затова все го пази, може най-после да е осъзнал, че може и сам да се пази добре. И все пак си мисля, че СМС-ът беше грижа и за двамата. Сега не знам как Сам ще повярва, че Бени е невинен. Този смотан Мартин какви ги забърка  Crossing Arms

# 594
ама и Сам постъпи леко странно да зареже Мартин насред нищото Laughing Да го беше метнал в колата, да го беше оставил някъде. То изобщо, идеята да му се довери, при положение, че е пълно куку, е малко странна Laughing

Мен не ме е яд на Дийн, че се притесняваше повече за Бени, яд ме е, че реши проблема по най-лесния начин - разкара Сам. Беше малко удар под кръста.

# 595
  • # супернатурална #
Аа, това забравих да го коментирам. За мен си беше недомислие в сценария, Сам не би зарязал никой така, в устата на вампира, още повече пък некадърник като Мартин.

Това решение на проблема си е точно в стил Дийн. И преди е постъпвал така, но сега не мога да се сетя къде.

# 596
# 597
разочаеована съм от начина,по който представиха Рая в еп 16 от сз.5.....не бях сигурна какво да очаквам,но не и това във всеки случай.

# 598
Джен,
Щастлива фенка е получила книгата и е публикувала още снимки:

Мерси много, ИмпалкаHug Наистина интересна изглежда книгата.

Подкрепете тук момчетата, защото Иън доста води.Аз стратегически гласувах за Дженсън.Знаете, че предпочитам Джаред, но той просто няма шанс пред Иън.Преди го бях писала Кокорчо, ама изтрих да не се обиди някоя негова фенка Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692309.90

# 599
Ще гласуваме как   animal037 бързо тичам натам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт