~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 756
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Разград
di_ni, пиши си няма проблем. Аз не си падам по писането но и мен така ме е пленил сериала, че не мога да се откъсна от него. Аз ще си пускам снимките и клипчетата, а също и снимки от епизодите които се излъчват на руски в момента.

Слагам няколко снимки от премиерата на новия филм на Таянч Айайдън / Абай / с Нургюл и Езги.

# 136
  • Разград

# 137
  • Разград
Освен училището което са построили от продукцията, както в сериала беше споменато за нов медицински център които иска Съла да направи такъв е направен от продукцията. В руския форум се бъзикаха че най-вероятно Таянч /Абай/ да е бил първия им клиент, защото още през втори сезон се вижда промяната която настъпва при него / стърчащите уши /. А като гледам и сегашните му снимки се е разхубавил,  доста е поработил върху тялото си.

# 138

di_ni,Vania  Hug Hug

Чудесно сте обогатили темата днес  smile3525 newsm10

И аз като Ванчето не съм по писането,но обичам да чета мнението на пишештите   newsm53

Ванче, сега се загледах в ушите на Таянч,наистина има корекция.В "Съла" бяха като пеленгатори.
   Когато го гледах,първо в ушите муми бяха очите  Joy hahaha

# 139
  • Learn to fly. Fly away.
Освен училището което са построили от продукцията, както в сериала беше споменато за нов медицински център които иска Съла да направи такъв е направен от продукцията. В руския форум се бъзикаха че най-вероятно Таянч /Абай/ да е бил първия им клиент, защото още през втори сезон се вижда промяната която настъпва при него / стърчащите уши /. А като гледам и сегашните му снимки се е разхубавил,  доста е поработил върху тялото си.

"Благодаря ви, д-р Енчев .."  hahaha hahaha hahaha

Пълна промяна е настъпила при него! Станал е пич, та дрънка Shocked
Едва го познах на снимките, които си постнала на 5 страница  newsm78

Поздрав със саундтрака към сериала:

Ако може, някой да каже с две думи, за какво пеят.

# 140
  • Разград

# 141
  • Разград
Tayanç Ayaydın ve Gökçe: Korkuyorum Anne

Поздрав за всички фенки на Таянч.

# 142
  • Разград

# 143
  • БГ
Здравейте! Hug Hug Hug
Снощият епизод беше чок гюзел!
Много романтичен този Боран!
Събра цялото семейство на Съла ,за да я видят като истинска булка.И най-вече да й покаже любовта си към нея.Той се ожени за момиче,което не обича и не познава,но сега изпълнен с любов с треперещ глас я попита дали ще се ожени за него.И после....наистина се състоя първата брачна нощ!
Ама този номер със свалянето на ципчето на роклята ми се струва вече банален.Но нали турското СЕМ дебне Mr. Greenняма как и на това сме доволни,няма да надничаме в хорското бельо,я - не е прилично.
Закуската в леглото беше красива подсказка за случилото се през нощта! Heart Eyes

Аз още от началото като гледах промото на "Червена любов" се зачудих откъде аджеба този актьор ми е познат,сякаш и после като сравних имената разбрах,че е наш Абай.Наистина пълна промяна,но добре изглежда момчето-да не са му уроки! Joy Joy Joy

Моля,някоя от вас,дето сте гледали филма на турски ,ако й е възможно да ми обясни малко за ситуацията около тази фабрика,имоти,търг и защо е толкова важно.
Не схванах снощи много ,много.Май трябва да има връзка между земята,аширета и т.н.
А се съмнявам ,че Съла знае нещо по въпроса Crossing Arms Дали това не е направил бащата на Емре,като прощален "подарък" към Съла-за отмъщение newsm78
Благодарна ще съм ви - ако можете и когато можете!
Хубав ден и приятни почивни дни! Hug Hug Hug

# 144
# 145
  • Разград

# 146
  • Разград

# 147
# 148
  • Разград

# 149
Песента е разкошна,въздействаща,нарича се  "Töre" пеят  Sıla Gençoğlu & Sezen Aksu.

Общи условия

Активация на акаунт