~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • Разград

# 361
  • Разград

# 362
Здравейте,
Братята хървати ми дават малка почивка - все още не качват нова серия, но пък използвам момента да преговарям както queen_of_spades.
vania_e , в статията която си постнала нищо ново не се казва, освен това, че Съла е надхвърлила по гледаемост "Великолепният век", а Мехмет е по харесван отСюлеймановия поданик Бали бег

# 363
  • Learn to fly. Fly away.
Здравейте,
Братята хървати ми дават малка почивка - все още не качват нова серия, но пък използвам момента да преговарям както queen_of_spades.
vania_e , в статията която си постнала нищо ново не се казва, освен това, че Съла е надхвърлила по гледаемост "Великолепният век", а Мехмет е по харесван отСюлеймановия поданик Бали бег

Laughing bowuu Laughing

Добро утро!
Руснаците не са ли качили епизод ? Не съм ги проверявала, аз се отнесох с преговора снощи  Joy

# 364
  • БГ
Добър ден,момичета!
Куин Peace - руснаците имаха някакъв празник и довечера ще възобновят даването на сериала!
И аз бях на преговор снощи и здраво съм се ядосала на Съла и на ината й.Гледах сериите когато Боран я спаси след отвличането й от оня изверг Джихан.Голяма работа е нашият ага - Батман в действие! Joy
хубав ден на всички - до после! Hug Hug Hug Hug

# 365
  • Learn to fly. Fly away.
Добър ден,момичета!
Куин Peace - руснаците имаха някакъв празник и довечера ще възобновят даването на сериала!
И аз бях на преговор снощи и здраво съм се ядосала на Съла и на ината й.Гледах сериите когато Боран я спаси след отвличането й от оня изверг Джихан.Голяма работа е нашият ага - Батман в действие! Joy
хубав ден на всички - до после! Hug Hug Hug Hug
И те са празнували Благовец сигурно  Simple Smile

Хърватите много точно са го определили, мъжът с тежката ръка и нежното сърце  Heart Eyes
Ако си спомняте, малко след сватбата им със Съла, брат й си беше позволил да я удари и тогава усети тежестта на Борановата ръка  Twisted Evil Още тогава го заподозрях, че тренира някакви бойни изкуства  Laughing 

P. S. Това е от вчера: Можете да се обръщате към мен, както ви е удобно, нямам никакви претенции  Grinning

# 366
  • Разград

# 367
  • Разград

# 368
Цитат
Хърватите много точно са го определили, мъжът с тежката ръка и нежното сърце 

И аз много го харесах това сравнение!!!

Сещам се, преди време попаднах в един хърватски форум на фенове на филма и освен, че имаше какви ли не коментари от захласнати по Боран ага, един коментар ме развесели - беше в смисъл такъв " Какво ли са го хранили, та е станал толкова хубав", а пък друга й отговаря "Сигурно с нещо което по нашия край го няма" - много се смях на тези искрени словоизлияния.
Но те показват наистина колко са се захласнали хърватките по Боран ага.
 А пък от многобройните клипове на гръцки фенове, май и в Гърция е същото.
Остава да купят филма и от българска телевизия, за да видим какви бисери пък ще сътворят българските фенки.

# 369

Ето и една снимка и от мен - Това е Селин Демиратар с която е играл в Аданалъ и с която се е разделил в края на миналата година след 4 годишна връзка.

# 370

и още една.

# 371
  • БГ
 Мари и аз когато имам време надниквам в един хърватски форум и истински се заблявам с репликите,които си приличат доста с някои наши
За тази снимка има следните желания за доразкопчаване на някои атрибети от облеклото  Joy Joy Joy

Цитат
ima jos netko da bi mu pomogao raskopcati ovu kosulju do kraja

Цитат
Čovjek je baš zgodan i jako fotogeničan i čok lijep...
pitam se gdje je rastao i šta je jeo, pa narastao u ovakvog ljepotana...
a molim te nemoj nas ograničavati samo na košulju nije ti fora

# 372
  • БГ
Тази снимка също е много,много коментирана Embarassed Embarassed Embarassed

http://imageshack.us/f/281/mehmetakifalakurt3max5te.jpg/

# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт