~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Разград
За тези които гледат сериала със хърватски субтитри.

U Silu ulazi jedna od najljepših Turkinja!

U seriju 'Sila' ulaze novi likovi. Među njima se nalazi i jedna od deset najljepših Turkinja 2005. godine.

Plahu Zelihu kojoj je jedan aga oduzeo sve što ima tumači seksi glumica i voditeljica Esra Akhisarli.

Esra je rođena 15. listopada u Izmiru, a živi u Istanbulu. Na natjecanju za Miss Turske 2005. godine ušla je među 10 najljepših. Diplomirala je na Sveučilištu u Istanbulu te je studirala kameru na školi glume.

Bila je i voditeljica na Show TV-u. Osim 'Sile' ostvarila je uloge u serijama' Dolina vukova', 'Klemi Krali' te 'turk Mali'. Visoka je 172 centimetra i nesumnjivo će svojim talentom, kao i atraktivnim izgledom, doprinijeti seriji 'Sila' koju možete i danas gledati na Novoj TV od 20:50 sati.

http://dnevnik.hr/showbuzz/mladi_i_neizbjezni/u-silu-ulazi-jedna … nja---279998.html

# 376
Цитат
pitam se gdje je rastao i šta je jeo, pa narastao u ovakvog ljepotana...

ето това много ме разсмя - "питам се къде е раснал и какво е ял, та е пораснал и станал такъв хубавец/красавец"
А на тази снимки наистина ти се приисква да му помогнеш да си  доразкопчае...  не само ризата.

# 377

"моля те не ни ограничавай само за ризата - няма да ти е хладно" - казват по повод на молбата - "няма ли кой да му помогне да си доразкопчае ризата". - Много са забавни наистина

# 378
  • Разград

# 379
  • Learn to fly. Fly away.
Влизала съм няколко пъти при хърватите да видя някой клип или снимка. Не се напъвам да чета много, че не им разбирам  Laughing  Но имаше една, която ме разсмя. Беше написала нещо от сорта, че без Боран ага не може, без Сила може, но ако Сила е с Боран ага, не може и без нея  Joy
Прави ми впечатление, че чужденките са доста по-освободени в коментарите си и доста по-остроумни от нас  Laughing

Сега говорих с една приятелка рускиня, позамисли се какъв празник е бил вчера при тях и каза, че са празнували Благовец като нас .

На тази снимка изключително много ми прилича на Том Круз в "ТОП ГЪН".
Нали мечтата му е била да става пилот  Crazy
Тази снимка също е много,много коментирана Embarassed Embarassed Embarassed

http://imageshack.us/f/281/mehmetakifalakurt3max5te.jpg/

# 380
  • БГ
Тази мацка Селин Демиратар я гледах с Кенан Й. в една типична сапунка - май,че беше "Тежък живот" или нещо подобно newsm78 Обаче изобщо не ми стоеше добре нито с играта си,нито с визия Crossing Arms

А изпълняващата ролята на Зелиха наистина е много красива жена!

# 381
Цитат
Bolje mi je da nikad ne vidim Mehmeta uživo, jer bojim se da ako da, tražim odmah razvod braka.  Šalu na stranu, da bar Sila ima 15785641 epizoda.
А какво ще кажете за това - "По добре ми е, ако никога не видя Мехмет на живо, защото се страхувам, че ако го видя, веднага ще се разведа. Шегата настрана, но ми се иска Съла да има 15785641 епизода"

# 382
  • Разград
Сега говорих с една приятелка рускиня, позамисли се какъв празник е бил вчера при тях и каза, че са празнували Благовец като нас .

Нямам представа точно какъв празник, е но започна още от четвъртък в Казахстан, нещо свързан с пролетта. И е до днес.

В Казахстане, с 21 марта начинается праздник "Навруз" - весенний новогодний праздник равноденствия.

# 383
  • БГ

Прави ми впечатление, че чужденките са доста по-освободени в коментарите си и доста по-остроумни от нас  Laughing
Е тука вече съм на 100% зад твоето мнение Peace
Не че ние не можем  да се подкачаме за този или онзи хубавец,а и остроумни форумки има доста.
Ама дори и думичката "секс" се ограничаваме да използваме,а я забулваме като "кекс".
И това ни е от акъла. Crossing ArmsТоку виж някоя моралистка  се възмути и айде-е-е - бан ooooh!или изтриване с метлата на ТАТИ.Сякаш сме форум за подрастващи,та мислим,че бебетата ги носи щъркела Tired
Та моето мнение ,че сами си правим живота безцветен - за съжаление

# 384
  • Разград

# 385
Дими, Селин Демиратар играе с Мехмет в Аданалъ - там е полицайка , която под прикрие трябва да свали Мехмет за да разкрие престъпленията му и да му отмъсти за това, че е убил гаджето й. На мен ми хареса играта й в този филм. Още повече, че филма е пародия на полицейски филм, а тя по сериозния начин по който играе полицайка, също допринася за това.

Цитат
Прави ми впечатление, че чужденките са доста по-освободени в коментарите си и доста по-остроумни от нас 
Е тука вече съм на 100% зад твоето мнение

Точно така мисля и аз, даже преди няколко дни мислех да споделя с вас тази моя констатация.

# 386
Ваня, още една снимка като тази от пост 384 и темата ще остане безмълвна за няколко часа. Моля те имай милост....

# 387
  • БГ
Аз пък съм омаяна от ръцете му - невероятни,уж големи,палците малко кривички,но се накокошинвам Embarassed Embarassed само като ги гледам и си представям как галят...  Crazy Heart Eyes Blush
А пръстите му финни и дълги като на пианист или доктор-гинеколог

http://postimage.org/gallery/1dafsa9g/

# 388
  • Разград

Аз пък съм омаяна от ръцете му - невероятни,уж големи,палците малко кривички,но се накокошинвам Embarassed Embarassed само като ги гледам и си представям как галят...  Crazy Heart Eyes Blush

А какво ли ще стане ако те поизкъпе.

# 389
  • БГ
Ванче Hug предизвикваш ни ,а? Crossing Arms Naughty Stop Party
Имайте милост - аз в офиса имам един куп задачки-закачки,а очите ми все тук надничат Shocked
Я да сложа и малко мокричък Абай - нищо че е от друг филм

Общи условия

Активация на акаунт