~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • БГ
Ванче - изкъпването е "мисия невъзможна" #Cussing out- само в сънищата,евентуално

Айде да сложа по едно кайве - да си наместим чаркове

# 391
  • Learn to fly. Fly away.
Нямам представа точно какъв празник, е но започна още от четвъртък в Казахстан, нещо свързан с пролетта. И е до днес.

В Казахстане, с 21 марта начинается праздник "Навруз" - весенний новогодний праздник равноденствия.
Аз я питах за Русия, Казахстан е друга губерния, пък тя едва ли ще знае какво празнуват там.

И на мен Селин не ми хареса, уж го привличали миловидните жени  Thinking Никак не ми е миловидна, по-скоро е ръбата една такава. Виж девойката, която играе Йезда е супер.  

Зелихата е много красива също  Heart Eyes

Бях се напъхала наскоро в един руски форум. Ами те са като нас, караха се помежду си защо на еди коя си Джансуто й харесвала  ooooh! , на другата пък Туба и била еталона за актриса и красива жена. Whistling
Имах по-големи очаквания за тях, но нищо позитивно не открих и повече не съм влизала.

Това е първият турски сериал / не че съм гледала кой знае колко/, в който има доста голи сцени.
След тия снимки, да му се прииска на човек да се изкъпе / само ако Боран ага е в банята обаче, и без Джансуто, ако може  Laughing/

Ох, не знам, но аз толкова съм се впечатлила от тежкия му удар, че като видя ръцете му и все си представям, че забива юмрук на някой от неговите брат'чеди.  hahaha Не трябваше да заглеждам и в Адананлъ  Embarassed

# 392
  • Разград
Ванче Hug предизвикваш ни ,а? Crossing Arms Naughty Stop Party
Имайте милост - аз в офиса имам един куп задачки-закачки,а очите ми все тук надничат Shocked
Я да сложа и малко мокричък Абай - нищо че е от друг филм

И аз имам, ама постоянно надничам. Ох, Абай и него си го харесвам.

# 393
# 394
Цитат
Аз пък съм омаяна от ръцете му - невероятни,уж големи,палците малко кривички,но се накокошинвам   само като ги гледам и си представям как галят...   

Дими и аз много харесвам ръцете му и този пръстен - като запазена марка на Мехмет. Иска ти се да те докосват тези ръце и да не ги изпускаш. Много нежни и същевременно много силни мъжки ръце...

Мъж от висша класа...

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 15:01 от Mar-Mil

# 395
  • Разград
Бях се напъхала наскоро в един руски форум. Ами те са като нас, караха се помежду си защо на еди коя си Джансуто й харесвала  ooooh! , на другата пък Туба и била еталона за актриса и красива жена. Whistling
Имах по-големи очаквания за тях, но нищо позитивно не открих и повече не съм влизала.

Те имат там един казахстански форум във който обсъждат всички сериали и актьори, кой който му е на сърце за него си пише. Рускините имат един форум "Любящие сърца" който е с отделни теми сериали, фен клубове на актьори - всичко поотделно, но с много строги правила. Нямаш право да повтаряш снимка, клип, постоянно се правят забележки на лични, модератора трие. Не можеш да пишеш нещо което е извън сериала или само като скрит текст, дори и снимки които не са свързани със сериала или актьорите. Няма поздрав за празник или кафенце.

# 396
  • Разград
Дими и аз много харесвам ръцете му и този пръстен - като запазена марка на Мехмет. Иска ти се да те докосват тези ръце и да не ги изпускаш. Много нежни и същевременно много силни мъжки ръце...

С такъв пръстен съм го виждала и извън сериала. Във "Reis" също беше със такъв пръстен, но трябва да прегледам снимките да видя дали е същия или друг.

# 397
Ами те си живеят още в оня свят на тотална цензура и няма скоро да се освободят - имам предвид рускини, казахи и др..
Това ще си им е белег години наред. Има и нашенки на които им харесва този стил и се опитват да го налагат.
Но ние тук смятам, че сме различни и ни радва и носи удоволствие всичко което някой е решил да сподели, независимо дали някой вече го е правил или не.

# 398

С такъв пръстен съм го виждала и извън сериала. Във "Reis" също беше със такъв пръстен, но трябва да прегледам снимките да видя дали е същия или друг.

Е много ме разсейвате днес  Crazy Акъла ми все е там, където не трябва и най-вече в банята  Rolling Eyes Crazy

Чакайте малко сега, аз си мислех, че тоя пръстен символизира положението му на "ага" в племето, пък то се оказа, че съм живяла в заблуда  Party

Ами те си живеят още в оня свят на тотална цензура и няма скоро да се освободят - имам предвид рускини, казахи и др..
Това ще си им е белег години наред. Има и нашенки на които им харесва този стил и се опитват да го налагат.

Точно това имах предвид, като казах, че другите са доста по-освободени. Дори и туркините да четеш, пак ни удрят в земята  Flutter

# 399

Я да го метна и на тази страница, пък довечера, да ни мислят мъжете от къде им е дошло....

# 400
  • БГ
Много хубав кадър от по-късна серия

И аз се мотая из този форум Любящие сердца - даже регистрация си направих/ и Ваня срещам там/,ама
като ги чета понякога им се чудя на акъла с тези препирни за по-,по-,най- красива и т.н.
То и при нас като се улучи момент,някоя да я клатят нервите и да наднича из други теми,които не са на сърце,започват едни коментари ooooh! като на селски мегдан в миналото - много неприятни сцени и разправии е имало преди време.
Вместо да се наслаждаваме на даден филм и артисти,да зачитаме чуждото мнение,та дори и да не сме съгласни с нещо,някои се превръщат или превръщаха в цензура.Толкова ми е било неприятно,че чак по някое време не влизах в този подфорум.И не следя филми със Туба Б.Това неистово,чак неприлично и досадно до припадък нейно изтъкване,предизвикват в мен съпротива.
Аз например съм луд фен на Мурат Йълдъръм и на Нургюл Йешилчай от "Любов и наказание",но как да си затворя очите за заобикалящата ме красота и талант на останалите артисти и дизита.
Не мога! Crossing ArmsТалантът изисква уважение и аз го давам винаги когато един сериал ме кара да осъмвам с него и да го гледам стотици пъти след това,както и да го свалям на дискове!

# 401

Я да го метна и на тази страница, пък довечера, да ни мислят мъжете от къде им е дошло....

Не знам за вашите, но моя довечера смятам да го изкъпя  hahaha hahaha hahaha

# 402
Цитат
И не следя филми със Туба Б.Това неистово,чак неприлично и досадно до припадък нейно изтъкване,предизвикват в мен съпротива.
Аз например съм луд фен на Мурат Йълдъръм и на Нургюл Йешилчай от "Любов и наказание",но как да си затворя очите за заобикалящата ме красота и талант на останалите артисти и дизита.
Не мога! Талантът изисква уважение и аз го давам винаги когато един сериал ме кара да осъмвам с него и да го гледам стотици пъти след това,както и да го свалям на дискове!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Туба даже ми стана неприятна и не гледам нищо с нея. Направо ме отвратиха от нея - крачи като чапла, скована е и е лишена от всякакъв сексапил - има единствено красиво лице и толкова. Няма излъчване.

# 403
Цитат
Не знам за вашите, но моя довечера смятам да го изкъпя   
Абе и моят първо ще мине през банята, пък после ще полети на крилете на желанията май

# 404
  • Разград
Чакайте малко сега, аз си мислех, че тоя пръстен символизира положението му на "ага" в племето, пък то се оказа, че съм живяла в заблуда  Party

Точно този може и това да означава, знака който е върху него, но той си носи и някакъв такъв ще потърся да видя.

Общи условия

Активация на акаунт