~*~ Съла-(С участието на Джансу Дере) Тема 1 ~*~

• 95 773
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • БГ
Е-е-е ,ашкоолсун,мацки! Joy Joy Joy Joy
Ще има радост за кушетката за половинките ви! luvbed
Ако надушат каква е работата - всяка вечер ще ви пускат Боран ага как се къпе Joy Joy Joy
В този сериал на мен ми прави точно това впечатление - къпането,ежедневно.Сякаш показват, за разлика от други сериали,едно друго лице на мардинци и техните навици.
Гледала съм едни сериали дето не сваляха дрехите и обувките серии наред,или от работното си място - право на банкет или вечеря в ресторант с работните дрешляци. Ужас!

# 406
  • Разград
Цитат
И не следя филми със Туба Б.Това неистово, чак неприлично и досадно до припадък нейно изтъкване,предизвикват в мен съпротива.
Аз например съм луд фен на Мурат Йълдъръм и на Нургюл Йешилчай от "Любов и наказание",но как да си затворя очите за заобикалящата ме красота и талант на останалите артисти и дизита.
Не мога! Талантът изисква уважение и аз го давам винаги когато един сериал ме кара да осъмвам с него и да го гледам стотици пъти след това,както и да го свалям на дискове!
Туба даже ми стана неприятна и не гледам нищо с нея. Направо ме отвратиха от нея - крачи като чапла, скована е и е лишена от всякакъв сексапил - има единствено красиво лице и толкова. Няма излъчване.
Тъй като обикалям почти всички теми в романтични, по-вече от  две години си обикалям със подпис и аватар на Мехмед А.А. никой не го познаваше, а аз си го харесах от един сериал за който много съжалявам, че го спряха. Била съм със подписи на Туба, Джансел, Мурад И., Енгин и като се появях в някоя тема където не се долюбват актьорите и започваше едно плюене веднага от фенките и затова реших ще се пременя с някои непознат. И така след това започнаха да ме питат кой е този в подписа ти .

# 407
  • Разград
Е-е-е ,ашкоолсун,мацки! Joy Joy Joy Joy
Ще има радост за кушетката за половинките ви! luvbed
Ако надушат каква е работата - всяка вечер ще ви пускат Боран ага как се къпе Joy Joy Joy
В този сериал на мен ми прави точно това впечатление - къпането,ежедневно.Сякаш показват, за разлика от други сериали,едно друго лице на мардинци и техните навици.

А рускините коментираха, че били ги давали само 2-3 пъти като се къпят. Не мога да ги разбера тия хора във всяка серия ли трябва да ни дават преди лягане или сутрин като стават да влизат в банята. Гледала съм и сериали ксоито в една серия са давали по 5-6 пъти как са на масата и се хранят, на закуска , обяд.
Истината е че до сега не съм гледала друг сериал в който толкова пъти да са давали да са влизали в банята сами, а дори и двамата едновременно на два пъти и толкова често в леглото да се гушкат.    Такова не ни даваха, но им прощавам.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 15:55 от vania_e

# 408
и още цитати от хърватките:
Цитат
Ovaj čovjek je predivan  Majkemi, ja sam zaljubljena  
"Този човек е прекрасен. Майко мила, аз съм влюбена"

# 409
А това направо ме разби :
Цитат
O Mehmete, Mehmete uzmi me pod svoje okrilje  Bit ću bolja od Sile, bit ću tvoje pile
"Ох Мехмет, Мехмет, вземи под своето крило, ще бъда по-добра от Съла, ще бъда твоето пиленце"

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 16:06 от Mar-Mil

# 410
  • БГ
Спомням си Ваня - и как няма да питаме - щом се появи някой красавец - очите ми стават на понички #CrazyВ твоя подпис беше в пилотска униформа .
Аз пък по същата причина си сложих аватар - чудесна снимка с много настроение,а подписа май ще сменям според сезоните.Какво по-хубаво от цветенца Joy Joy Joy
Не обичам да ме вкарват в рамки или да ме стягат връзките на престилката / така казваше баба ми,когато нещо я ограничаваше/

Ето го нашият полицай - аданец!Скоро гледах рейтинга на сериала,ама ми се стори доста нисък,но може и да греша - де да знам Crossing ArmsТези техни таблици са ми мъгла

# 411
И понеже ви бях казала, че Мехмет е зодия Лъв, ето и как да го спечелите :
Лъв

Лъвът е царят на зодиака. Лъвовете са романтични, амбициозни, идеалисти, влюбени в себе си, темпераментни, оптимисти, властни, предани. Но най-важното – Лъвът обича да бъде център на вниманието. Неговите интереси са насочени към игрите, удоволствията, спорта и забавленията. Много е жизнен и енергичен. Нужна му е изява и да бъде забелязван. Всеотдаен е и обича да угажда на тези, които обича. Същевременно е романтичен и щедър към обкръжението си. Работи усърдно, но се весели добре. Привличат го шумните забавления и разкоша. Не забравяйте, че Лъвът е представител от семейство котки и обича да бъде глезен и обожаван. Затова влюбите ли се в представител от зодия Лъв, първо трябва да помислите с какво ще го заинтригувате. Това трябва да е нещо грандиозно и изискано. Луксозен и скъп ресторант с предварителна резервация. Шумно и изискано парти с подбрани приятели, да ви придружи на сватбено тържество или концерт на известен певец/група. Облеклото и аксесоарите са изискани, парфюмът – от известна марка, а за дамите – тежък грим. Трябва да изглеждате великолепно, но вниманието да бъде насочено към него. Направете му няколко пъти комплимент и бъдете много отзивчиви и внимателни. Оценявайте жестовете му на внимание и го оставете да поеме лидерството по-нататък в започващата връзка.

# 412
  • Learn to fly. Fly away.
Тъй като обикалям почти всички теми в романтични, по-вече от  две години си обикалям със подпис и аватар на Мехмед А.А. никой не го познаваше, а аз си го харесах от един сериал за който много съжалявам, че го спряха. Била съм със подписи на Туба, Джансел, Мурад И., Енгин и като се появях в някоя тема където не се долюбват актьорите и започваше едно плюене веднага от фенките и затова реших ще се пременя с някои непознат. И така след това започнаха да ме питат кой е този в подписа ти .

Ванче, от кой филм са тия снимки с пилотската униформа. Много е хубав на тях!  Heart Eyes
И има ли го с превод някъде, ако може и линкче да дадеш   Laughing

Мечтал си е човека за тази професия и в крайна сметка я изиграл във филм. Пак е нещо  Laughing
Наскоро си говорихме с моя Боран точно на тази тема, колко малко мъже всъщност успяват на реализират детските си мечти.

Много подходяща за мен зодия има Мехмет, само дето моя асцендент е Лъв.  Освен да почвам да тренирам ММА борби  hahaha hahaha hahaha

# 413
  • Разград
Спомням си Ваня - и как няма да питаме - щом се появи някой красавец - очите ми стават на понички #CrazyВ твоя подпис беше в пилотска униформа .

Да  така беше.

Ето го нашият полицай - аданец!Скоро гледах рейтинга на сериала,ама ми се стори доста нисък,но може и да греша - де да знам Crossing ArmsТези техни таблици са ми мъгла

За да стигне до 3-ти сезон, добре е вървял сериала. Обаче третият му сезон беше когато започнаха да се излъчват "Езел", "Любов и наказание", "Пленителката", "Долината на вълците", "Aşk Bir Hayal" и "Parmaklıklar Ardında"/другите не се сещам кои бяха/. Тези сериали бяха все по телевизия АТВ, а те не си поплюват въобще, като падне рейтинга и веднага ги приключват. Но нея година имаше по всички телевизии силни сериали.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 16:43 от vania_e

# 414
  • Разград
Ванче, от кой филм са тия снимки с пилотската униформа. Много е хубав на тях!  Heart Eyes
И има ли го с превод някъде, ако може и линкче да дадеш   Laughing
Мечтал си е човека за тази професия и в крайна сметка я изиграл във филм. Пак е нещо  Laughing
Наскоро си говорихме с моя Боран точно на тази тема, колко малко мъже всъщност успяват на реализират детските си мечти.

Сериала е "Reis" и е само 9 серии защото беше спрян. Той всъщност не можа да играе и като пилот, защото се върна при родителите си, а те имаха рибарски кораб, но бизнеса не вървеше и той бе принуден да поеме бизнеса и стана капитан на кораба. Много ми харесваше сериала, защото беше нещо по различно от това което сме гледали, но за съжаление беше спрян. Актрисите които играеха в него бяха Мелиса Сьозен и Шукран Овали. В сериала играеше и за тези които са гледали "Аси" сестрата на Демир - Мелек. Из тези дни се замислих какъв късмет има това момиче да играе с хубави мъже които да са нейни братя. С Мурат Й. в "Аси", с Мехмед в "Рейс" сега играе с Кенан Изм.
В този сериал Мехмед беше с друга визия без брада и изглеждаше много по-млад от Боран.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 16:33 от vania_e

# 415
Цитат
Много подходяща за мен зодия има Мехмет, само дето и моя асцендент е Лъв.
Куин и за мен е много подходящ, защото аз съм от неговата порода - лъвица съм, само дето съм се  родила много по-рано от него, та сме се разминали във времето.

# 416
  • Разград

# 417
  • Разград
Пръстените са различни. Този е от "Reis".

# 418
  • Learn to fly. Fly away.
Сериала е "Reis" и е само 9 серии защото беше спрян. Той всъщност не можа да играе и като пилот, защото се върна при родителите си, а те имаха рибарски кораб, но бизнеса не вървеше и той бе принуден да поеме бизнеса и стана капитан на кораба. Много ми харесваше сериала, защото беше нещо по различно от това което сме гледали, но за съжаление беше спрян. Актрисите които играеха в него бяха Мелиса Сьозен и Шукран Овали. В сериала играеше и за тези които са гледали "Аси" сестрата на Демир - Мелек. Из тези дни се замислих какъв късмет има това момиче да играе с хубави мъже които да са нейни братя. С Мурат Й. в "Аси", с Мехмед в "Рейс" сега играе с Кенан Изм.
В този сериал Мехмед беше с друга визия без брада и изглеждаше много по-млад от Боран.

Имам наблюдения отблизо на зодия ЛЪВ, представителите и са големи мъже.  Heart Eyes

Би трябвало да са различни пръстените, Ванче  Peace

Отивам да подготвям банята, чао за сега  Joy

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 20:30 от queen_of_spades

# 419
Цитат
a Mehmet je kao stvoren za moj krevet
" Мехмет сякаш е създаден за моето легло" - купона е пълен при хърватките....

Общи условия

Активация на акаунт