Новите ни козметични похождения 33

• 63 543
  • 712
  •   1
Отговори
# 240

Цял ден се чудих какво да си подаря и накрая си поръчах това комплектче  Grinning
Поръчах го от Douglas - днес има 20% намаление на всичко  Mr. Green

# 241
# 242
# 243
# 244
Драконите не бяха изкупени, купих ги в петък от Бюти зоната.От някаква много смотана консултантка. Едва не я набих.
Нямаше обаче нито един от лаковете, нито златното червило.

Освен това установих, че не мога да си намеря никъде пудрата хайлайтер на Ланком Moonlight rose от есенната им колекция.
Някой да знае къде я има?Както и лаковете , и златното червило.
Пудра няма, едва намерих една след много продължително търсене.
Лаковете и златното червило на Герлен както и компактната пудра Метеорити не са внесени в България и няма и да се внасят. Peace Тъмното червило на Шанел също.

# 245
Може ли моля някой да каже каква е цената на Метеоритите перли на Гарлен тука? Мерси!

# 246
# 247
  • София
Може ли моля някой да каже каква е цената на Метеоритите перли на Гарлен тука? Мерси!

93 лева за редовните, 97 лева за лимитираните.

# 248

93 лева за редовните, 97 лева за лимитираните.

Мерси!

# 249
Четката струваше 6.99 евро и изглеждаше много добре, но след като я пробвах се оказа, че ще ми пробие черепа  ooooh! Евтиното накрая винаги излиза скъпо!  Rolling Eyes

Не знаех колко да сложа от това кремче и определено прекалих с количеството. След като започнах да го втривам в ръцете си, започна да се образува пяна.....усещането при това кремче не ми харесва.
Отново се потвърди моето правило, че евтиното излиза скъпо  Laughing Rolling Eyes
При първа възможност ще си купя отново крема за ръце на Clarins

- за детето. Ползваме го за ваната и детето се радва, че му мирише на малинка.
Не е най-доброто, което може да се купи, но при мен няма голям избор на продукти за деца  Rolling Eyes

Днес не ми е ден за пазаруване

# 250
  • Пловдив
Заредих се с по няколко опаковки в изчезващата графа хубаво, евтино и безвредно  Heart Eyes

# 251

Доволна ли си, навсякъде ли ги има, където продават Maybelline?

# 252
Сори, ако се коментирало, ама не намерих - колко парички е калиграфската палитра на Герлен?

# 253
Мисля че е 138 лв.

# 254

Тенкю, започвам да гладувам Grinning И пак едва ли ще успея... Sad

Общи условия

Активация на акаунт