Новите ни козметични похождения 33

• 63 396
  • 712
  •   1
Отговори
# 435
не можах да устоя и аз Blush  зелено-лилавият е номер 106, златният 103

P450 и DS 491 (на снимката ми седи синьо, но в действителност е лилаво) ето реалният цвят от нета

други неща от тази седмица:

# 436
  • София
bubchen страхотни покупки. От къде ги купи? За съжаление не откривам The Body Shop в България.

Поръчах от http://www.thebodyshop.co.uk/ до адрес на фирма посредник в Англия. Използвах код за намаление, който сваляше 20 паунда при покупка над 40 паунда и отделно имаше промоция с безплатна доставка, така че всички неща ми излязоха малко над 20 паунда Sunglasses

# 437
  • в 1001-та нощ
и аз взех 3 бр от красотите - злaтния, розовия и лилавия, както и 2 кафяви очни линии, едната е матово кафяво, другата бургунди с кафяво

# 438
# 439
  • в 1001-та нощ
ах ..... веднага се разпознава кой е ходил на грим среща  Simple Smile

# 440
Алена, тази очна линия на ГР в бургунди, прави ли хубава линия  Grinning Искам нещо такова, но да е хубава, а не като тази на ЕЛФ  Tired

Нали  Mr. Green Има още, които трябва да си признават за придобивки  Mr. Green

# 441
Сега пробвах златният и съм много впечатлена. На един пласт при мен покри перфектно. Но айде ще му сложа два за разкош Mr. Green

# 442
  • в 1001-та нощ
Алена, тази очна линия на ГР в бургунди, прави ли хубава линия  Grinning Искам нещо такова, но да е хубава, а не като тази на ЕЛФ  Tired

Нали  Mr. Green Има още, които трябва да си признават за придобивки  Mr. Green

като на елф е, но не стават точно парцали, а има по-прозрачни места, като минеш, затова минавам 2-3 пъти  Peace

като пробвам и елф-ската - ще съм по-адекватна в сравненията, но по описанието ви оставам с впечатления, че при този цвят има такъв проблем по принцип  Peace

# 443
Жалко, няма да я купувам тогава  Rolling Eyes

# 444
  • в 1001-та нощ
аз може би прекалих с недостатъка, но черните са много по-плътни  Peace

# 445
  • На земята, която е всъщност звезда.
Този лак за нокти:

# 446
Може ли някой да сподели след няколко дни и за трайността на тези бляскави лакове на ГР?
Гел лаковете им с удобните плоски четки...не са особено трайни.

# 447
Може ли някой да сподели след няколко дни и за трайността на тези бляскави лакове на ГР?
Гел лаковете им с удобните плоски четки...не са особено трайни.
Ще споделим разбира се. Мен ме е страх, че ще се обели още утре. Лакирана съм с зелено-лилавия. На един пласт покрива страхотно, много е бляскав, но е страшно глитърен и мен лично ме дразни защото дори със Сеш частиците леко бодат. Не обичам глитъри аз, ама нейсе.

# 448
Златният не боде изобщо. Дори без топ лак седи доста добре. Ще пиша как е трайността, но при мен по принцип нищо не държи повече от 3- максимум 4 дни.
Зеленият го сложих на един нокът и той вече си е чист брокат. Мисля да го пробвам с друг цвят отдолу защото така много не ме кефи. Примерно в/у Designer de Better на OPI

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 22:01 от Жаки°

# 449

Общи условия

Активация на акаунт