Новите ни козметични похождения 33

• 63 538
  • 712
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,случайно да знаете, до кога е промоцията на Clarins в Douglas.Хвърлила съм око на сета с базите,но ще успея да стигна до мола чак в петък,надявам се да не сте  изкупили всичко до тогава  Mr. Green

# 256
  • Бургас
Момичета,случайно да знаете, до кога е промоцията на Clarins в Douglas.Хвърлила съм око на сета с базите,но ще успея да стигна до мола чак в петък,надявам се да не сте  изкупили всичко до тогава  Mr. Green

По принцип, тези сетчета трябваше да ги пуснат на 1 декември, не знам защо се продават от по-рано.
Но, предполагам, че дори и да свършат, пак ще заредят.  Peace

# 257
И аз бях останала с такова впечатление и се учудих,че момичета споделиха,че вече са ги пуснали.Благодаря много,надявам се в петък да се похваля и аз  Simple Smile

# 258
Момичета, а този сет дали го има? И какви са ориентировъчно цените на комплектите?

# 259
  • Бургас
И то сетчетата на Clarins с голяма скорост свършват в Douglas , аз си бях харесала един ама вече го няма, поне за сега, а в БЗ може и да го има. Започват цените от 40 до към над 100лв зависи, кой сет търсиш. Най- евтиния беше един сет за устни, той беше под 40лв.

# 260
  • София
Подранил коледен подарък!  newsm44

# 261
  • София
Един слънцезащитен флуид от днес:

- RoC Anti-Brown Spot Fluid

# 262
  • Бургас
подранил подарък за РД-то  Heart Eyes сет на Too Faced

# 263
Ей, само красоти покзвате!  Crazy

Аз пак с едно въпросче, питам тука, че доста сте запознати по темата.  Mr. Green В The Mall (и кой магазин точно) има ли Двуфазния за почистване на грим и Мицеларната вода на Ланком? И на каква цена?

# 264
  • София
Епона, продуктите на Ланком ги има в Сефора, Дъглас и Прити Шоп. 200 мл. от водата са 50 лв., 400 мл. са 80 лв. За двуфазния не съм сигурна, но нещо около 50+ лева ми се върти в главата  Thinking

# 265
Elle-même, още веднъж благодаря!  Hug

# 266
  • София, Лагера
Момичета, къде в София мога да намеря гримчетата на Севънтийн? Напоследък тази марка или си е прибрала изцяло щандовете, или там, където има, са много слабо заредени. Преди купувах от една аптека до ВМА, от Кр. село, от Бонжур, сега не ги намирам никъде  Rolling Eyes
Дайте идеи, моля!

# 267
Момичета, къде в София мога да намеря гримчетата на Севънтийн? Напоследък тази марка или си е прибрала изцяло щандовете, или там, където има, са много слабо заредени. Преди купувах от една аптека до ВМА, от Кр. село, от Бонжур, сега не ги намирам никъде  Rolling Eyes
Дайте идеи, моля!

От Мориа на Гарибалди (по диагонал от KFC на ъгъла) и в козметичния магазин до гишето за карти на метростанция Сердика  Peace

# 268
  • София, Лагера
Благодаря, Bunnylicious    bouquet А дали е зареден?
...тъкмо там предлагат и Радиант, значи с 1 куршум 2 заека мога за отстрелям  Flutter

# 269

Общи условия

Активация на акаунт