Новите ни козметични похождения 33

• 63 377
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
  • София
След срещата:

-105 номер, лилав йогурт с частички. Heart Eyes

# 466
Страхотно  кафяво   Crazy Crazy Веси - като сенки ли се ползва освен за молив? Thinking

Божествено е, нали  Heart Eyes Не съм го ползвала до сега за сенки. Не мисля, че ще стане добре  Thinking Но го маха подобаващо около очната линия отгоре и отдолу  Crazy
Сега съм в издирване на такъв цвят сенки. Ще видим дали ще намеря  Wink

# 467
Момичета, някоя не е ли тествала вече 111 номер от глитърите на ГР? Много ми се иска да го видя на нокти.

# 468
ГР зелено- лилав глитър 106 обелен на единия връх на 22 час от поставянето му, както и предполагах. Sick Приключих с колекцията, колкото и красиви да са лаковете. Peace

# 469
Дай моля ти се отзиви за Mythic Oil шампоана, че много му се чудя  Laughing

Мац ако ме подсетиш ще ти кажа  Joy.Иначе ползвах маската на Митик - но не видях нещо по - особенно. Rolling Eyes

# 470
  • в 1001-та нощ
Момичета, някоя не е ли тествала вече 111 номер от глитърите на ГР? Много ми се иска да го видя на нокти.

aко се доверяваш

# 471
  • София
ГР зелено- лилав глитър 106 обелен на единия връх на 22 час от поставянето му, както и предполагах. Sick Приключих с колекцията, колкото и красиви да са лаковете. Peace
Ооо аз ще си я изкупя, с гел съм Mr. Green

kopche, кажи за спиралата като тестваш Wink

# 472
  • София
Страхотно  кафяво   Crazy Crazy Веси - като сенки ли се ползва освен за молив? Thinking

Божествено е, нали  Heart Eyes Не съм го ползвала до сега за сенки. Не мисля, че ще стане добре  Thinking Но го маха подобаващо около очната линия отгоре и отдолу  Crazy

Кой е точно този молив?

От мен: номер 428 и

# 473
Някой засичал ли е това в Бг (питам за Пловдив по-специално, но и като цяло се интересувам има ли го внесено изобщо по нашите ширини) :

http://littleshopofnailpolishhorrors.blogspot.com/2012/08/repair … -beauty-xoxo.html

# 474

Кой е точно този молив?

Ейвън СуперШок Блекбъри  Wink Лимитирано е и май в текущия каталог е за последно  Rolling Eyes Страхотен цвят и молив  Peace

# 475
  • В къЩи.
kopche, кажи за спиралата като тестваш Wink

И аз ще чакам  отзиви. Hug
Заради по-обемния връх на четката ми се струва,че останалата част от нея няма да достига миглите,т.е ще се "работи" основно с върха .  newsm78 Или съм в грешка? Thinking

# 476
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
L'Oreal Superior Preference (боя за коса)        
Подсилваща нощна грижа за коса

Matrix Silk Wonder smoothing oil (олио за изглаждане,омекотяване и блясък на косата)                                                        

# 477
  • София

Кой е точно този молив?

Ейвън СуперШок Блекбъри  Wink Лимитирано е и май в текущия каталог е за последно  Rolling Eyes Страхотен цвят и молив  Peace

Подозирах, че е той. Поръчвам го.  Crazy

Другият молив от лимитираните също не изглежда зле, та се замислям и за него.

# 478
  • USA, Steak State
Ring in the Red

# 479

- нищо особено не очаквах и пак съм разочарована

Общи условия

Активация на акаунт