Новите ни козметични похождения 33

• 63 378
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
ГР зелено- лилав глитър 106 обелен на единия връх на 22 час от поставянето му, както и предполагах. Sick Приключих с колекцията, колкото и красиви да са лаковете. Peace

А на мен ми харесва, че като е глитър, и да се обели/надраска, не си личи. Вчера се лакирах с розовия 104 и след малко излязох, ако беше друг лак, да е станал на нищо. Simple Smile

# 481
  • София
* Real Techniques Shading Brush

* Real Techniques Powder Brush

* Real Techniques Stippling Brush

* Real Techniques On Location Travel Essentials

# 482
Ел, пиши после на теб как ти се струват четките  Wink Особено последния комплект. И аз съм му хвърлила око  Grinning

# 483
  • София
Ще споделя мнение като ги пробвам  Hug

# 484
  • София
kopche, кажи за спиралата като тестваш Wink
Казвам, казвам! Peace
Аз нямам мигли, от които да се очаква някакво чудо, но спиралката е много готина.
Само едно нещо ме смущава, че на топчето има по-малко туш, което е и добре, предвид че е по-лесно да се омажеш с него, а на самата линия на игличките в дългата част на спиралата се събира много туш и става така, че с началото на окото нанася съвсем пестеливо и в средата на миглите, където обикновено  е най-извитата част напластяването е по-голямо, което създава излюзията за обемни мигли.
Но си струва да се опита.
Единствено не ми харесва това, че е тип силиконово гребенче, каквото аз не харесвам е новите спирали. Обичам си старите рошавки спиралки. Hug Grinning

# 485
Всичко друго добре, но на мен ми мазнее  Confused
а това пък е нищо особено

# 486
Elle meme  отккъде ги поръча и има ли доставка?
 За да не е спам, от мен едни единични сенки на Севънтийн/ между сиво и лилаво/- купувам трети цвят и са много добри като качество  Peace

# 487
  • София
Tifany1, от iherb.com ги поръчах. Възползвах се от безплатна доставка за над 40 долара. Нещата идват за около две седмици, но ако сумата го изисква - винаги на митница.

# 488
  • София, Лагера
За да не е спам, от мен едни единични сенки на Севънтийн/ между сиво и лилаво/- купувам трети цвят и са много добри като качество  Peace
Кои са сенките? И аз съм голям фен на Севънтийн!

# 489
  • на последния етаж
От тази хидратираща маска имате ли впечатления:
?

# 490
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Tочно тази маска я нямам,но наскоро си купих друга хидратираща маска на Герлен - Super Aqua Mask и въобще не съм впечатлена.Не че очаквам чудеса,но за $72 можеше повече да се постараят.Миризмата иначе е уникална.

# 491
  • София
kopche, Много благодаря за подробното мнение  Hug
Определено мисля, че ще я пробвам Peace

дневен и нощен крем
малко съжалявам за тази покупка

# 492

Първият ми продукт на Керастаз.  Heart Eyes

+

# 493
# 494

Общи условия