Новите ни козметични похождения 33

• 63 375
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
имала съм го много, много отдавна, сега отново  Heart Eyes

Organza Givenchy for women

# 496
# 497
# 498
Ноеми, тези , но цвета е  друг. Купих си и  едни от цветовете за основа и един интересен зелен нюанс, който има и златни частици и на окото е страхотен цвят  Peace

# 499
  • София

Скрит текст:
Охххх

Алена, подозирам че си надникнала в парфюмната тема, предвид последните ти покупки

# 500
От преди няколко часа Heart Eyes Heart Eyes Влюбена съм в цветовете! Grinning

# 501
  • София
Oт почивните дни:
Midnight Massage Bar
Скрит текст:
Mr Punch
Скрит текст:
Ponche 100 ml
Скрит текст:
Twilight 100 ml
Скрит текст:

И естествено отново лиготийки за вана Laughing

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 23:34 от *Bubble*

# 502
  • в 1001-та нощ

Скрит текст:
Охххх

Алена, подозирам че си надникнала в парфюмната тема, предвид последните ти покупки

не съм, но ще погледна  Blush лаковата ми действа разоряващо и я избягвам, от парфюмната ме е страх - да не се закача  Blush Blush Blush и влизам със затворени очи и уши - само, ако имам питане  Mr. Green

# 503
Някой засичал ли е това в Бг (питам за Пловдив по-специално, но и като цяло се интересувам има ли го внесено изобщо по нашите ширини) :

http://littleshopofnailpolishhorrors.blogspot.com/2012/08/repair … -beauty-xoxo.html

Не ги внасят в България, преди години ги имаше, но сега не. А иначе аналог са балсамчетата на  Nivea, но и от тях няма такова. Simple Smile

# 504
  • в 1001-та нощ
MAC Samples

# 505
  • София
ГР зелено- лилав глитър 106 обелен на единия връх на 22 час от поставянето му, както и предполагах. Sick Приключих с колекцията, колкото и красиви да са лаковете. Peace
Същата работа и при мен! Още на следващият ден бях без върхове на всички пръсти на дясната ми ръка.
Споделям същото мнение, че не бих се редила повече за брокатени лакчета на щанда! Naughty
Пробвах 1-стига ми.

НО спиркалката определено ме изненадва приятно.
Напластява доста, кото за нова спирала е много странно, както знаем им е нужно технологично време за разработване.
Не разделя, нито удължава, камо ли извива. Само обем, чрез напластяване на туш върху миглите е концепцията на тази спирала.

# 506
  • Пловдив
Скрит текст:

# 507
  • На острова
От преди няколко часа Heart Eyes Heart Eyes Влюбена съм в цветовете! Grinning

Оххххх, и аз не мога да спра да я гледам..Много, много сте лоши! Тъкмо спрях да сънувам Метеоритите (поради закупуването им  Mr. Green) и сега това.. Много ми харесва Crazy

# 508
  • Пловдив
 Joy И аз ги бях сънувала преди да ги купя.
А тази вечер сънувах, че съм в БЗ и си избирам ФДТ, но отново си тръгвам без понеже не успявам да намеря достатъчно светъл за кожата ми цвят. Голяма мъка.   Crazy

# 509
  • На острова
Joy И аз ги бях сънувала преди да ги купя.
А тази вечер сънувах, че съм в БЗ и си избирам ФДТ, но отново си тръгвам без понеже не успявам да намеря достатъчно светъл за кожата ми цвят. Голяма мъка.   Crazy
Голяма  Joy

Хайди, от къде се сдоби с тях? И по принцип пак ли са някаква лимитирана колекция, че да трябва веднага да се сдобия с тях?

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 10:32 от ~Миа~

Общи условия

Активация на акаунт