Новите ни козметични похождения 33

• 63 385
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
Ей, Аленка, и ти вече си имаш мострите  Hug Доста кутийки си напоръчвала  Mr. Green

# 511
  • в 1001-та нощ
Да  Blush добре, че доставката е скъпа - да не напоръчвма още, но като за проба е идеално, много ясно се виждат типовете"бели", кое е по-студено, кое по-златно ....и изобщо  Blush много съм доволна.

За червилата очаквах да получа нещо омазано - то всичко е барнато, като в приказка, все едно ги е докосвала ръката на фея  Heart Eyes bowuu

# 512
  • Бургас

Покриващ течен ФДТ е намерих цвят, който идеално да се слива с кожата ми, моя е малкото шишенце от 10мл и другото е полу-перманентен молив, черен цвят. Всичките продукти са на MAKE-UP STUODIO , определено вече съм им фен.

# 513
  • София
Дами, има ли изобщо по магазините в БГ парфюмите на Hermes? Не ги намирам, а искам за подарък.

И докато търсех забърсах това: http://img2.strawberrynetmedia.com/images/products/04741780301.jpg

# 514
Да  Blush добре, че доставката е скъпа - да не напоръчвма още, но като за проба е идеално, много ясно се виждат типовете"бели", кое е по-студено, кое по-златно ....и изобщо  Blush много съм доволна.

За червилата очаквах да получа нещо омазано - то всичко е барнато, като в приказка, все едно ги е докосвала ръката на фея  Heart Eyes bowuu

Да и аз съм много доволна от опаковките  Peace А на фактурата във втората поръчка беше написано "Благодаря!" на български и малко разкривени букви - много сладко  Flutter

# 515
  • Пловдив
Дами, има ли изобщо по магазините в БГ парфюмите на Hermes? Не ги намирам, а искам за подарък.

И докато търсех забърсах това: http://img2.strawberrynetmedia.com/images/products/04741780301.jpg

В БГ не се внасят официално, има ги  в някои квартални магазини, единия за който съм чувала е на Красно село, а иначе можеш да поръчаш онлайн , намират се...   Wink Ти кой по-специално търсиш?

# 516
  • София

В БГ не се внасят официално, има ги  в някои квартални магазини, единия за който съм чувала е на Красно село, а иначе можеш да поръчаш онлайн , намират се...   Wink Ти кой по-специално търсиш?

Търся Terre d'Hermes. Видях ги в нета, но не съм сигурна кой магазин е с оригинални парфюми. Препоръчайте някой изпитан.

# 517
Golden Khakis на Dior Golden Jungle Golden Browns
Phytomer HydraContinue Moisturizing Base Skin Cream

# 518
# 519
Joy И аз ги бях сънувала преди да ги купя.
А тази вечер сънувах, че съм в БЗ и си избирам ФДТ, но отново си тръгвам без понеже не успявам да намеря достатъчно светъл за кожата ми цвят. Голяма мъка.   Crazy
Голяма  Joy

Хайди, от къде се сдоби с тях? И по принцип пак ли са някаква лимитирана колекция, че да трябва веднага да се сдобия с тях?

От Сефора си ги купих.  Wink Лимитирана е палитрата, но имаше около 8-10 бройки останали в магазина. Много е функционална,защото има и неутрални и ярки цветове  Simple Smile Особено синьото и златното са невероятни Heart Eyes

# 520
  • На земята, която е всъщност звезда.

Търся Terre d'Hermes. Видях ги в нета, но не съм сигурна кой магазин е с оригинални парфюми. Препоръчайте някой изпитан.

Виж и в чуждите сайтове, може там да излезе по- изгодно:

http://www.enzo.bg/mazhki-parfyumi/?f=1-1-1-3618-62

# 521
  • в 1001-та нощ
Да  Blush добре, че доставката е скъпа - да не напоръчвма още, но като за проба е идеално, много ясно се виждат типовете"бели", кое е по-студено, кое по-златно ....и изобщо  Blush много съм доволна.

За червилата очаквах да получа нещо омазано - то всичко е барнато, като в приказка, все едно ги е докосвала ръката на фея  Heart Eyes bowuu

Да и аз съм много доволна от опаковките  Peace А на фактурата във втората поръчка беше написано "Благодаря!" на български и малко разкривени букви - много сладко  Flutter

лелеееее  ooooh! ooooh! ooooh! Crazy Party  вярно, ето, веднага показвам  bowuu (аз фактурата хич не я бях погледнала  Mr. Green

Между другото имахме страшна комуникация - около 20 мейла с Cheryl  Mr. Green аз естествено настоявах за ниска стойност - да не ходи на митница, защото поръчката е за над $100 (70:30 продукт/шипинг  Mr. Green ). Мигновено отговарят  Peace

# 522
Твоето е по-хубаво написано от моето  Mr. Green Потренирали са хората. Много странно пишат Д-то  Crazy

# 523
# 524
  • в 1001-та нощ
и аз се интересувам, нали това е за отлюспване на глитърите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт