Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 183
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Съншайн- смело напред в следващия месец и това е

Мацоранката е супер сладка!  bouquet

# 106
Позитивното мислене ми се струваше глупавао и крайно нерационално нещо преди да осъзная,че думите, които мислим преди за изречем са отражение на нас самите и по този начин
с негативизъм и самосъжалителни изблици, ние си вредим повече отколкото ако сме благодарни за живота си, и просто проявим най-голямата благодетел- ТЪРПЕНИЕТО и изчакаме щастието просто да ни се случи!
Желая ви го от сърце, момичета!
Пращам ви много Коледен дух и почвайте да си пишета списъците, защото
ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!!!!!  
Мацоранка, страхотно!  Hug
Аз пък ти пожелавам изпълнено на 100 % списъче и този така заразителен позитивизъм никога да не те напуска!   bouquet

# 107

Съншайн а ти кога не чакаше?

Този месец ми закъсня...имах и симптоми, но ми дойде вече. Peace

Пак сте много бързи и не мога да ви изчета. Wink

Еее, мила .. нищо! Заедно - смело напред! Simple Smile

# 108
Съншайн- смело напред в следващия месец и това е

Така е, назад няма нищо освен миналото и шока който преживях че няма да имам деца...което надали е вярно, но самата мисъл може да убие всеки човек който мечтае за дете.
Желая успех на всички Peace  bouquet

Еее, мила .. нищо! Заедно - смело напред! Simple Smile
Да, дано е заедно. Благодаря за подкрепата макар, че точно днес не съм добра компания май.
Успех на всички, дори и когато изглежда невъзможно със сигурност има шанс.  bouquet Peace

# 109
  • София
Съншайн, усещам в думите ти тъга...
Откривам част от себе си там...Не знам каква е историята ти и не знам какво си преживяла, но знам, че в днешно време няма как да останем без дете! Макар и трудно, макар и преминали през много изпитания, всяка от нас ще гушка своето малко слънчице!  Hug Hug Hug

# 110
Здравейте! Hug
Весенце, живея в Пловдив. Спермограмата я правихме при Тилкова.

# 111
  • София
Благодаря.
Аз съм от София. Питам момичетата от тук, вашите половинки правили ли са спермограма и къде?

# 112
  • София
Здравейте и от мен в новата тема  Hug Hug Hug
(то докато видя, че има нова тема и вие сте я изписали)

хващам се за  думите на весето по-горе и желая по едно/ две или три (за най-големите ентусиасти и четири може  Laughing) малки слънчица у дома!

Аз имам племенница на 2 год и племенник на 3 мес. Много съм привързана към тях и ги обичам като мои дечица. Всеки път се разтапям около тях. Сигурна съм , че ще бъдат страхотни като кака и батко  Wink ...някой ден

пп честито на цвети и зайчето. Стискам ви палци всичко да е ок с точиците.

Цвети ти колко месеца след ясмина видя (+) ?

# 113
Съншайн, усещам в думите ти тъга...
Откривам част от себе си там...Не знам каква е историята ти и не знам какво си преживяла, но знам, че в днешно време няма как да останем без дете! Макар и трудно, макар и преминали през много изпитания, всяка от нас ще гушка своето малко слънчице!  Hug Hug Hug

Мен също ме интересува.Иначе съм се насочила към Щерев.Но решихме да я правим след Нова година(живи и здрави) дадохме си още два месеца ,тъй като януари правим година от нашите опити за дете.

# 114
Цопвам се,за да ви следя и стискам всичките си палчета  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
 Hug

# 115
Момичета имах проблем с нета, но сега вече всичко е наред! Викам си, аз яе почивам и нет няма да имам, но се оправи!  Hug

Иве, днес ми е 9-ти ден след О, така предполагам де.  Mr. Green
След 5-6 дни най-късно ще се види резултата. Миналия месец имах ЛФ от 12 дни.
Но наисина ми е странно, и постоянно уригам вътрешно, а днес и гърдите ме понаболяват вече. Ще видим, но не искам да се настройвам предварително.
Да ви се похваля, че тестовете за О и за бременност, които са бонус са вече у мен. След толкова време, но са били изпратени от Англия и затова са се забавили. Сайта е бил английски, но преведен на италиянски.  Hug Hug Hug на всички

# 116
Pival, сега се сетих, че при един от моите прегледи, гинеколожката ми каза, че ако има проблем след, като направим спермограмата, ще изпише на милото Фертилмен. Аз още тогава го търсих в аптеките, но го нямаше. Иначе, знам от мой познати, които имаха проблем, че помага. Обаче е малко скъп -70лв. за един месец. Самите хапчета са хранителна добавка, има я и за жени. Ако искаш питай вашия лекар, дали ще са подходящи тези хапчета във вашия случай. Не знам мъжът ти колко време пие лекарства,но на брошурата на Фертилмен пише, че резултати се наблюдават след 3тия месец.
Извинявам се за дългия пост, но исках, ако мога да съм полезна!

# 117
  • София
Ето какво намерих тук:
http://apteka.framar.bg/30024438/%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8% … B0%D0%BF%D1%81-60
Честно казано са си най-обикновени витамини. За 30 лв. ОК, ама за 70...

# 118
  • София
huligankata мила аз ги спрях септември и сега края на октомври някъде е станал бебчо  Hug дори и аз се очудих, тъй като като не стана веднага след като ги спрях реших, че ще ми трябва време, за да може организма да влезе в час  Hug

Съншайн мила само напред и знай, че ние сме с теб  Hug Hug Hug Hug

# 119
Браво, Веси! Аз преди 2-3 седмици ги търсих и ми излизаха с цена 70лв. Наистина не знам ,дали вършат някаква работа и за това писах на Пилав да потърси и мнение от лекаря си, защото да се хвърлят пари на вятъра не бива.
Да допълня, че при моите приятели, на момчето и някакви инжекции му биха, но не знам какви.

Общи условия

Активация на акаунт