Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 193
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Не исках да прозвучи така Съншайн, не се засягай, а и стана така защото те нямаше преди да пиша...
Няма проблем, не съм просто се пошегувах извинявай ако съм те засегнала. И горе главата, смело напред. Hug  bouquet Peace

# 136
Съншайн не се отчайвай и ти мила всеки има и хубави и лоши дни, но ще дойде ред и на мечтата ни да се осъществи рано или късно и се надявам за всички ни да е  по рано както каза Весето  smile3521

# 137
  • София
sao миличка не я мисли тази киста, може след М вече да я няма. Може да е най-проста фоликуларна киста (т.е. до месец два няма да я има). Трябва да я наблюдаваш да не расте, задължителни след М пак на УЗД.  Споко, не е кой знае какво Wink
  Hug Hug Hug

# 138
Добро утро момичета, цяла нощ не можах да спя, но упорито изчакахме с милото до сутринта, за да си направя тестчето и искам да ви се похваля с резултата:  EFP
Ярка, ясна втора чертичка-пожелавам на всички вас съвсем скоро да видите такива, прегръщам ви, много ви благодаря за подкрепата, и ще минавам честичко, да не ме гоните  Hug
Още не ми е съвсем спокойно, докато не видя тупкащо сърчице, още днес ще звънна на доки, лошото е, че последните месеци цикъла ми беше доста нередовен и точно не мога да сметна колко е закъснението-може би 2 дни, ако се ориентирам по средната му дължина!
Иначе нямам много изразени симптоми, освен придърпване в яйчниците от време на време и постоянното желание за сън, не ме болят така гърдите, както при предишната бременност, но може би е още рано! 

Иве, хайде и ти вади тестчето, да повлечеме крак!

# 139

ВИВИ-тихичко честито мила! Това е страхотно!!! Всичко ще е наред, няма да се притесняваш! Браво, браво на теб! Още една мама при нас!

Аз се събудих с болки, още няма Ц ( което е странно малко,защото винаги ставам, правя няколко крачки до банята и то тръгва) а сега ми къркори корема и май ще трябва цял ден да се дебна , защото имам болки и ще си дойде ц ц...нищо...Браво Вивка, такава хубава новина за деня! Ей тази тема е страхотна...

Къде сте другите? Закуската ще изстине...

# 140
Виви, честито мила! Hug Лека бременност ти желая и на финала здраво бебче!  Praynig

Иве, мерси за закуската мила! Hug Дано не те посети тая гадина!

# 141
Виви,тихичко честито и от мен! Hug

Ивче,мерси за закуската. Толкова съм гладна в момента,че даже няма и да ми стигне. Confused

# 142
Дани- добро утро! Как си?  Ми и аз се надявам , нещо е мудна лелката..Simple Smile

оО Секси- привет и на теб! Как я караш? Ако в корема ти има чувство сякаш си ръждясала, значи си започнала да слабееш... Mr. Green

# 143
Иве, добре съм, после излизам на работа. Днес е доста студеничко тук и един вятър има!  Whistling

Иначе гърдите ме понаболяват от вчера, днес ми е 10-ти ден след О по мои сметки. Още малко до часът на истината. Но гледам да не мисля много, ама като наближат последните дни и времето ми се вижда спряло.

# 144
Определено съм свалила това което исках. Peace Все пак от седмица съм на диета. Засега всичко е точно. Wink

# 145
  • София
Добро утро милички  Hug Hug Hug
Честито Виви, желая ти прекрасна и безпроблемна бременност   bouquet

При мен тази нощ М дойде с гръм и трясък ( на 40-ти ден и със страшни болки). По принцип след ОК се счита за нормално да има аномалии първите месеци, ама   ooooh!
Момичета много ми се иска да продължа с опитите, бих могла да получа най-прекрасния подарък за коледа, ама сега с това лапаро уфф незнам какво да правя  newsm78

# 146
Добро утро, сладурки!!!! Hug
Иве, каква е тая закуска, бе жено?!?!? Shocked Това чудо 3 дни ще го ядем .... Браво на теб...евала!  Rolling Eyes Пък после килограмите това-онова.... сама си отваряш работа с наднормени мацки  Joy.... И виж какво: стискай още малко, не пущай леля ти хулиганката  #2gunfire
Виви, честито миличка! Леко и безпроблемно бременеене!   bouquet
Секси, ти как си?  Hug
Дани, днес ще работим ли?  Hug
Съншайн, къде си?  Hug  Идвай тука да оправяме настроението...
Хайде момиченца, рапортувайте!...

# 147
vivi**, честито ти добра новина !  Хайде късмет и всичко да е наред  Hug Ти ще си за юли, нали? Аз още не смея да се регистрирам в отчетната. Ще го направя след като доктора види сърчице и каже , че всичко е ОК. Което ще е след 2 седмици.

Ivelina2006 , абе то и аз така в деня на цикъла станах с едни адски болки.....а-ха да ми дойде. Хукнах и аз към банята, заредих се с превръзки ама тц. Никой не дойде.  Simple Smile Цял ден ме боля сякаш ей сега , след една секунда ми идва. И нищо. След два дни тест и..... Grinning Така че момичета, и всички симптоми за цикъл да имате, и да се чувствате сякаш "ей сега идва"...това не е гаранция че вече не сте бременни !  Hug

Много успех и стиснати палци от все сърце имате от мен  Hug

# 148
Добре съм,Принцеска! Вирусът май ще ме пропусне,слава богу. Пия си чайчета с мед и фервекс за всеки случай. Ти как си? Тъкмо се чудех къде е нашата Принцеса. Hug

Останалите момичета,хайде ставайте да си пием кафето заедно. Simple Smile

# 149
Принцесо- ще изям теб със все сандвича! Simple Smile Е тука държа фронта пък да видим....гърдите омекнаха, но тежат..а иначе вече и корема не ме боли...абе каквото такова, няма сега да седя само да го мисля...моткам се с кафето тук...

Секси- супер, то като си слабичка и бързо се маха излишното, така е!

Близначе- здравей! Как си ти? Кога си на лекар пак? Аз да ти кажа болките отминаха..ще видим, дано!:)

Дани
- лека работа мила...хайде наближава деня...ще потърпиме

Общи условия

Активация на акаунт