Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 206
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Добро утро! Запис...

# 151
  • Пловдив
Vivi, честито мила. Една безпроблемна бременност и едно пухкаво бебче.
Нищо ново около мен, гърдите не ме болят, не са и твърди, а само яйчниците понякога. Утре ще ви кажа за изследванията. Лек ден на всички  Hug

# 152
Секси, тука съм... за къде съм без вас!  Hug Сутрин най-голямото ми щастие е да пия кафе с вас! Радвам се, че грипът те е подминал, ама мене не ме пощади, мамка му! В 2.30 нощес като ме почна една кашлица, щях да пукна. Отиде ми съня..... милото пък нищо не чул! Та сега като си изпия кафето ще ходя да си взема някакви лекарства. Кажете ми нещо ефикасно за гърло, че ми дращи адски!
Секси, ти каква диетка направи за седмица... да свалям и аз нещо ми се иска, ама пуста лакомия....
Близначе,  Hug Hug Hug  Как си рожбенце златно?
Хулиганка, тая вещица мръсна лошо и се пише  #2gunfire Това да и е за последно.... Naughty
Къде е мама Цвети, Блу, Весето, Пивал, Кристи, Надето, Нелка и другите сладкишки? Thinking

# 153
  • Пловдив
На линия съм. Вече не мога да  си пия кафето без  вас  Hug. Стискайте ми палци за резултатите. Аз няма какво да кажа и ви чета

# 154
Princessa SS ...ако отговоря как съм, ще ме вземете за луда Sad Снощи ревах цяла вечер на милото. Умрях от страх и паника че няма да се справя. То дето се вика ембриона още сърце няма и не се е закрепил, а аз вече мисля как ще се справя с второ дете. И като ревна ! Аз не заслужавам нищо, хората умират от радост а аз - от страх Sad

# 155
  • Пловдив
Близначе, нормално е. И аз бях така, какво ли не ми минаваше през ума. Ще се справя ли? Луда работа. Мила, всичко ще е наред, ще се справиш и ще бъдеш най-щастливата майка  Hug.
Иве, Дани чакаме тестовете

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 11:10 от pival

# 156
Близначе, не се притеснявай, ще бъдеш идеалната майка! Всяко твое притеснение ще отпадне с времето!!!! Peace

# 157
Принцеса,моята диета беше "Японско чудо" хах,има я тук в подфорума за диети. Прави се две седмици,но аз винаги я правя по една,и пак дава резултат. Въпросната диета е малко хард,тоест не се яде кой знае колко,но благодарение на нея преди няколко години свалих значително много килограми,и което е още по-хубаво нямаше йо-йо ефект. Оттогава само нея я препоръчвам на всеки който ме попита как успях да отслабна толкова. Simple Smile

Пивал,от мен имаш две стиснати палчета. fingerscrossed

Близначе,недей така. Разбира се,че ще се справиш. Радвай се и мисли само хубави и положителни неща. Hug Ние сме тук,ще те подкрепя и помагаме. Горе главата. Hug

# 158
Princessa SS ...ако отговоря как съм, ще ме вземете за луда Sad Снощи ревах цяла вечер на милото. Умрях от страх и паника че няма да се справя. То дето се вика ембриона още сърце няма и не се е закрепил, а аз вече мисля как ще се справя с второ дете. И като ревна ! Аз не заслужавам нищо, хората умират от радост а аз - от страх Sad
Сладуранката ми тя  Hug.... Напълно те разбирам... Страхове винаги ще има. Много е излишно да се мисли как ще се наредят нещата. Казвам ти го щото и аз съм същата. Тя рибата в морето, аз тигана слагам!  Wink Никой не знае дали може да се справи с нещо , докато не му дойде на главата. Аз обаче съм сигурна, че ти ще си перфектна, ама нали трябва да има нещо дето да ти вгорчава спокойствието - филмираш се! Ами недей!  Наслаждавай се на бременността си! Господ си знае работата!  Hug

# 159
Добро утро и от мен   bouquet
Виви честито миличка желая ти една много лека беременност до термин  bouquet
ох на мен ми е едно скапано  Tired
Весе къде си слънце Wink
мерси за кафето и аз обичам да го пия с вас мили момичета

# 160
Добро утро, момичета!
Ех, че хубаво ни почва деня - с положително тестче!  Hug
Виви, честити две чертички, пожелавам ти скоро да чуеш тупкащо сърце на здраво бебче!
Иве, Дани, вие сте наред!   bouquet тая Лелка изобщо да не идва   341uu
Хулиганке, другия месец ще стане, тъкмо за Коледа Wink
Принцеске, никакво боледуване, на мен за гърло много ми помага тонзилотрена и прополките, хващай настинката в самото начало и я гони, че идва времето на бебеправенето Wink
При мен лелката днес си замина и от утре откриваме ловния сезон  kiss

# 161
Виви,честито миличка.Пожелавам ти всичко най най и едно прекрасно бебенце.
Добро утро и от мен момичета,аз не пиша много пък и няма с какво да се похваля.Този месец съм се оставила на течението без мерене на температури без тестове за О нищичко и съм сигурна че ще стане  Wink.Тези дни трябва да дойде О но и не го мисля кога точно.Тази седмица си пътувам за България и имам други мисли в главата.Да ви кажа чено даже и не съм видяла кога трябва да не чакам  Laughing.....иначе ви чета редовноооо....и ако има нещо ще ви пиша....Целувам ви и ви обичам

# 162
Добро утро и от мен !
Честити 2 чертички Виви !!   bouquet
Близначе и аз бях така като видях 2-те чертички за пръв път , имаше рев 3 дни и аз не знам за какво  newsm78 Винаги има страхове мила и те никога няма да изчезнат, било то за най-малкото или за по-сериозни неща. А и ти все пак си имаш едно  малко човече и знаеш какво те очаква , а момичетата които ще са мами за пръв път ? Сигурно страховете при тях са двойно по-големи !  Hug Ние сме с теб и няма да се притесняваш  Hug
При мен зацапването спря още вчера и  luvbed, но все пак утре съм на лекар да видим какво се случва. После ще пиша  Peace
Хубав ден на всички !

# 163
Добро утро и от мен момичета.Виви честито миличка и лека бременност.Иве Дани стискам ви палци дано да извадите  EFP EFP EFP.Аз вървя няколко дни след вас.Други които не чакат..... Laughing

# 164
  • Пловдив
Аз не чакам или май си чакам на 19.
Иве, ти много ме съмняваш.
Дани, стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт