Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 210
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Честито Виви!Сега да повлечеш крак и ние скоро да се похвалим с   EFP

# 166
Добро утроо момичета
Виви тихичко честито и от мен желая ти леко бременеене и пухкав бебок на термин  newsm10

# 167
Съншайн не се отчайвай и ти мила всеки има и хубави и лоши дни, но ще дойде ред и на мечтата ни да се осъществи рано или късно и се надявам за всички ни да е  по рано както каза Весето  smile3521
Hug
Благодаря ти, дано скоро защото отдавна чакам чудото да се случи.

Има ли някой в темата тук, който да прави опити от година или повече? Peace

Знам, че е нормално за 9 месеца бебето да стане...този месец много се надявах.

Добро утро, сладурки!!!! Hug

Съншайн, къде си?  Hug  Идвай тука да оправяме настроението...
Хайде момиченца, рапортувайте!...
Добро Утро, Принцеске.
Тук съм, но настроението май вече само малко човече може да оправи.  Peace
Прегръдки Hug Hug Hug

Честито на спечелилите войната. А на останалите много смелост и сила. Heart Eyes

# 168
Честити 2 чертички vivi! Леко бременеене и...всичко ще е наред Wink
Аз този месец изненадващо съм доста по-спокойна. Не знам на какво се дължи ?!? Другата седмица съм на лекар, до тогава ще бебеправим... пък каквото сабя покаже. Писна ми да се тревожа!

# 169
Съншайн, малкото човече върви към теб през цялото време. Усещам, че много си изстрадала и много го искаш... и то ще се случи! Чувала съм разкази и сънища, в които децата избират родителите си и кога точно да се появят. Така че, ти сега се усмихни и се овладей, защото бебо едва ли иска да има тъжна мама.  Hug Hug Hug

# 170
Добро утро, милички! То за мен стана пак "Добър ден" Simple Smile
Сутринта малко реших да се поизлежавам, за капак се скарах и малко с мъжо, понякога така избухвам, заради неговата майка, че не е истина. Sad Нямам сила да се справям вече с този проблем, наречен "СВЕКЪРВА"
Но ... имаме хубави новини .... Виви - честито, мила! Желая ти една хубава и спокойна бременност!
Съншайн - ние правим опити ... вече 1г и 3ти месец е този. Simple Smile Не се притеснявай, всичко ще дойде и за нас - в точното време, в точния момент! Simple Smile
И аз леко съм отчаяна, утре съм на гинеколог, а другата седмица на ендокринолог, дано всичко е наред и само времето се окаже лошото при нас ...
Иве - стискам палци, да не дойде, мила!
И аз този месец мислих да не меря О и да не меря, но не мога ... искам да си знам аз О и да си я следя, имала ли съм я, нямала ли съм я ... че така само с тази БТ, не мога .... Simple Smile

# 171
Съншайн,  ние пробваме от година и 2 месеца...
Едно въпросче, някой знае ли дали кръвния тест за хламидия показва и уреаплазма, или за уреаплазма се прави друг?

# 172
Съншайн, малкото човече върви към теб през цялото време. Усещам, че много си изстрадала и много го искаш... и то ще се случи! Чувала съм разкази и сънища, в които децата избират родителите си и кога точно да се появят. Така че, ти сега се усмихни и се овладей, защото бебо едва ли иска да има тъжна мама.  Hug Hug Hug
Страхувам се, Принцеске Hug
Благодаря ти за разбирането и усещането. Май всички около мен сънуват, че бебето идва само аз още не съм.
Права си, бебенцето не иска тъжна майка. Hug Hug Hug

Съншайн - ние правим опити ... вече 1г и 3ти месец е този. Simple Smile Не се притеснявай, всичко ще дойде и за нас - в точното време, в точния момент! Simple Smile
И аз леко съм отчаяна, утре съм на гинеколог, а другата седмица на ендокринолог, дано всичко е наред и само времето се окаже лошото при нас ...

Дано си права. Hug Hug Hug

Съншайн,  ние пробваме от година и 2 месеца...

Имаш ли представа на какво се дължи неуспеха до сега или не? Извинявай за въпроса, но не мога да си обясня нещата при мен защо не се получават а искам да знам. Неизвестността е, по-плашеща от извесността. Hug

# 173
Здравейте ! Hug
Виви, тихичко честито ! Спокойно, всичко ще е наред!

Съншайн, и ние се борим за бебчо 1 година и 2-3месеца.

# 174
СЪНШАЙН на нас сега ни е 11 месец.Виви честито.ИВЕ и ДАНИ стискам палци.ТОИТО я дай насам хубавите новини.ВЕСИ къде си?Кристиша нещо ново при теб?

# 175

Съншайн, и ние се борим за бебчо 1 година и 2-3месеца.

Благодаря ти, че писа.
Не знам какво да ти кажа, дано скоро и ние не сме тук в темата заедно с момичетата които се борят от повече от година. Hug Hug Hug Peace

СЪНШАЙН на нас сега ни е 11 месец.
Е, значи може този месец да се зарадвате за нова година. Peace

# 176
Оо момичета! Тъкмо кацам на работа...
Криси- аз в понеделник си поръчах от ибеи тестове като твоите и днес сутринта дойдоха...супер бързо!
Е да ви кажа, така и така имах вече тестове за бременност реших да си направя и си показва ярка отрицателна черта, така,че си я чакам дъртата да почука на гащите ми...Sad какво да се прави, следващия месец пак ще чакам.
Пивалче- ти онзи ден ме питаше нещо за упражнения, чак сега се сетих, драсни ми на ЛС какео ти трябва..

и те така...

# 177
  • София
Тук съм, момичета. Просто не знам какво да пиша. Все още ми е трудно...

Виви, честито и леко бременеене!

# 178
Тук съм, момичета. Просто не знам какво да пиша. Все още ми е трудно...

Лично аз не знам каква е думата леко. Дано при теб не е така. Peace
 Hug
Освен напред друг начин няма.  bouquet

# 179
Съншайн, така е, и аз повече се плаща от неизвестността, имам развинтена фантазия и в какви ли не филми се вкарвам.  #Crazy Но предполагам наистина е трудно да се бориш и да не знаеш срещу какво...
Предстои ми цветна снимка в началото на следващата година, другите изследвания(спермограма, хормони, хламидия, УЗИ), които сме правели май са добре. Но за цветната снимка се притеснявам, защото като студентка доста често имах въспаление на яйчниците... Но докато не дойде момента няма да го мисля Simple Smile Каквото е писано това ще стане. Сега медицината позволява дори и при запушени тръби да си имаш бебче. Въпреки че страшно много искам да стане по естествения начин! Praynig 
А ти какви изследвания си си правела? Аз вярвам, че и за нас, които опитваме от повечко време, има шанс  Praynig вярвай, мила Съншайн  Hug

Общи условия

Активация на акаунт