Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 165
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Два дни не съм влизала и тук е станало страшно ....
Веси не се отказвай мила! Както казва моята любима леля (тя е доктор) "всичко е в главата - не го мисли и не се тормози, защото мозъка определя всичко"
Ели не се притеснявай, ще му мине. Мъжете също го изживяват, но просто не си го признават. Явно му се е събрало в повечко.
Аз също понякога прекалявам с мрънкането си за пиенето и виждам, че мъжо много се дразни. Сега да си призная съм поспряла. Той също има глава на раменете си и може сам да се контролира. Оставила съм всичко по течението, когато трябва - ще стане. На сила хубост не става са казали бабите  newsm03

# 646
Ели,  Hug Hug Hug
Да ти кажа малко се ядосах на твоя мъж! Еми пък не им е чак пък толкова тежка мисията ма*ка му! Да ми дава някой витамини и да се грижи за мене и здравословно и всякак... пък нека да ми е тежко. Ама зле са устроени някакси. По-големи мрънкала са от жените. Те за това не им е дадено да раждат. Нито могат лесно да се отказват от вредни навици, нито пък 9 месеца могат да карат на лишения и дискомфорт. Ама ей на: не могат да се преценят! И в крайна сметка не се иска никакво геройство от тях толкова... Ми той щом сега още е изнервен от бебеправенето...ми като дойде бебето там какви нерви и безсъние са?!?!? Или тогава си взимаш детето и бягаш в другата стая, та да не му разваляш рахатлъка?!? Оуууу....много се вкиснах!
Ели, поговорете! В крайна сметка това са важни неща... Аман от безотговорни мъже! Ако не бяха такива егоисти, нямаше да има толкова самотни майки....
Ели, стискам ти палци нещата ти да се развията, така както ти ги искаш!!! Praynig

# 647
Момичета,няма да правя тест,тъй като лелката се появи. Sad Какво да се прави,борбата продължава.
Стискам палци на тези които не чакаха тези дни. Hug

# 648
Момичета,няма да правя тест,тъй като лелката се появи. Sad Какво да се прави,борбата продължава.
Стискам палци на тези които не чакаха тези дни. Hug
Еееее, Секси, много съжалявам....ама нищо! Да минава тая гад и да се почва отново...
Ти не страдай - живота продължава! Забавлявай се ДНЕС, защото вчера е минало, а утре може и да не дойде.... Много те прегръщам!  Hug Hug Hug

# 649
Принцеска, Hug Hug и аз те прегръщам,и ти благодаря! Както каза живота продължава,и трябва да гледаме само напред,без отказване. Вярвам,че всяка една от нас все някога ще гушне така желаното бебче.

# 650
  • Варна
Здравейте , вчера ви четох цял ден, но ми стана едно такова криво и реших да не пиша за да не вкарвам и аз тази си емоции тук.Днес обаче ще се включа, но с позитивизъм.Момичета дръжте се каквото и да трябва да преживеем.И на мен ми се иска да се случи както по филмите от раз, от първия път , ама явно нестават така нещата.Скоро чух, че една позната е бременна и станало от първия опит, друга забременя без да е планирано.В такива моменти си казвам добре де как става, защо и при нас не е така? Е явно ще стане когато е писано.Ние ще се борим за това малко човече пък нека дойде когато трябва ( надявам се най-скоро  Praynig).Понеже ние винаги сме си правили планове за почти всичко кога искаме да ни се случи.С милото откакто сме заедно си имаме план кое кога ще направим и събдата сега ни дава урок, че човек не винаги може да планира всичко.
Ели, успокой се малко с бебеправенето.Знам, че всички това ще ти пишат, но наистина дайте си почивка от това и се насладете просто на ласките помежду си, без мисълта за бебе.Мъжката психика се товари понякога от нашето упортво за каквото и да е   Hug
sexy_brunette много съжалявам, но смело продължавай борбата  Hug
Весето наистина липсва днес  Hug
За всички вас (за да не пропусна някой) едно голямо гушшш Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 12:33 от t_o_n_i_t_o

# 651

За всички вас (за да не пропусна някой) едно голямо гушшш Hug Hug Hug
Здравейте!
Прегръдки и от мен на всички в темата. Hug Hug Hug Hug Hug
Настинала съм, но и това ще мине. Весел ден на всички, празници идват трябва да сме в настроение.  bouquet

# 652
Благодаря ви. newsm45 newsm45 Дано скоро се оправя.Времето ще покаже. Hug Hug Hug Heart Eyes Heart EyesЩе продължавам да ви следя докато всички не се изнесете в отчетни.Ще ви държа и в течение с мен ,в случай че искате да знаете и стига да не разводнявам темата.Обичам ви.Гола упора сте ми.С вас всичко изглежда по-лесно.

# 653
По повод развитието на отношенията между Ели и половинката й. Пследните дни много си мислех по този въпрос много съм се вманиачила и аз, натискам милото само когато са важните дни и после пас. И той го усеща и му е криво, не ми го каза директно но го намекна че инициативата все е при него и така. Затова онзи ден тъкмо ми свърши цикъла и му направих малка изненада прибира се той, аз му правя пържоли на грил тигана само по престилка, как му светнаха очичките да знаете, е изгоряхме пържолите но си заслужаваше.
Мисля си ние искаме романтични жестове цветя и т.н. за тях може би тези жестове от наша страна са същото.

# 654
Ели- прочетох поста ти доста по-рано, но нямах възможност да отговоря...доста тъжно наистина, поставих се на твое място и сигурно е ужасно, не си представям как ще бъда без милото, доста гадно...нали живеете заедно? Как ще се разделите? Може би неволно си го притиснала, разбирам, не искам и да го упреквам, защото отстранио е много лесно да се раздават съвети като топъл хляб, но разговори му е майката, поговорете, ти се успокой, остави на заден план бебеправенете и си възстановете вашия , личен и интимен живот...другото с времето си!
Успех..пиши и ни дръж в течение...

# 655
Иве и аз не си представям да съм без него. smile3518Не знам дали ще имам възможност да се поправя.Иначе аз съм решила ,че ще оставя всичко да си стане когато ще.Написах го не само за ми олекне,r а и да ви дам съвет като препатила.Иначе живеем от 3 години заендо и минахме през много трудности за да сме заедно понеже и двамата не бяхме свободни когато се запознахме.И минахме през ада и сега, когото сме заедно стана така smile3518Но каквото е рекъл Господ.Всяко зло за добро.Не спирам да си го повтарям.Живи и здрави ,ако се наложи ще го преживея и може някъде там, да ме чака друг човек, който е повече за мен.

# 656
  • до най-прекрасния мъж
Ели, не се предавай, поговори с мъжа си, може нещата да се успокоят. Всяка жена иска да стане майка и това е нормално. Вероятно наистина си пресилила нещата и мъжът ти го усеща. Отдайте се на спокоен живот, не мислете толкова бебето и си се радвайте един на друг. Така всичко ще е наред, вярвам в това. А и бебето ще дойде самичко, като се успокоите.
Моят снощи беше нещо кисел като се прибирахме. Едва му вадех думите с ченгел от устата. Навечеряхме се, легнахме си и той се обърна да гледа ТВ, а аз му дадох гръб и се направих, че ще спя. След не повече от 5 мин се обърна и ме попита с най-нежния си глас защо няма гуш тази вечер, а аз му отвърнах, че като е намусен, не искам да досаждам. Дръпна ме да се обърна и се гушнахме. Ние така заспиваме - аз се гушкам на гърдите му и заспивам, а той гледа ТВ, за да му се доспи. Малки женски хитринки  Wink, няма начин.
Аз все още не съм подговаряла за изследвания, витамини и т.н. Говорили сме си като успокоение, че ако не стане до 1 година, ще идем на лекар, но повече нищо. Мисля си сега да му взема някакви витамини за укрепване на организма, защото често боледуваме и двамата - банални настинки. Но се чудя какви да са. Искам да е нещо бързо и лесно за пиене, но да има ефект. Не искам по 10 вида да взима, защото ще ги забравя. Идеи?

# 657
Блу и аз съм от забраваните затова си взех  Pregnacare her and she комплексни витамини са за бебеправещи и за двамата са и ние сме доволни Laughing

# 658
  • до най-прекрасния мъж
Ах, Нелка, златна си.
Чудех се какви бяха тези витамини, защото съм ги гледала някъде, но забравих кои бяха. Сега пак рових, но неуспешно. Благодаря, такива ще са най-вероятно, стига да ги има в БГ.
Малко ме притеснява инозитола, дават го за проблем с яйчниците, та ме е малко страх.

# 659
  • София
Ах, Нелка, златна си.
Чудех се какви бяха тези витамини, защото съм ги гледала някъде, но забравих кои бяха. Сега пак рових, но неуспешно. Благодаря, такива ще са най-вероятно, стига да ги има в БГ.
Малко ме притеснява инозитола, дават го за проблем с яйчниците, та ме е малко страх.

Иве,

Има ги поне тук в София по всички аптеки. Хубави са, но така и не ги пробвахме.

Общи условия

Активация на акаунт