Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 170
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Чурулик, чурулик!.........
Добро утро!  Hug
Иве, идвам да си чуруликаме /леле как ми хареса това изразяване/  Hug
Хубава закуска си спретнала! За мене кафе и плодове!
Днес викаш да погледнем деня с нови очи... Някакъв мъдрец беше казал:  не рови във вчерашния боклук, за да изградиш днешния си ден! Ииии...днес ще е по-хубаво от вчера!!!   bouquet
Блу, невероятна си пък ти! Hug Твоите истории сутрин така ме усмихват!  Hug Дерзай, момиче!!!

Другите къде сте? Хайде примъквайте се насам......

# 631
Танче- да ти е сладко! Аз тъкмо закусих обилно и си пия кафенцето, след малко ще ходя да видя моята мама Божка т.е. майка ми да си се наговорим и после и на работа...ухх хайде и утре и пак да си гепим малко уикендче!
Ти как си сладурче? Вкъщи вършеете ли с милото? Той тук ли е?
Моя заминава другия вторник и съм му казала до петък да е вкъщи щотоо... Embarassed

хайде рипам!

# 632
Добро утро милички! Браво Иве, мерси за закуската!  Hug
Ивка, още мелко остава до часът на истината, време ти е и на тевбе вече, дано да има радост!  Hug
Принцеске, ти как си? На какъв етап си от цикъла сега?
Тук времето е слънчево, просто и да нямаш настроение с това време, няма как да не ти се оправи!  Hug Ние снощи с милото се полюбувахме един на друг, беше много хубаво, както винаги де!  Wink И така, аз ви оставщм, изпращам детето на училище и после на работа!
Приятен ден на всички, и не забравяйте - ГОРЕ ГЛАВАТА и повече усмивки за да бъде живота ни по-хубав! newsm03

# 633
Рипай, ама после пак да пишеш...
В къщи е моят за сега. Овършахме уикенда  Blush и толкова... Снощи беше много изморен и не го закачах. Но то О мина.... какво сме хванали - ще видим. Този месец нито очаквам нещо, нито ще се надявам, нито пък ще търся симптоми...каквото дойде!
Ивче, ти утре ли си при доки? А оная гадната пъпка какво става с нея?
Дани,   Hug аз съм в етап: радвай се на живота...пък каквото е писано - ще стане!
Секси, ти къде си?!?  Hug Ставай и докладвай!... че яко ме вълнуваш!  Hug
Еййй....дано Весето да драсне някой ред днес  Tired Така ми липсва! Пък и днес е при доки.... Стискам палци да е наред всичко! Весииии  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 09:07 от Princessa SS

# 634
Момичета здравейте.Влизам тук и съм много тъжна newsm45.О ми мина, но нищо не стана.Милото иска да се разделим.До гуша му дошло, от манията ми да имаме дете.Изкара ме ,че го ползвам за разплод и правя секс единствено и с мисълта за забременея.Та се оттеглям за известно време.Ще си ви чета и ще ви стискам палци.Ще се радвам и тъгувам с вас.Но няма да тръпна заедно с вас на края на месеца.Така че, мили ,не се задълбочавайте много в тези неща, за да нямате излишни нерви и напрежения, които в последствие да  доведат до охладняване на чувствата.Много ми е тежко ,не само че няма да имам така мечтаното дете, но загубих и човека до мен newsm45 newsm45 newsm45 Weary smile3518

# 635
eli-garvancheto Weary

# 636
Ели, недей така, мъжете имат такива настроения понякога, малко трудно издържат на напрежение. Сигурна съм, че ще се сдобрите.  Hug

# 637
Добро утро! Simple Smile Преди малко станах,даже реших да закуся парче кекс,със сутрешното си кафе.

Какво да ти кажа,Принцеска,лелката я няма още и ако до довечера не е дошла,сутринта с бясна скорост съм до аптеката. Вие как сте,сладуранки?

# 638
 Praynig Момиета,нали трябваше да ми идва на 21.11. .... ами още не ми е дошло Simple Smile)))) А обикновенно ми идва точно на датата Simple Smile) но болките в яйчниците ги има... Надеждата не умира още  Laughing

# 639
Ели,сега прочетох..много мъчно ми стана,не знам какво да ти кажа за да се почувстваш по-добре. Hug Hug В такива моменти думите са излишни,бъди силна,и както Алексче ти е казала възможно е да се сдобрите. Нищо не е загубено. Кураж от мен,и много силно те прегръщам! Hug

# 640
Ели, недей така, мъжете имат такива настроения понякога, малко трудно издържат на напрежение. Сигурна съм, че ще се сдобрите.  Hug

Миличка силно се надявам да е моментно ,но говореше много сериозно и убедително.От два дни не знам къде се намирам.Живеем заедно и ми е много трудно.Аз го обичам и искам да си имаме семейство, никога не съм предполагала ,че ще се стигне до тук.Просто наистина се вманиачих.Правя забележки за пушенето ,пиенето ,тъпча го с витамини ,правим секс по график ,е явно не е издържал и почнал да се задушава.Моля се само да си оправим отношенията и да минем през тази трудност.

# 641
Praynig Момиета,нали трябваше да ми идва на 21.11. .... ами още не ми е дошло Simple Smile)))) А обикновенно ми идва точно на датата Simple Smile) но болките в яйчниците ги има... Надеждата не умира още  Laughing
и на мен трябваше да ми дойде вчера ,но още я няма тази гад,АЗ обаче не се надявам вече,защото с първата урина теста е отрицателен.

# 642
Praynig Момиета,нали трябваше да ми идва на 21.11. .... ами още не ми е дошло Simple Smile)))) А обикновенно ми идва точно на датата Simple Smile) но болките в яйчниците ги има... Надеждата не умира още  Laughing
и на мен трябваше да ми дойде вчера ,но още я няма тази гад,АЗ обаче не се надявам вече,защото с първата урина теста е отрицателен.

Мене за това ме е страх да си направя тест,ще изчакам още мъничко... А при теб,може да не го отчита все още,не губи надежда  Praynig

# 643
Добро утро, момичета! Hug
Милото вчера си дойде от работа болен, с течащ нос, а вчера ни беше главния ден. И вика днес няма да има, защото не хубаво да правим бебе ако сме болни. Аз толкова се разочаровах, ама запретнах ръкави и с бабини рецепти за един час и вече се чувстваше значително по-добре... и после си получих заслуженото възнаграждение  luvbed
Тук времето от сутринта е много хубаво   bouquet как сте?
Секси, лелката да не идва днес, че  #2gunfire и утре да ни зарадваш с две чертички  Praynig
Ели, мила, как така ще го загубиш, сигурна съм, че е било само караница, заради натрупаното напрежение. Спри за сега да си следиш О., забрави за бебеправенето и си доставяйте удоволствие само за Вас двамата и всичко ще се нареди. Колкото и силни да са мъжете, много често са по чувствителни от нас. Покажи му на твоя любим колко важна е любовта ви за теб, сигурна съм , че го правят един вид за да се уверят, че все още сме с тях защото ги обичаме, а не само защото ни трябва материала им Wink Всичко ще се оправи само смени тактиката за бебеправене    bouquet

# 644
Добро утро момичета как сте.Ели  Hug трябва да сме силни.На всички нечакащи стискам палци.Весе тук ли си драсни някой ред.

Общи условия

Активация на акаунт