Затова си взех един по-голям, но лек шал и с него сме си съвсем дискретни с Беба и доволни, че можем да се разхождаме с часове

А и Деси, сякаш не е писала отдавна. 
И водата, която преварявам за пиене е същата (сякаш има бели парцалчета вътре) и аз затова най-вече се отказах да давам вода да пие ( пък и тя се мръщи на водата), та лесно постигнахме съгласие.
Разбира се, връчих залъгалка, но от тогава все се чуди как да си навре ръката в устата.
, а залъгалка не иска, плюе я в момента, в който спра да й я натискам да е в устата. Опивам се да й ги вадя, но няма как да я издебвам всеки път преди да си ги е натикала, мисля че точно заради това не можем да се отървем от пустите гъбички

извинявам се предварително ако сте обсъждали тази тема : въпрос към тези които дават чай : кога го давате колко време преди хранене или след хранене ????? на мен ми казаха да не е 30 мин преди и след ядене
защото после нямало да си хапне стабилно бебчето ???? благодаря предварително за отговора

докога трябва да пие прварена вода със захар ? приятелки ми казаха като стане на един месец да не слагам захар вътре

Препоръчани теми