. Дали се променят поетапно. Не съм забелязала да се увеличава.
. Аз и я правя нагоре, иначе е като зализана 
Миналата седмица се събуди дребната към 20ч., яде и не пожела да спи. Откарахме го на ръце, т.к. започна да мрънка до 3.30
Снощи пак така, наяде се към 20.30 и следващото заспиване бе в 2.30
- д-то толкова ме болеше накрая, че се чудех накъде да се завъртя.
Много е весело при вас с малката
Задължително да покажеш снимките
При кого ще ги правите?
Не си чувствам корема, ръцете, кръста и врата, да не говорим, че съм с тендовагинит и ръцете ми отмаляват след първите 10 минути
Яд ме е само, че не е взел моите очи (не е много скромно, но моите са доста красиви като форма и цвят 

На каката като се роди бяха черни, после изсветляха и сега са кафяви.

оправих се ,просто махнах памука
..........пъстра,празнична,а и Коледата е любимият ми празник,отделно от това и мъжо и каката са именници тогава та съвсем ми е невероятен празника. 
Сега сме поръчали Лефак да пробваме и него,но честно казано съм отчаяна вече,едва ли да има нещо,което да помогне,но силно се надявам лефакса да стори нещо,макар и малко

Очите на Калоян са сини все още, с тъмно синьо по края, много интересни.Мъжът ми е с кафяви, аз съм с пъстри,така че сигурно ще се променят. Искам да те питам откъде си купи слинга?
Нищо не мога да си свърша, а съм сама и дори до магазина не става да отида.Спи по 20-30 мин. и се събужда и вечер след къпането съм гроги.Но снощи заспа към 11,30 и се събуди в 5,30.Поне вечер успявам да дремна малко. 

.
. Много се ядосвах за сина ми когато ми казваха, че щели да станат кафяви при условие че той имаше вече година и определено цвета на очите му нямаше нищо общо с кафявото. И сега пак ми казват, че щели да станат кафява и от къде знаят тези хора какъв ще бъде цвета. Това че аз съм с определен цвят не значи че и неговите ще са така. Оф, малко се отплеснах с темата за очите 

Препоръчани теми