Темичката е повече от прекрасна!

И на нас ни казаха да пръскаме "Стеримар", мен обаче ме е страх, затова пръскам малко в капачката, капя с капкомер и после смуча с аспиратора - каквото има - излиза. Напоследък си изкарвам доста големи сополки

Не помогна абсолютно нищо, просто беше капризен

, до две седмици чакам редовна менструация.
Казала съм да дойдат от 13.30 до 14.30, определено нямам намерение да ми висят цяла вечер
Питката ще си я меся аз, както пише timide - желателно е да се направи от майката. Другото, което знам е, че се ядат само сладките неща, които трябва да донесат самите жени. Отделно на масата се слага мед, в който се топи погачата, а преди това самата тя се полива с тънка струйка накръст
Аз сутринта звъннах на свещеника, каза да носим само китката, но мисля да вземем кутия бонбони и бутилка вино.
Заради количеството кърма ми бяха притесненията, но явно просто бяхме в такъв период, искаше през максимум час, много плачеше и съответно гърдите ми все бяха много меки и не бях сигурна дали въобще успява да изсуче нещо. Предлагах вода защото ми се струваше, че фонтанелката е леко надолу, но без никакви други симптоми на дехидратация, явно и това е според положение на тялото и т.н. други фактори. Не съм се и обаждала на педиатър защото вчера Танчето си ядеше на нормалните интервали от 2 до 4 часа, съответно пак започнах да си усещам гърдите понапълнени преди да я нахраня
, а днес в сутрешните часове дори се наложи да се цедя за да облекча напрежението и сега не се притеснявам за кърмата. Отделно си прегледах записките от тегленията, имаме кантарче вкъщи и за седмица е качила около 300 грама 
Чудесно си реагирала, като си се водила по Танчето щом иска да суче, да и предлагаш по-често. Възможно е така един вид „да си е подавалa заявка” за повече мляко (и явно съвсем успешно се е справила, щом днес дори си усетила препълнени гърдите си 
Бях се изцедила и носех да й дам, но тя така и не се разсърди, а и кърмата стана много студена, та добре че не беше гладна 

Примерно, "Маример" ми свърши идеална работа вчера, когато Зарко повърна и си вкара млякото в носа - изсмуках го за секунди, с "Чико" нямаше да се получи

А за погачата - и аз не съм привърженик на тези ритуали. Затова събрах дружките на по кафе и сладки, наприказвахме се хубаво и всички бяха доволни 
Миналата седмица се събуди дребната към 20ч., яде и не пожела да спи. Откарахме го на ръце, т.к. започна да мрънка до 3.30
Снощи пак така, наяде се към 20.30 и следващото заспиване бе в 2.30
- д-то толкова ме болеше накрая, че се чудех накъде да се завъртя.

Елате в къщи да видите следобедните часове какво се случва - голямата Смехи взима една голяма надуваема топка и я рита с всичка сила, хвърля я, търкаля се с нея. После изсипва всички налични конструктори на пода, играе си 10-15 мин. и почва да рита и тях. След което строи кулички от елементите и ги събаря с топката.
После започва да рисува където й падне, в следствие на което част от пода и стените вече са във всевъзможни цветни елипси, чертички и прочее 
После да се похвалиш с някоя друга снимка.
както ми казаха:"доста е лакома "
Притеснениято ми беше вкъщи дали иска да яде толкова на често, защото е гладна или защото търси близост и утеха,както споменаваш ти, а и другите момичета, които отзивчиво отговориха на предните ми питания/ за което искрено ви благодаря
/ В крайна сметка измислих как да я претегля. Качих се на кантара сама, след това с нея 
Е не беше кой знае колко точно измерване, но поне показа, че наддаваме, което си е успокоение. Днес бяхме на контролен преглед след изписването и се подтвърдиха моите импровизирани измервания - за 10 дни от 3580 сме станали 4200. Докторката ме посъветва да съм се постарала да храня на 2- 2,5 часа и да съм давала водичка...ама аз за момента, ще се въздържа. може да с пробвам само да дам залъгалка, че ми се струва, че много често аз съм в тази роля.

.
.
.
. Взехме си лефакс и всичко вече спокойно. Много е сладка. Препоръчвам го с две ръце.
.
.
.

http://www.youtube.com/watch?v=7wkjIvLQrfw Препоръчани теми