И КАТО СПИ ЛЕКО СЕ ЧУВА ХЪРКАНЕ 

Даже мъжът ми и вика: "Елица, простак такъв" и тя се смеее

Аз през бременността качих 9кг, от болницата ме изписаха -8, а сега съм свалила още 3, така че вървя в правилната посока
Възхищавам се на майките, които гледат две и повече деца, и успяват да ходят и на работа. Аз не знам как ще успея- сега понякога съм на ръба на силите си, а се грижа само за бебка и за домакинството.... Когато сме по 5 часа навън и после имам да готвя, да пера, да гладя и т.н..... никак не ми стига времето.
Нагушкайте бебоците от нас 

И КАТО СПИ ЛЕКО СЕ ЧУВА ХЪРКАНЕ
. Но надали това е причината.

Мисля, че тази информация все ще е полезна за някоя незнаеща мама, като мен
дано наистина няма нищо притеснително....че толко ми става гадно че рева,а ми казаха да не се притеснявам за да имам кърма...амам как да стане това като тя си ми е живота
)))

Ама това са обичаи, които в различните краища на страната са различни, къде повече, къде по-малко, а и всеки сам си преценя до колко ще ги спазва...
както ми казаха:"доста е лакома "
Притеснениято ми беше вкъщи дали иска да яде толкова на често, защото е гладна или защото търси близост и утеха,както споменаваш ти, а и другите момичета, които отзивчиво отговориха на предните ми питания/ за което искрено ви благодаря
/ В крайна сметка измислих как да я претегля. Качих се на кантара сама, след това с нея 
Е не беше кой знае колко точно измерване, но поне показа, че наддаваме, което си е успокоение. Днес бяхме на контролен преглед след изписването и се подтвърдиха моите импровизирани измервания - за 10 дни от 3580 сме станали 4200. Докторката ме посъветва да съм се постарала да храня на 2- 2,5 часа и да съм давала водичка...ама аз за момента, ще се въздържа. може да с пробвам само да дам залъгалка, че ми се струва, че много често аз съм в тази роля.
Препоръчани теми