То вярно, че като е буден - все се гъне от колики, едва ли му е до усмивки, ама нещо почвам да се притеснявам 

То тук във Варна е силно казано, че е имало сняг де, но все пак

Каката беше с биберон до 3 годишна и няма проблем нито със захапка, нито нищо. По-добре е бобирон от колкото пръста да си смуче, Брат ми от смукане на пръст има до ден днешен (вече е на 30г.) нещо като мазол на пръста.

Да не говорим, че излагаш цялата информация изключително систематизирано, аз още ти пазя поста за феталните морфологии, по който се ръководех през цялата бременност
- не знам . Само знам че така мириша на сминдух цялата.
имам въпрос към ЛЛЛ ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ВЪЗМОЖНО ЛИ Е БЕБКА ДА СЕ НАЯЖДА ЗА 10 МИНУТИ И ТО САМО ОТ ЕДНАТА ГЪРДА (КОЯТО НЕ Е ОСОБЕНО ПЪЛНА ,И МИСЛЯ ТАКА ЗАЩОТО НЕ УСЕЩАМ ТЕЖИНАТА КОЯТО ПРЕДИ ИМАХ
)СЛЕД КОЕТО ЗАСПИВА И СЕ БУДИ СЛЕД 2 ЧАСА
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРА
)СЛЕД КОЕТО ЗАСПИВА И СЕ БУДИ СЛЕД 2 ЧАСА
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТГОВОРА 
Бебето расте, укрепва физически, задобрява в уменията си
и може все по-бързо да успява да се насуче. Може и едната гърда да е достатъчна – ако добре е изсукала първата и като и предложиш втората, ти я откаже – най-вероятно се е заситила. Нормално е и да усещаш гърдите си по-меки и не така тежки – обичайно, в първите седмици има повече препълвания, докато майчиният организъм се нагоди спрямо нуждите на бебето. Даваш ли нещо друго на Емили, освен кърма (вода, чай, АМ, добавки и т.н.), по колко пъти секърмите на денонощие? Ако е само на кърма, ориентир дали поема достатъчно, могат да са ти пълните памперси (поне 2-3 наакани и 5-6 напишкани), общото и състояние (тургор на кожата, влажност на лигавиците, жизненост), както и растежа и наддаването и. Предполагам, че скоро сте и на консултация – там ще може да се разбере колко е пораснала. 
Препоръчани теми