Блонди, много си потайна, сигурно имаш основание. Успех да стане така както си си наумила.

Честито!!! Ако искаш пробвай със Стафилококцимум 15 CH, давай по 10 гранулки веднъж седмично в продължение на поне месец-до два. Това ни бяха изписали на нас.

, но
Покашля още от време на време, ама педиатърката каза, че ще си кашля така още поне 1 седмица
и до тук с добрите новини....Маги е болна и май вече стана бронхиолит
гледа я д-р Масларска в Токуда и каза, че не я хоспитализира само защото имаме инхалатор вкъщи
Стискайте палци да ми се оправи принцеската. Сега правим инхалации с Вентолин вече от днес...дано да се повлияе и да и се размине поне на нея АБ

И аз нощно време търкам паркета между 3-те стаи (спалнята и двете детски)
нещо правите ли по въпроса, че аз нищо...само си търпя 

и на мен като ми падна пердето...и през тревите, заобиколих един младеж, който ми ръкомахаше да се връщам на опашката, разместих едни колчета с които бяха затворили задния изход, после напреко на булеварда...и понеже на мен ми трябваше посока не към 4-ти км, а обрагтната и там пак през тревите и в моето платно...в 1:06 си бяхме вкъщи , а в 1:12 се събуди Маги:)) после разказвам на ММ какво съм направила и той ми вика.."Аз не правя така"...пък аз :Ми за това не си майка кърмачка"

Силни прегръдки и това да са ви болестите 
Свинщина! Тая вечер направих една огромна пица и няма да ви казвам колко парчета погълнах
Сипи си чаша червено вино и не мисли глупости 
Някой наскоро спомена за непрекъснатия сън и няма как да не се замисля поне.
А и днес сигурно си ходила на фитнес 
Аз пък си те представих бременна, с кръвоизлив и с близнаци и да готвиш манджи за свекърите:hahaha:
Сипи си чаша червено вино и не мисли глупости 
Някой наскоро спомена за непрекъснатия сън и няма как да не се замисля поне.
за теб и
за децата.

.
Даже бях забравила че щях да ходя
Правих кремчета днес
За пореден път се убеждавам,че гласуващата част са жените