Отговори
# 285
  • Обетованата земя
Муки, не пак ти трябва посредник, ако си харесаш нещо пиши, аз ще ти го поръчам, нали съм представител на http://britsbg.com/ за Стара Загора.

Чакам да мине едно нещо и после може би ще върна по-голяма част от кърменията, ще видим. И така да остане, пак е добре  Blush

Блонди, много си потайна, сигурно имаш основание. Успех да стане така както си си наумила. Peace

# 286
Диди, не е нарочно, ама е толкова сложно и заплетено, че цял роман трябва да изпиша. Не е весело, затова не искам да ви занимавам, но вярвам, че всичко ще се нареди в крайна сметка  Simple Smile

# 287
Може ли някой да ме покани и мен във фотобокса Simple Smile Blush

# 288
Миланова, прати ми на лично имейла си  Hug
Ето за тези, дето нямат фейс - новата ми придобивка (петичките са на Анди) Heart Eyes

# 289
Бюткинс, много оригинален тату Simple Smile Честито!!! Ако искаш пробвай със Стафилококцимум 15 CH, давай по 10 гранулки веднъж седмично в продължение на поне месец-до два. Това ни бяха изписали на нас.
Слънчоооо, къса ми се сърцето за вас. Хайде наистина да излизате от тази гадна серия.
Ние и двамата сме с червени кончета. Хич не вярвах на тези неща, но откакто разбрах, че съм бременна не съм го свалила. И вече вярвам, че ни пази от лоши очи. Нямаме възелчета, но съм ги нарекла за здраве.
Истински пушач никога не съм била, но в периоди на криза съм прибягвала до тях. Сега съм станала много чувствителна и пушачите ме дразнят. Особено, когато се навъртат около деца. Нищо лично спрямо никой, но ми става неприятно, когато в парка видя някоя мама да пуши и срещу нея да се навърта собственото и дете. Същото се отнася и за татковците. Никой не виня, но наистина е неразбираемо за мен. Но както казах, никога не съм била пристрастена.
Днес отидох на пазар да си поднявя гардероба и накрая какво - нищо за мен, всичко за Шушко Simple Smile
Койчева, браво за добрите резултати на момчетата.

# 290
За червените кончета както Фери на теб ти е казал свещеника е езически обичай. Аз лично не съм суеверна, а мисля, че всеки който е християнин разчита на вяра и пазителство от Света Богородица и Исус Христос. Но всеки избира на какво да вярва.

# 291
Ууууу, Бютка, рашкошотия  Heart Eyes
При нас положението с коликите вече е пълен ужас..отгоре на всичкото съм и с кръвоизлив и едвам се движа, ама бебетата им е много зор, искат си своето.  Crazy
Муки аз им вързах червени кончета, но не вярвам, ама..вързах, откачена работа, питай ме що съм им вързала, според мен като правиш нещо поне малко трябва да вярваш в него, иначе му се губи смисълът. А да те питам ти на този кокосов кекс колко кокос сложи? Че гледам 200гр, пък мацката е сложила 40гр. и се чудя. Ииии още нещо, някой да знае рецептата за едни такива шоколадови като кексчета, ама някакси сочни, продават ги в ромбоидна форма, много шоколадови и мисля, че отгоре са с кокос, много са ми се прияли, все едно пак съм бременна, само дето съм бременна с кръвоизлив  Crazy
А пък тоя косопад не искам да го коментирам, знам че е заради хормоните и ще отшуми, но аз преди години в една тежка катастрофа изгубих половината си четина, направо на кичури падаше и така и не покара наново и сега всеки косъм ми е скъп, че иначе ще трябва перука да нося..  smile3511

Редактирам се: Койчева, много се радвам за хубавите резултати на татито и бебока, всичко ще е същото и след месец ще видиш!

# 292
Добре дошли на новите мами и от мен Hug

Изоставам с 10-тина страници,че бях с двете болни принцеси сама и направо откачих #Crazy #Crazy #Crazy Tired Tired Tired, но
Да дам отчет - Никол вече е добре Praynig Покашля още от време на време, ама педиатърката каза, че ще си кашля така още поне 1 седмица ooooh! и до тук с добрите новини....Маги е болна и май вече стана бронхиолит Cry Cry Cry гледа я д-р Масларска в Токуда и каза, че не я хоспитализира само защото имаме инхалатор вкъщи Cry Cry Cry Стискайте палци да ми се оправи принцеската. Сега правим инхалации с Вентолин вече от днес...дано да се повлияе и да и се размине поне на нея АБ Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

tina54 - незнам колко е голям вашия батко, но нашата кака ми стопява лагерите 1000000 пъти повече от бебето от ревност ooooh! И аз нощно време търкам паркета между 3-те стаи (спалнята и двете детски)

Да се включа в групата с болките в кръста ooooh! ooooh! нещо правите ли по въпроса, че аз нищо...само си търпя Thinking

Vivien_ - мила - никога няма да спреш да се притесняваш за такива неща...но наистина трябва да се научиш да запазваш самообладание...за да можеш да помагаш на детенцето Hug Hug

Аз пък миналата събота водих Никол на Disney on ice в зала Арена армеец. Представлението свърши в 1 без 20,  а аз знам че Маги (която беше с баща си вкъши) яде към 1...а там едно задръстване оше за излизане от залата...да не ви разправям ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! и на мен като ми падна пердето...и през тревите, заобиколих един младеж, който ми ръкомахаше да се връщам на опашката, разместих едни колчета с които бяха затворили задния изход, после напреко на булеварда...и понеже на мен ми трябваше посока не към 4-ти км, а обрагтната и там пак през тревите и в моето платно...в 1:06 си бяхме вкъщи , а в 1:12 се събуди Маги:)) после разказвам на ММ какво съм направила и той ми вика.."Аз не правя така"...пък аз :Ми за това не си майка кърмачка" Joy Joy Joy

С.Койчева - палчета от мен Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

толкова от мен...зовът ме Hug

# 293
Тринити,щом до вентолин сте я докарали лоша работа.Аз си ги знам трите: метилпреднизолон,дексаметазон и вентолин като отче наш.Последно Кика се оправи от две инхалации дексаметазон.На Никол правиш ли? На мен ако ми кажат че ака ще си кашля хич няма да ме устройва  Tired
Кураж и на теб  Hug Силни прегръдки и това да са ви болестите  Praynig

Вал ,нищо не съм мерила,всичко слагах на око.Предния ден бяхме взели един кокосов орех и стъргах на момента,а  млякото дето е в рецептата  го смесих със сока от кокоса.
А тези шоколадовите дето ги издирваш ми напомниха на негърче....и естествено ми се прияде.
Аз пък толкова много да ям...  Blush Свинщина! Тая вечер направих една огромна пица и няма да ви казвам колко парчета погълнах  Blush

И ето днешната ми порция шашкане..... колко часа непрекъснат сън трябваше да ни тревожи? Явор никога досега не е спал и един час непрекъснато /като изключим нощния сън,че даже и тогава се разбужда/,а сега спи непробудно 4ти час  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 20:28 от Муки

# 294
Тринити, с Ники минах през този ад, откакто го лекува хомеопат забравих за вентолина и урбазона, пу пу Crazy Оправяйте се бързо Hug

Муки, абе ти май друга работа нямаш, само глупости мислиш, то детето спокойно спи, тя се шашка Hug Сипи си чаша червено вино и не мисли глупости Hug

# 295
Муки, абе ти май друга работа нямаш, само глупости мислиш, то детето спокойно спи, тя се шашка Hug Сипи си чаша червено вино и не мисли глупости Hug
Аз всъщност не съм помислила нищо  Peace Някой наскоро спомена за непрекъснатия сън и няма как да не се замисля поне.

# 296
  • София
Тринити, оправяйте се бързо без никакви АБ, много прегръдки за сладката Маги и не се шашкай  Hug
Муки, ти ядеш, ама хич не ти личи Naughty А и днес сигурно си ходила на фитнес  Wink
Бюти, много е яка, Анди ще има да се радва....ама остави малко място по тялото си и за другото дете Laughing
Вал, оправяй се по-бързо с този кръвоизлив, не пий кафе сега Hug Аз пък си те представих бременна, с кръвоизлив и с близнаци и да готвиш манджи за свекърите:hahaha:

# 297
Аз всъщност не съм помислила нищо  Peace Някой наскоро спомена за непрекъснатия сън и няма как да не се замисля поне.

АЗ го споменах, ама само за да не си обърне дневния и нощния сън.  Mr. Green
Тринити Hug за теб и  Heart Eyes за децата.

# 298
  • Пловдив
Тринити  Hug
Койчева браво че бебо и тати са добре,на теб кураж и бързо оздравяване
Белверде тъкмо и аз коментирах във ФБ че след 4-5 години Бюти да се отчете и с други стъпчици на лявата страна Heart Eyes
dbs пиши ми на лични адрес,че аз ще съм ви Снежанка тази Коледа Hug

Аз при всяка смяна на памперса съм със свито сърце-играя си на тука има тука нема ooooh!.
При 4 наакани в  1-2 се намира леко кървави жилки,ту има слуз ту няма,ту е зелено ту е кафяво.

Днес за първи път показах на майка ми за какво става въпрос(казвала съм и че в акото на Ивето има кървави нишки).Тя гледа,кокори се докато види нещо и ми каза,че си е представяла много кръв и ярко червено,а това което и показвам изобщо не би го забелязала ако тя сменя памперса.

И сега съм решила,че при положение,че бебето ми е спокойно(след ваксините не беше де),усмихнато и гукащо,ще си спазвам диетата и ще гледам да я карам по спокойно,че то от притеснения нищо хубаво няма да излезе.

# 299
А и днес сигурно си ходила на фитнес  Wink
Не....  Joy Даже бях забравила че щях да ходя  Joy Правих кремчета днес

dbs запомнила съм нещо все пак. И права ще се окажеш...... рита си весело в леглото,у-ка,гу-ка....

Гледам брадъра и не  мога да не кажа колко ме е яд за Фънки  #2gunfire За пореден път се убеждавам,че гласуващата част са жените  Confused

Общи условия

Активация на акаунт