Отговори
# 210
 Hugздравейте ох малката заспа имам  около 30 мин Crazy
на 13 ти бяхме на консултация и бихме две ваксини понесе ги горе долу добре 5300,60см килограмите ме притесниха видяха ми се малко но педито каза че е  нормално за бебе на кърма  Thinkingказа да не бързам със захранването но аз така или иначе мисля да почвам след навършени 5 месеца  Simple Smile
Като цяло сме послушни все още спинкаме вечер  а през деня само дремки от по половин час това е кърмим се все още на поискване  ве4ер става веднъж да папка но забелязвам че увеличава интервалите между храненията понякога пове4е от три часа  откарва дали е нормално в смисъл не е ли малка още? Thinkingака си почти всеки ден или през ден Partyползваме залъгалка но и пръстите си лапа като ги лапне ги разперва та чак се задавя  Grinning
Бюти много хубаво заглавие  bouquet
лек ден от мен на всички  bouquet

# 211
  • София
Вивиен, ти кой вариант на фотокнига избра?
Някой друг фотокнига поръчвал ли е?
И ние се приготвяме да излизаме, днес май няма космонавт да му слагам, вчера и онзи ден слагах, ама беше студ и нямаше слънчице.

# 212
  • Враца
ехоу  Heart Eyes
Фери, мила, добре, че си ти да се успокоявам, че Анди не е единствения дето не спи  Crazy чак се замислям дали да не го заведа на гастро да се успокоя, че всичко му е наред  Crazy

Хаха, и аз се успокоявам с теб  Mr. Green Недей да го водиш никъде, всички около мен са на мнение, че просто си има такива деца - не спят и реват. И тая нощ пак е ревал в 5 и 30 и в 7 за по половин час, май пак бяха гадните колики  Close Аз се успокоявам, че все пак има и някои периоди през деня дето се усмихва и гука. Wink Дано скоро и ние се радваме на спокойни и спящи бебета  Praynig

# 213
Бюти, Фери, ако ще се успокоите - моят бебок през деня спи до 30 мин.и то не на всяко хранене. Кърмим се на 3 часа, като часовник е...понякога прави и малко по-големи интервали м/у храненията,но не често де.... сега е заспал,но всеки момент очаквам да се събуди и да си "погугукаме" или ако не е на кеф - трябва да го разнасям. През нощта, след като ядохме в 20 часа и заспа към 21..... до 22 часа се пробужда 3 или 4 пъти спейки с рев- взимам го,гушкам го да ме усети и след 2 мин.пак го слагах в леглото.Така откара до 1.30 - ядохме...до 2:30 го държах прав да оригне,но не можа ( а чревцата му мн.къркорят).Та го сложих в 2.30 в легълцето,но спа до 3...в 3 го взех и спа полуправ в мен до 4 и малко,защото му е тежко на коремчето като не оригне ,а и млекцето му се връща, явно си има проблем и със стомахчето.Тази нощ имах късмет,че го усетих,че към 4 заспа спокойно в мен(без да се върти...защото другите нощи се държим така до 6 сутринта) и го сложих в креватчето,та си спа до 6.30....... и общо взето така сме всеки ден, ръце не ми остават, ядем ,ревем и растем..... единственото нещо,което издебвам да направя през деня е да му изпера дрешките и не винаги имам време даже да ги просна. Преди готвех всеки ден, вече и за това нямам време...спретваме си нещо набързо като се върне мъжа или когато майка е при мен да ми помогне........... та ако ви е успокоение това (Бюти и Фери) - ние сме по-зле от Вас в неспокойството си...но надеждата ми не е умряла, че бебчето ще стане добро, но кога ли? Wink

# 214
Анииии, ти за това ли ми звъня снощи ?!? Че, Анди, просто спи по- малко, бе мила това е. По- нервничък е, но ... вече си го знаеш. Аз помислих, че се е появил др проблем. Не мисля, че е нужно да го водиш при Цонев, спокойно. Simple Smile  Hug   bouquet ЦеееелуФФФФ.

И ние излизаме (ако Вики се събуди- от снощи е ял само веднъж, и спии ли спи, аз се наспах- той не Simple Smile). Отиваме за поредната порция Фризопеп. Simple Smile

# 215
  • София
Койчева,  Hug и от мен. Стискам палци бебко да е здрав.

Фери, аз давам Nux Vomica 9СН и Colocynhis 9СН по 5 гранулки три пъти на ден. Ентерокинд също е хомеопатичен, аз не съм пробвала но съм чувала добри отзиви и за него. Освен това и Биогая давам всеки ден  Peace

Чудя ви се как още продължавате да се удявавате, че хората си хранят невръстните деца със захар и манджа. Та тя детската кухня, която е за 6 месечни е с прясно мляко почти всеки ден. Около мен има само една дете, което под годинка и още не е опитвало прясно мляко, а като питам останалите защо ги захранват толкова от рано отговорите са или "защото така каза доктора" или "ми да свиква да яде всичко, че да го записвам на кухня, че не мога да му готвя всеки ден". Та аз вече спрях да се учудвам, свят шарен, хора всякакви и всеки със своите разбирания  Peace

Жулиет ние с теб да не сме при един педиатър  newsm78 и ние ходим на консултации във вторник.

Големи сладурчета в нашата тема и Красотийката на Гунди и Шушито на Атии двамата мушмороци на Екзо  Heart Eyes Макар, че моето гардже е най-хубаво  Mr. Green

# 216
Макар, че моето гардже е най-хубаво  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Посочи, една, която няма да каже точно тази реплика. Simple Smile

Офф, забравих да кажа, че не ме учудва, ама ХИЧ кой кога си захранва детето. Всеки си има глава на раменете и преценя кое е най- добре- персонално за неговото дете. Едно време, като сме яли кисело мляко на по една седмица, да не би да сме умрели ?!? Моето стартира- живот и здраве на 27- ми декември с лъжичка картоф или тиква. Ще го измисля. Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 11:27 от babyAty

# 217
ехооооооооооооо  Hug Hug здравейте мили дружки  Hug Hug

благодаря на всички за пожеланията за новия дом и за + енергия, която получих за ваксините  Hug Hug Резултатът е - без рев, мрънкане и температура ги понесе и двете   bouquet  bouquet

Екзо
, страхотни сте
Атиту, имаш си разкошен мъж у вас  Grinning Heart Eyes

Койчева, стискам ти палци всичко да се размине възможно най-леко  Praynig Praynig
Би-би, дай имейл ако искаш покана  Hug

# 218
Принцескаа, снощи като си легнах си мислех за вас- изпуснах малко темата и не знам развитието на вашия проблем, но от това , което си написала оставам с впечатлението,че пак сме тандем. Hug Ами -да педито ни го даде , а на самото мляко си пише, че само след като лекар го предпише се ползва. Много майки май карат само на кърма- аз също бях склонна така, но моята Нийчона не наддава нито грам когато е само на кърма.Педито смята, че е по- силен нейния проблем. А за изчистването на организма от лактоза вероятно наистина е така, понеже гледам, че аз въпреки че започнах с пречистване и от последното пълнолуние насам не съм яла нищо лактозно чак тия два дни Нийката започна да има по- хубаво ако- мислех, че е заради редовния прием на мляко (но цял ден не пи такова мляко, понеже го забавиха от аптеката и чак сега си давам сметка, че явно наистина трудно ми се е изчистил организма). Hug Ако те интересува каква е процедурата за млякото- питай. Wink Heart Eyes
Муки,  Joyвикаш ,ако открие кокосовия пръст ще остане доволен,а ?  Party
Стефи, явно сестра ти ще трябва да купува голямата бака, да има по- дълго време манджа. Ще се успокои Иво и то скоро, обещавам ти !  Hug Hug Heart Eyes

# 219
хаха, Гунди, запомнила си за казана с манджа Wink))...ако се успокои - направо ще те черпя...много Simple Smile

# 220
хаха, Гунди, запомнила си за казана с манджа Wink))...ако се успокои - направо ще те черпя...много Simple Smile
еее, Стефи, вие направихте престоя ми в родилното далеч по- приятен- помня всичко. Hug Heart Eyes

# 221
  • Пловдив
Гунди  Hug.Аз много прочетох тези дни за тая лактозна непоносимост и АБКМ и останах с впечатление че тези млека се дават единствено при недостиг на кърма,защото кърменето е най удачно .Щом малката кукла не надава явно това е причината да го изпишат наистина Hug.
При нас положението е такова,че и кръвните и чревните не показват нищо.Пуснах контролни чревни в държавна лаборатория,но в понеделник излизат резултатите.Според педиатърката много трудно и по кръвен път може да се определи при малки бебета ако има проблем.Предлага ми даже да направим кожен тест при алерголог да се види дали Ивето реагира така на кърмата ми и да не ме мъчила с диети.
Мисля засега да се въздържа,ще си карам диетата,ще свикна въпреки ще точно кашкавалите и сиренета са ми любими.А иначе за последния месец е надала 950 гр,явно затова не са ми споменали за АМ. Hug
Ох,грешка-850 е надала,сега е 5950 Embarassed

# 222
Принцеске, ние наддавахме по кило. Simple Smile

# 223
  • Пловдив
Ати аз не разбрах така или иначе защо спря да кърмиш Шушко?В смисъл ти ли взе решението или те накараха?

# 224
Ооо, разбира се, че ме накараха. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт