Днес моят малък Шушко направи своя рекорд по нощно спане - от 22:00 до към 7:45. Дори не съм се будила тази нощ да му метна поглед и двамата сме спали. Мислех, че ще е изгладнял зверски, а той цокна около 100 гр. и взе да се занимава. Сега пак дреме. Малко се притеснявам, не трябва ли да стават все по-активни вече
И ако продължи така да се събужда ще минем на 5 хранения, пък педито ми каза, че до началато на 5 месец храненията трябва да са поне 6.Гунди, дано се наредят нещата при вас и да почнете отново да се кърмите.
Софи, надявам се Емма да е добре вече. За тези пастички за облекчаване на болките при никнене на зъбки - доколкото ми обясниха ни е рано за тях още. Те облекчават болката при самото пробиване на венеца и то в рамкита на около 20-на минути след намазването. Мисля, че са пробиване на венеца може да се говори след поне 4 месец, по-често около 6. И ние имаме гризалки - и от тези, които се слагат във фризера и обикновенни всякакви, но всички са за по-големи бебчета.
И бърз въпрос - как реагират бебчетата ви, когато ги гушне някой друг освен мама/тате. Доскоро нямахме проблем, но вече щом усети, че е някой друг прави кисела физономия и надава писък. Като го гушна и млъква

Една лелка току-що се влюби в него
Многооооо е готин!