Пак Кика... то пък ми писна вече
защото около мен няма деца, на които да са им предизвикани някакви проблеми така
До колкото разбрах аз от обясненията на педиатрите СЗО препоръчва след 4 месец да се започне, но преди 6 да не се замества цяло хранене. А и както Муки е казала след 4-ти месец не значи още на следващия ден, може и след месец и половина да е.
Много е индивидуално. Сега поне има достатъчно информация и всеки би могъл да изчете и да премисли. Аз съм захранвала така: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=192347.msg4324111#msg4324111 Сега вероятно ще е нещо подобно. Несъм сигурна обаче само за това дали е добре да заместя хранене или да процедирам по същия начин. Предполагам, че Мишето сам ще си покаже как да потръгнат нещата. 

И те ама тя има рожден ден през март
Пък аз вчера гледах куклите на Метро и се чудех какво да и взема
Като казах Метро, ходихме там с бебето и ММ минава по щандовете с играчки и ги пуска да пеят и светят и бебето се пули и им се радва. Той му вика слушкай и папкай и пак ще те доведем да ти ги пуснем 
Трябва да се вземем в ръце, че тия деца нас чакат. 
Това ми е отчетната с кака Яна и ми стана много мило да си припомня малките сладки муцунки на септемврийчета 2008-Червената Соня 
Имам подобен на тая тематика
Ама аз без да съм била кърмачка тогава забравих да кажа на много близки наши приятели в кой ден точно е партито за РД на Яна.И виждам,че закъсняват и им звъня да питам що не идват

Имах едни неприятни емоции в Петък (Слава-богу не здравословни) и вечерта си уредих женско кино....е голям кеф беше:)

Препоръчани теми