Dexter (четвърта тема)

• 36 302
  • 635
  •   1
Отговори
# 435
  • Ænima/Albuquerque
Ъъъ... не знам кво да кажа...

# 436
  • София
Ъъъъъъъъъъъ.... Толкоз по темата от мен!

# 437
  • срещу двата комина :)))

супер, хипер, мега-зле  ooooh! кво им стана с тия спинофи на всички  Crossing Arms всеки сериал със спиноф ... егаси и модата  Mr. Green

# 438
ЗА мен не е проблем,
от Стар Трек, Стар Гейт, Law&Order, CSI насам, съм ЗА спинОфи, ТВ Сикуъли, Прикуъли или каквото им хрумне, стига да са качествени и да ми допада каста.

# 439
Едно невинно лице

Скрит текст:

# 440
  • Ænima/Albuquerque
Да се свършва! Ебати лещата!  smile3555

# 441
хахаха само аз съм романтично настроена...

Да видим как ще свърши... като Ромео и Жулиета или като Лейди Макбет  Laughing

# 442
  • Ænima/Albuquerque
Абе ква романтика...  doh

# 443
  • Ænima/Albuquerque
Начи, тая Джейми, ще я претрепя!!! Бахти конската муха, досадна, проста!  #Cussing out

И изобщо, изумително пробит сезон!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 444
Оф, успокоих се! Не посмях да питам сериала само на мен ли ми изпростя така. Ще си пусна да кажем първи и четвърти сезон да се разведря малко. Че последния много ме депресира.

# 445
  • Ænima/Albuquerque
Аз след оняденшната серия, направо не искам да се включвам тука, че ми иде да пцуя до Бога!

Айде, да кажем, че поне няква питанка ми вкараха - кой е тоя Мозъчния хирург, дето пак се появи, пък уж беше умрял? Тоя път трябва да е бабичката!

# 446
Не съм изгледала новата серия още  Crossing Arms Но ме хвана яд на предната-Декс от симпатичен социопат, в какво го превръщат ooooh! Влюбен(чувства ?! Shocked), обикновен убиец, оцелял спазващ някакъв кодекс........Много размиха линиите, то дечурлига, то бивши....

# 447
Имам смътен спомен, че след 40-те социопатите "смекчават" асоциалното си поведение, така де позаглаждат ръбчетата, затова мнозинството серийни убийци са в 20-те и 30-те.
Мисля, че тук тръгнаха точно по тази теория.

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 11:53 от Бумър

# 448
Може Бум, трябва се прочете(от мен де).Но даже аз, която харесвам Ивон, смятам, че е излишна в тоя сезон.

# 449
  • Ænima/Albuquerque
Ма тя дори няма роля в този сезон, ако не броим ходенето след него по съмнителни места. Нищо не върши! Никакъв смисъл от нея!  Sick

Общи условия

Активация на акаунт