Хляб и обувки на масата

• 22 375
  • 589
  •   1
Отговори
# 510
Тихо! Откъде накъде ще казваш на кой къде да пазарува Naughty забранено е! И откъде накъде в другите държави ще може де се из...... в количката, пък тука да не може. Първо отиваш в чужбина, гледаш как се пазарува там и тогава се връщаш тука да пазаруваш.

# 511
Те в Япония, децата сами си почистват училищата, например.
Да не говорим и за други работи какво правят... Ама като гледам никой не се е засилил да повтаря видяното. То сигурно щото само до Ирландия са стигали, където си возят децата в количките за пазаруване и затова...

# 512
Тихо! Откъде накъде ще казваш на кой къде да пазарува Naughty забранено е! И откъде накъде в другите държави ще може де се из...... в количката, пък тука да не може. Първо отиваш в чужбина, гледаш как се пазарува там и тогава се връщаш тука да пазаруваш.
Хах, че аз докато бачках в Германия по преустройството на най-различни хипермаркети, един колега германец започна да краде като циганин, де каквото му падне. Що ли не се поучих от него, като ще следваме сляпо всякакви чужбински изгъзици.

# 513

Идете и кажете на някоя австрийска, исландска или шведска майка, че е невъзпитана простакеса, задето си е сложила детето в количката. Много весело ще се получи.

Те някакъв по-висш сан ли имат, изброените чуждоземки?

# 514
  • София
Абе хора, вие сериозно ли се дърляте за някакви си пазарски колички? Къде видяхте 9-годишни деца в тия колички???? Аз досега съм виждала само деца, седнали в горната част, като на показаната снимка. И освен да ритнат с "калните" си обувки този, който ги вози, друго няма какво да направят.

Изобщо във форум за майки в почти всяка тема непоносимост към деца. Уникално! Тичат вкъщи - о, не, недопустимо, ядат на детската площадка - скандално, ходят с родителите си в супермаркета - възмутително.... Rolling Eyes
Да се чуди човек тия деца наши ли са, откъде пък се пръкнаха такива вредители, все на някого пречат...

# 515
Къде видяхте 9-годишни деца в тия колички????

Това аз го споменах, че си нямах друга работа  Laughing Синът ми, личен момък възголям, се повози веднъж в едно двуетажно "Метро", понеже беше вървял 10 км. преди това и не му се щеше да броди още толкоз из магазина. Жената на входа го чу как се оплаква, че е изморен и сама предложи. Обаче случката се случва на Марс, както казах. На другите планети дамите припкат по пантофи за хляб, хората тънат в кал до уши и връзват децата си пред входа. Mr. Green

# 516
Ми аз пък се возя на количките, особено в Метро, където има човек да стъпи, да се бута с единия крак и да се придвижва по-бързо из магазина. )

Вече ще знам как да процедирам. Всеки път, в който реша да слагам дъщеря ми с мръсните крака в количката ще купувам и по едно шише белина.
След като я извадя, ще сипвам порядъчно количество от белината в-у количката, за да е сигурно, че е чиста.
Пък после кой, каквото желае да си слага в нея....

# 517
  • София

Изобщо във форум за майки в почти всяка тема непоносимост към деца. Уникално! Тичат вкъщи - о, не, недопустимо, ядат на детската площадка - скандално, ходят с родителите си в супермаркета - възмутително.... Rolling Eyes
Да се чуди човек тия деца наши ли са, откъде пък се пръкнаха такива вредители, все на някого пречат...

+1

# 518
Колко сте оригинални:) Дори гениални. Няма толкова смях, тази тема е за номинация!

# 519
  • Sofia
На другите планети дамите припкат по пантофи за хляб
И после със същите пантофи стъпват по килима вкъщи.  Mr. Green Или имат пантофи за навън? Thinking

# 520
Само не разбрах, как пък краката на детето ми са по-мръсни от кутията за мляко, по която са тичали плъхове, да речем.

# 521
  • София
Абе хора, вие сериозно ли се дърляте за някакви си пазарски колички? Къде видяхте 9-годишни деца в тия колички???? Аз досега съм виждала само деца, седнали в горната част, като на показаната снимка. И освен да ритнат с "калните" си обувки този, който ги вози, друго няма какво да направят.

Стига с тая снимка. Горната част е предназначена точно за возене на деца и използването ѝ не е предмет на настоящата тема.

И стига с тая непоносимост, хората изразиха нетърпимост към стъпването в пазарските колички, не към децата.
Айде да не си обясняваме като на първолаци.

А чуждоземците как генерално и по подразбиране са изключени от редиците на профаните е просто смехотворно.

# 522
изброените чуждоземки  са част от средната класа, работещи родители с деца, които не разполагат с орда роднини, готови да гледат въпросните деца, докато мама и татко пазаруват.
Ние пазаруваме след работа, заедно с двете деца. Дали да не си оставя децата у дома, после да се върна до магазина за пазар, или да слагам намордник и каишка на хлапетата, щото може да обезпокоят някоя принцеса, родила се на неправилното място и в неподходящото семеиство.
За пенсиите кво се предлага не разбрах. Те са едни такива туткави, ръцете им треперят, броят стотинки...Ужас!
Които е изискан, да бъде така добър да си наеме съответня персонал и да не се меси с плебса. То само с едни прибори за омари не става работата.

# 523
  • Варна
Тиквичката ми тя. И ти ли сън не спиш, заради тези прибори?

# 524
Първо отиваш в чужбина, гледаш как се пазарува там и тогава се връщаш тука да пазаруваш.
Ми тя тЪз мода с хипермаркетите, тип Смесен магазин,  от чужбината дойде...   Laughing
Преди да нахлуят така , си беше супер....месарския магазин си е за месо, фурната е за хляб, млекарницата е за млечни, железарията е за пирони.И нямаше начин да омешаш хляба с отровата за мишки.
А сега, нали сме модерни, гледаме какво правят в чужбината.......    Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт