90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  bouquet    bouquet
днес съм плодов  Tired Tired имам банани, ябълки, мандарини и сурови лешници Crazy

# 16
Здравейте, момичета,

отдавна не съм "черпила" аз сутрин:

Тинки, благодаря за темата  Hug

Нана, и аз като теб  Mr. Green +/- 0 след ден на белтъци. Днес - плодов в чест на луната Mr. Green (в почивка съм). Приготвила съм си варена тиква, ябълки, круши, орехи и евентуално банани, но нещо зелени ми се струват  Laughing

blue_angel , има варианти да се опиташ да постиш с режима, но е леко непрепоръчително (заради въглехидратната ротация - доста по-трудно се постига оптимумът с постене) ... Блекси (на която май трябва да стискаме палци - нещо дипломна работа, чета) е спецът тук. Ако все пак решиш да постиш, то те съветвам в бобовия ден да наблягаш на по-богати на белтъчини скорбялни зеленчуци като грах, например, и в плодовия да хапваш достатъчно ядки. Успех  Hug

slavka_todorova80, успех с водния и дано луната да е с теб  Hug

KaRoLa, това с количествата е много индивидуално. Трудо е да кажеш много или малко е храната, без да познаваш човека, неговите параметри и колко се движи на ден  Peace  Свареното яйце следобед е нережимно.

ДжиДжи, радвам се на резултата ти  Peace Желая ти скоро да видиш цифрата 7 като първа на кантара. Успех!

По повод на танците, ето и моят БЪЛГАРСКИ поздрав за вас: http://www.youtube.com/watch?v=pRSQ6g2Auxw&feature=related

Хайде, успешен и минусов на килограми ден от мен   bouquet

# 17

Аз съм по-на далавера от теб.  Laughing -800 гр. Отдавна не бях отбелязвала такива минуси, но не съм и стриктна. За това не си пиша и менютата. Не искам да обърквам хора или да събирам критики.  

Лека по лека изчиствам менюто, но го правя постепенно. Не минава ден без да опитам нещо, което не е за деня, но го правя по хапка, по лъжичка и си мисля, че е по-добрия вариант пред това да избухна с някакво количество на няколко дни. Проблема ми е, че съм лакома и обичам всичко. Освен това имам лош навик да дояждам на децата яденето, защото ми е жал да го хвърлям, а те винаги на последната хапка казват " не искам повече".  Mr. Green

И за кураж на всички - въпреки всички безобразия изброени до тук след почти месец на диетата и в ПМС съм -3,5 кг. при положение, че нямам много за сваляне. Още толкова и съм готова.  Така че, дерзайте!  Hug

Първите 2 кила са само от вода !

От изразходеният гликоген който е бил разтворен в тази вода! Тя  се изхвърля някъде до първите 2 четворки .
Гликогена е бързото гориво на организма , складиран е в черният дроб и мускулите .
 Чак след като изгори гликогена , организма посяга към мазнините си !

Така че , истинското ти свалено тегло от мазнини е 1.5 килограма  !

# 18
Да, аз забравих да пожелая лек и спасителен пост на всички постещи  Peace Аз още не съм решила дали ще постя, но имам два дни до белтъчния ден, за да реша. Драмата тук не е голяма от гледна точка на белтъчините, защото в повечето дни е позволена риба, освен постните от гледна точка на поста мекотели. Да не забравяме и соята и всички соеви продукти. Може да откриете голямо разнообразие в био магазините, както и в големите хипермаркети, но мой съвет е да търсите в био магазините, защото по- малко се застояват там.

GigiBo,пожелавам ти скоро не само 7мицата да видиш, а и 6цата като първо число.
Гоуст, сега се мъча с анотацията на дипломната работа, че три пъти ми я връщат за корекция Tired Много ми е сериозна научната ръководителка, но това е по- добрият вариант. Относно танците- трябва да си спретнем един фидански мегдан!

# 19
Добро утро и от мен!
Брех, то голям проблем стана с мойто парченце торта!  Rolling Eyes Че и за лютеницата ме метнахте!  Embarassed Наистина не бях гладна. Хапнах го от неудобство. Предпочитам и аз да хапвам салати и бульони, но още не съм се нагодила към режима и не съм свикнала да си ги приготвям от вечер. Отделно от това е малко трудно да нося буркани в службата, но в името на режима ще нося, кво да правя!
Вчерашния ден що-годе си мина по правилата на въглехидратния. Квот`  било - било.
Не успях даже и да се претегля.

Днес си почвам вече третата четворка както си му е реда.
З - 7:00 чаша топла вода с лъжичка мед, ябълков пектин и канела / тази комбинация ми се налага да приемам всеки ден заради проблеми с кръвното, надявам се да не се отрази зле ежедневния мед/,
8:30 една голяма ябълка
О - шунка, краставица, пълнозърнеста филийка и прекрасен бульон от тиквички, целина и лук  Laughing /днес съм решила да съм стриктна и си нося буркан/
В - салата айсберг, печено свинско месо, задушени тиквички.

# 20
Имам един въпрос:Слънчогледови и тиквени семки към семена ли се отнасят(и могат да се ползват в салатата през 1-2-3ден) или са към групата на ядките?

Да , семена са и могат, и трябва  Ивжи - всеки ден да се ползват , даже и в плодов , по една шепа !

Искаш ли рецепта за фъстъчено масло ?

И за супер вкусни и оригинални вегетариянски рецепти ?

Знам, че искаш - ето заповядай линка ! Grinning

http://vanillka.com/

ДжиДжи,благодаря ти за линка!!!!Има много интересни за мен неща!А покълнати семена ли е по-добре да се консумират в плодовия или ядки?Аз по принцип в салатата си слагам ленено и сусамено семе само,а откакто ти ми каза,ползвам пастета.

# 21

GigiBo,пожелавам ти скоро не само 7мицата да видиш, а и 6цата като първо число.
Гоуст, сега се мъча с анотацията на дипломната работа, че три пъти ми я връщат за корекция Tired Много ми е сериозна научната ръководителка, но това е по- добрият вариант. Относно танците- трябва да си спретнем един фидански мегдан!
И аз пиша Курсови ooooh! Успех Миме   bouquet
Аз днес съм стабилно -че от 1,100 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Днес съм на белтъчини, менюто не е ясно. Ще отчитам по- късно Heart Eyes
Хубав ден Hug

# 22
Нова тема-мерси  bouquet

# 23
tinki_15, благодаря за темата.
Аз днес съм на белтъци.
Снощи пекох месце с лук, така че от него ще ми е обяда + доматки.
За вечеря още не знам. А закуската ми беше помело и кафе.
Лек ден.

# 24
 Hug
И авторките препоръчват за ПРОТЕИНОВ ДЕН сейтан, тофу, соево месо- конкретно за вегетарианци и постещи. Ето ви начин да си приготвите сами сейтан Homemade Gluten (Seitan) .

Не съм опитвала никога, но казват, че на вкус е също като месо и се използва във всякакви рецепти успешно като заместител на месото.

# 25
Да Ви следя  Grinning

# 26
Имам един въпрос:Слънчогледови и тиквени семки към семена ли се отнасят(и могат да се ползват в салатата през 1-2-3ден) или са към групата на ядките?
Ядки. Но можеш да си правиш салати с тях през плодовия ден. Майка ми ги накисва с малко вода от предишния ден, за да омекнат. Салатата можеш да  я овкусиш с малко лимон/оцет.

Как , ще са ядки , бе Духче СЕМКИ - значи СЕМЕНЦА ,СЕМЕНА ! Grinning
И името им го показва
Това са семената на тиквата и слънчогледа !
Семената  се ядат във всеки ден, има ги  в рецептите в книгата и препоръчват там да се слагат на салатите семена всеки ден - много са богати на витамини и минерали !

Сусама има най-много калцийй от всички продукти в света !
В пъти повече от млякото !

# 27
Хаха, Блеки, значи наистина съм почнала да чета мисли, както ме обвиниха онзи ден.  Crazy Как ти разгадах супите... То и аз ще си правя тия дни, само дето не знам каква ще е - много обичам картофена, ама без фиде не си я представям. Ще го мисля, ама иде зима, трябва да се хапва топличко (аз поне зимата мога само на супички да я изкарам, ама всичките, дето ги обичам, са все нережимни, уви).

Сутринта се премерих с метъра, дето си го взех вчера и само дето не ревнах. Виждам числа, дето никога не съм ги виждала (ама то последно в България не съм се и мерила с метър). Та съм се надъхала още повече, че имам отвсякъде (талия, ханш, бедра) да свалям по 10-12 сантиметра. С прасците вече съм се примирила - няма да нося ботуши и туй то.  Whistling

Днес въглехидрати и хем вече съм гладна, хем нямам никаква идея какво ми се яде. Прехвърлям вариантите в ума си и все не ми изглеждат "привлекателни". Ще го мисля в движение. Закуската е ясна, щото ми е пред очите - портокал и джинджифилов чай. Отивам да я нападам, хубав ден ви желая!

Тинки, и благодаря за темата! Успех с курсовите работи и на Блеки с дипломната. Минала съм сравнително скоро през това и знам какъв кеф и какъв ад е едновременно (че и бакалавър, и магистър завърших в България с дипломни и... агррррх! Хем се радвам, че се получиха добре, хем не ми се иска да минавам отново през това).

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 09:39 от Country Strong

# 28
Здравейте , момичета и от мен за втори път. Още със ставането реших да се премеря -качвах се, слизах, пак се качвах и от преди около седмица когато се бях мерила сега отчиташе  - 1 кг. ... е мен днес ми е втори ден от 90-т дневната диета , но още преди да я почна взех да ям по такива храни, които взеха че пасват на тази диета като прочетох. Единственото , което ми е странно в нея , че в 3-т ден човек може да си хапва сладичко( аз не съм по него или тестените неща попринцип, но организма си го иска понякога , особено , когато трябва да ми дойде цикъла Simple Smile ) , а аз когато отпреди почвах някоя диета , веднага ако по някое време изям половин пастичка  си казвам : " Еееее , браво, отиде ми диетата !!!! " Grinning А и от както се помня не ям много, просто натурата и гена са ми такива , че съм податлива на напълняване -кога съм яла аз сутрин, обяда също ми е бил "от дъжд на вятър" в ежедневието ми,  е проблема ми беше вечерите, на кой ли не са Simple Smile Сега трябва да се науча да ям три пъти на ден Simple Smile (то колко по нередовно яде човек , толкова по пълнее -при мен така се получава)
 Днес ми е Бобов ден:
 З - 1 ябълка + кафе с 1 каф. л. захар и сигурно толкова мляко - е не мога без него
 О - леща
 В - същото
 Искам и да се похваля снощи вечерах около 19:45ч. и след това нищо не сложих в устата си докато не си легнах , а досега дори и да вечерям , след час - два все нещо се присета и хапвам - я бисквитки, я семки и т.н.
 Хубав и по-лек Simple Smile ден ви желая Simple Smile

# 29
  • до най-прекрасния мъж
KaRoLa, аз правя режима за втори път и съм си нагласила вече количествата храна. И да, дори да не съм на режим, това количество храна ми е напълно достатъчно.
Лошото при мен е, че много обичам сладко и тестено и от там качвам. Иначе режимът не ми е труден и с известни прегрешения /макар и рядко, например една бира два пъти в седмицата/ имам успех. При миналото завъртане свалих 8 кг за 2 месеца и после спрях. Върнах си обратно 3-4 и сега съм на стартова позиция отново. Но върнатите кг са от преяждане със сладки и тестени храни. Вероятно първите 2 кг ще паднат още през първата четворка, а после лека полека ще си сваля и останалите. Не знам как така я наредих този път диетата, но всички празници ми се падат въглехидратен /Нова година и на милото именния ден/, белтъчен и бобов /Коледа/, което е супер. Само Бъдни вечер ще ми е плодов, но ще видим до тогава как ще ги наглася нещата. Важното е сега да стартират нещата и да започна да свалям, че съм се надула като плондер - имам чувството, че задържам много вода.

Общи условия

Активация на акаунт