90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 038
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Блески, Тинки, много ви стискам палци за работите, момичета.  Hug  Hug  Hug  Hug
Блекс, да, наистина, по-добре сега да се погърчиш малко, но после ще ги горда от себе си на защитата  Peace
Тинки, може да е от времето - много е нестабилна атмосферата, може и да си се изнервила нещо. На мен кръвното ми пада от два дни, но, като гледам, днес вече тялото ми ще привикне с времето  Peace

ГечиHug на мен също ми се е случвало, хеле пък след зеле. Много го обичам, но го избягвам, точно защото е сред най-разстройващите стомаха храни  Sad

Относно семената и ядките, в 90ДД те са една група и наистина спадат към плодовия ден. НО, аз лично бих казала, че някои семена спокойно могат да се слагат в салатите в малки количества - в bb-team можете да видите съдържанието на отделните семена и ядки - напр. тиквеното семе има колкото мазнини, толкова и белтъчини - ок. 20%. Слънчогледовото семе, естествено, е доста по-мазно. Но все пак, при положение, че слагаш 2-5 грама семена в салатата, това е малко количество. Аз ползвам семената през седмицата (конкретно ленено и сусам), точно за да си набавям и мазнини от тях, защото правенето на салата сутрин и мъкненето й до работа ще ми "убие" витамините в зеленчуците Simple Smile Лененото го препоръчвам, защото там балансът Омега 3 : Омега 6 е в полза на Омега 3, както трябва да бъде  Peace

Е, това са моите размисли и страсти по повод на семената - важното е да знаеш за набавяне на какви вещества бихте искали да ги приемате    Peace

# 61
Подигравайте се вие, явно е защото вчера бях цял ден на вън и пих много малко вода + това бях на плодов. Мен поради бременност няма да ме загубите (скоро) спокойно  Joy Тъкмо съм във форма Wink Sunglasses

# 62
Тинки, благодаря за темата!  bouquet

Напоследък не чета много, но си карам режима по план, макар и да не свалям много съм доволна.

# 63
  • София
Здравейте! Мислех да не пиша вече тук, но толкова съм свикнала вече с вас, че не мога да се откъсна от форума.  Simple Smile  Може ли някой да ми каже, онова чудо GigiBo да не ми отговаря, дали има проблем със стомаха? Благодаря. От няколко дни ме понаболява там където е слънчевият сплит. Иначе днес съм на плодове.

Успех на учещите, поздравления за минусите на останалите.  Hug

Гечи, аз си имам проблеми със стомаха от край време. Имаш ли запек? Ако да, постарай се да постигнеш "редовен стомах", така да се каже. На мен ми помага сусамовия тахан. Пробвала съм какво ли не - ленено семе, овесени и т.н. ядки, топла вода на гладно, мед на гладно, лекарства един куп - тз.

# 64
Ех да му се не види не се сдържах вече- мацко не се ли усещаш, че нарочно ти дават игнор? Какво се завираш на всяка манджа мерудия все едно си написала диетата или си открила топлата вода?
Само чета-не пиша, нищо, че съм наравно с теб във времето и с по- добри кг. от теб ама вече не изтраях-спри се ooooh!

Още един Пинокио !

Outta Joint Outta Joint Outta Joint  Party Party Party

Как ще си наравно с мен във времето на 2 май си започнала ! Crazy Crazy Crazy

Цитат на Ленчето-Пинокио  Grinning

"....Здраве и красота / Диети, поддържане на фигурата / Re: 90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №137     : Вт., 03 Май 2011, 18:22
Здравейте,да се включа и аз-от вчера съм с вас  bouquet,на мен проблемна ми се очертава биричката защото я обичам пущината Започвам след второто раждане от 66кг на 1,70 ръст-да видим докъде ще се докарам .
Искам да питам нещо че има много неясноти за мен-цял ден се чудя разрешена ли е по 1 биричка дневно и може ли да използвам „по 1 ч.л.горчица за овкусяване вместо олио зехтин и т.н.,разбира се не всеки път .
Иначе съм суровоядец т.е. не си готвя а което е разрешено за деня го консумирам в почти чист вид,стига да не трябва да се свари или запече? ..."

Биричката ли, тая пущина, ти помогна толкоз много да свалиш , бе Ленче ле ? Crazy

Я , дай подробностите, че ме заинтересува , твоя метод !

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 12:02 от GigiBo

# 65
Ние пък със зелето много се уважаваме- и го обичам, и не ме боли корема, и имам минуси от него  Laughing

Тинки, това ми напомня на баба ми, която ми каза наскоро "хъ...и за какво ги свали тея килограми? Сега като забременееш, пак ще ги качиш" Joy
GigiBo, ааа, не, благодаря, 7 и 6 като първо число не ги искам вече  Crossing Arms Виж като второ може  Peace

Относно постите: мен именно това ме спира, не мога да ги направя на 100%  Blush

# 66
Хм, абе вчера толкоз много ядох с тези торти и пица вечерта. А днес ми е нещо ужасно отпаднало. Възможно ли е да ми е паднала кръвната захар или кръвното / по принцип имам проблеми с кръвното, дори приемам ежедневно лекарство/.   newsm78

Добро утро и от мен.
Ти имаш проблем със ниско или високо кръвно?
Днес ми е ден на варива,мисля да изпека едни картофени кюфтенца и зелена салата за обяд и вечеря,а довечера newsm39 на фитнесче...

С високо кръвно имам проблем и се надявах покрай диетата да го нормализирам. Сега по обед ще го измеря и ще се установи дали е паднало и затуй за ми е било премаляло.

# 67
Ние пък със зелето много се уважаваме- и го обичам, и не ме боли корема, и имам минуси от него  Laughing

Тинки, това ми напомня на баба ми, която ми каза наскоро "хъ...и за какво ги свали тея килограми? Сега като забременееш, пак ще ги качиш" Joy
GigiBo, ааа, не, благодаря, 7 и 6 като първо число не ги искам вече  Crossing Arms Виж като второ може  Peace

Относно постите: мен именно това ме спира, не мога да ги направя на 100%  Blush

Не съм ти пожелавала , 6, 7 или 8 , не дай боже  Crazy !

Да сваляш , надолу , на колкото и да е ,пожелавам ! Hug

Ти колко си и още колко искаш да сваляш ?

# 68
Днес бях 58,4, искам 54 да стана. Започнах от 72.

# 69
Ех да му се не види не се сдържах вече- мацко не се ли усещаш, че нарочно ти дават игнор? Какво се завираш на всяка манджа мерудия все едно си написала диетата или си открила топлата вода?
Само чета-не пиша, нищо, че съм наравно с теб във времето и с по- добри кг. от теб ама вече не изтраях-спри се ooooh!

Още един Пинокио !

Outta Joint Outta Joint Outta Joint  Party Party Party

Цитат на Ленчето-Пинокио  Grinning

"....Здраве и красота / Диети, поддържане на фигурата / Re: 90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №137     : Вт., 03 Май 2011, 18:22
Здравейте,да се включа и аз-от вчера съм с вас  bouquet,на мен проблемна ми се очертава биричката защото я обичам пущината Започвам след второто раждане от 66кг на 1,70 ръст-да видим докъде ще се докарам .
Искам да питам нещо че има много неясноти за мен-цял ден се чудя разрешена ли е по 1 биричка дневно и може ли да използвам „по 1 ч.л.горчица за овкусяване вместо олио зехтин и т.н.,разбира се не всеки път .
Иначе съм суровоядец т.е. не си готвя а което е разрешено за деня го консумирам в почти чист вид,стига да не трябва да се свари или запече? ..."

Биричката ли, тая пущина, ти помогна толкоз бързо да свалиш , бе Ленче ле ? Crazy

Я , дай подробностите, че ме заинтересува  !

ччч алоооуууу Какво против бирицата..Аз също си я пия всяка вечер и какво от това???????????Всеки си знае сам за себе си.До сега съм минУС 5 кг...на мен добре си ми действа,да не говорим че фитнес инструктора ми каза че няма лошо в  1 бира-тя се изпикава,,,,ААА АМА САМО СЕ ЗАЯЖДАШ
АЗ И РАКИЯ ПИЯ hahaha

# 70
Чета ви и отбелязвам, че доста от вас имат неразположения след консумация на зеле. Масово продават един кучи сорт зелки- корави и тежки, които не стават изобщо за ядене....продават само такова, защото  тежи, а е боклук. Аз отдавна не съм яла зеле, защото не мога да намеря хубаво.

# 71
  • София
blackisblack, баба ти е брутална  Joy

Аз обожавам готвено зеле (от снощи съм си сготвила само за мен, защото мъжът ми и детето не го ядат). Доста се подувам от него де.
Отчетите:
Вчера - плодов, какво да изброявам, плодове разни + 100 гр. ядки на два пъти по 50

Сутринта кантара ми показа - 1 килограм, което още ме държи усмихната. Аз си пожелавам до края на диетата да видя 5, пък нека след него да има 9, хи-хи.

Днес - белтъчен:

з. - мандарини
о. - задушено зеле и кюфтета
в. зеле и кюфтета, или зеле и сирене, ще го реша. Simple Smile

# 72
Днес бях 58,4, искам 54 да стана. Започнах от 72.

Е ,то нищо не ти е останало Блекси ! Grinning

Защо не пробваш да включиш на ТУРБО  МЕТОДА дето го пусна Доброславка ?

Момичетата, в нашия Фейсбук  казват ,че действа и много са на него !

белтъчен- бобов- плодов -белтъчен - въглехидратен -плодов

и после пак ги въртиш

Ако искаш, да ти дам линка да говориш с тях !

Ей, го ама скрит , да не го видат другите, че е много таен , само между мене и тебе да си остане ! Blush

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 12:16 от GigiBo

# 73
включвам се и тук! интересно ми е да следя темата! когато имаш съмишленици , дните минават по леко! плодов ден:
З: грозде
О: 50 гр. лешници и бадеми
следобед: грозде
В: още не знам!

# 74

Още един Пинокио !

Outta Joint Outta Joint Outta Joint  Party Party Party

Цитат на Ленчето-Пинокио  Grinning

Здравейте,да се включа и аз-от вчера съм с вас  bouquet,на мен проблемна ми се очертава биричката защото я обичам пущината Започвам след второто раждане от 66кг на 1,70 ръст-да видим докъде ще се докарам .

Биричката ли, тая пущина, ти помогна толкоз бързо да свалиш , бе Ленче ле ? Crazy

Я , дай подробностите, че ме заинтересува  !

ччч алоооуууу Какво против бирицата..Аз също си я пия всяка вечер и какво от това???????????Всеки си знае сам за себе си.До сега съм минУС 5 кг...на мен добре си ми действа,да не говорим че фитнес инструктора ми каза че няма лошо в  1 бира-тя се изпикава,,,,ААА АМА САМО СЕ ЗАЯЖДАШ
АЗ И РАКИЯ ПИЯ hahaha

По колко ракийка пийваш , освен биричката ?
Треньора и нея ли я препоръча ! Crazy
Казвай да включвам и аз !

Общи условия

Активация на акаунт