90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 053
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Отчет за зеня: дотук - голяма порция зеленчукова супа, малка филия хляб и половин бурканче домашна апетитка /леко люта, приготвена с мед вместо захар/
за вечеря мисля един тутманик да направя, по една моя рецепта-

килограми: въпреки, че от два дни не съм излизала от дома, и съм в МЦ -- 49 !
 Мисля да постя, дано изчезне последния килограм бързо

# 91

По колко ракийка пийваш , освен биричката ?
Треньора и нея ли я препоръча ! Crazy
Казвай да включвам и аз !
GigiBo , ти май ни провокираш да си казваме прегрешенията hahaha
Тъкмо бях решила водния ден да го превърна в плодов с ябълка и като го прочетох се отказах Laughing
Значи можеш да бъдеш освен заядливичка, полезна и забавна Wink
Резултатът ти до тук е чудесен.По скоро да видиш 7-ца на кантара ти желая.

Ехо,за какви бири и ракии спорите,момичета? #2gunfire
Аз толкова дегустации на вина отказах,за да не съм в леки прегрешения,а вие сега ме карате да се замисля,дали пък не съм сгрешила newsm78 #2gunfire newsm78 newsm78
ДжиДжи-браво за резултата и мерси за сайта-много полезна информация даваш,дано момичетата приемат факта,че ги провокираш да правят диетата правилно,а не че се заяждаш-така ще имаме един прекрасен форум!И съм сигурна ,че скоро ще видиш желаната цифра!
Аз днес съм на макарони с доматен сос-смятам да сваря макароните с брокули и карфиол и да пия бульон,защото вчера за първи път пих така бульон след варива и не изпитах никакъв глад.
За вечеря-кеск и сладолед и черен шоколадец-ама от по-дългата страна лентичка,нали може-не е упоменато от коя страна да е лентичката newsm78 #Crazy Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хубав ден и нека спрем с нападките,моля ви,става ми тъжно да се обиждаме и да се заяждаме,просто приемете нещата от хубавата им страна,винаги можем да видим доброто ,ако искаме.  bouquetАз ще постя,така усещам вътрешно,че искам.

# 92
Инка ти колко беше висока? newsm78
Блеки баба ти за теб е говорила  Whistling hahaha
Скрит текст:
(айде  чакаме да черпиш с Николайчо Joy)
Бабе, най- после да дадеш рИцептата Мисля да я направя в новата си кръгла тортена форма, ама ще сложа и малко смлени орИхИ че много ги обичаме Blush  жива и здрава  да си  Hug
Нуше може ли бетонобъркачката назаем, че едната бъркалка на миксера ми се срроши  Mr. Green Laughing

# 93
Аз не ходих да меря кръвно. Като се поразходих в обедната почивка ми просветна.

Момичета, ама и вие с тези километрични цитати заемате страшно много място!

# 94
# 95
Еха,това за биричката ми хареса  Mr. Green
Wine addict ,браво на теб за стоицизма,аз също обожавам червено хубаво винце...
Мисля си,че алкохола не е подходящ по принцип за каквито и да било режими,но може би най-безвреден,нещо като -най-малко зло Grinning би било именно чаша вино/но наистина само 1 чаша/.
Нана,сладкиша ме грабна,наистина лесен..
Ама да ви кажа,май новата тема е доста по-мила Party.А дано! Thinking

# 96
Леле, едва се вредих за новата тема Laughing Още се нагласям с трикратното хранене, но мисля, че за една четворка ще свикна.

Днес съм на:
з-две ябълки
о-елда и малко ориз със спанак
в-елда

Благодаря за новата тема!

# 97
  • София
Ехо,за какви бири и ракии спорите,момичета? #2gunfire
Аз толкова дегустации на вина отказах,за да не съм в леки прегрешения

И много правилно си постъпила. Алкохолът е категорично забранен в режима и консумацията му не е леко, а тежко прегрешение, защото забавя метаболизма.  Wink

# 98
Добър ден и от мен фиданки - сладуранки ! Добър да е и на вас уважаема Джи- джи Бо,Ги- ги Бо и , Отслабваща Мама Виолина Ланг-артерията взети заедно ! Много забавно е тук и ми е много интересно как човек ,който казва ,че не го интересуват християнските празници,говори за пости и проповядва ли и опява като обран поп на литургия.Раздвоението- разтроението на личността ще те довършат- зарежи тез диети !Веднъж и аз да дам един непоискан съвет,чисто приятелски.Защо бе скъпа Виолче- Ги- ГИ Бо не пуснеш няколко снимчици да те видим що за птица си ,или само си плещиш тука врели некипели  за резултатите ти а нищо на лице няма . Освен една снимка във др. група , на която може и да не си ти .Аргументирай се ,докажи се и тогава може и  да те призная, а и да си променя мнението . То ти не се разбра най- накрая !Всяко нещо с мярката си !
Да се отчета и аз .кантара отчете - 0.400 гр днес.
          З- печена тиква

О- препечени пълнозърнести филийки с лютеница + салата зеле и морков.Моля да ме

замеряте с камъни ,да ме обесите и линчувате наведнъж ! УУжас- не мога да се понасям. #Cussing out
           В- неизвестна,че ще е на заведение ,но пък режимна,ще го измисля на място

Пожелавам на всички много хубав ден и дано всеки намери своят път и мир !Успехи !

п.п Уважаема ,каквото и да напишеш по мой адрес,да знаеш,че не ме засяга. Това отношение ти сама си изпроси . Надявам се,че правилно ме разбра,защото и без това дразниш всички - малко  или много. Peace

# 99
Нана ни погна Grinning
Ама за това я уважавам!

# 100
  • София
Нана ни погна Grinning
Ама за това я уважавам!

Ей така се раждат форумските легенди...
С какво съм ви погнала, всъщност?  Thinking

# 101
Имах предвид алкохолните ни копнежи Grinning
И,че харесвам като коректор теб,Тинки и разни други ммомичета,защото помагате безпристрастно и стриктно за целта ни тук!

# 102
[Ами много просто тогава започнах за първи път и се издъних след месец, сега я карам от 17 септември и на 13 този месец т.е. вчера ми беше втори воден. Нямах предвид, че съм свалила повече от теб просто защото 80 кг. съм била само в деветия месец, а че съм с по-прилично тегло-в момента съм 65кг защото тая пуста биричка ме прецаква..... та това е в общи линии

Ами , бутни я бирата, в Греховната вечеря, всичко каквото е грешно - там ! Grinning

Аз така правя !

Така ще пиеш, една бира, веднъж на 4 дена , ще си я чакаш и ще и се радваш ! Party

Пък и така ще си каляваш и волята !

То бирата - там си и е и мястото - нали е въглехидратче  Grinning  ! А и греховната вечеря е затава да прегрешаваме ! Party !

И аз не съм била никога толкоз кила 50 си бях  и съм доста по-стара от теб , ама изпуснах положението последните 1-2  години с експирименти с натуралната медицина , лежане на стара слава и упорито избягване на двата кантара в къщи ! Cry

Шегата настрана, но и аз в месеца, в който прегрешавах, свалих доста повече от този, в който бях стриктна. Само за информация - пиех БИРА. И това си е до организъм, може пък на някои хора да им понася и ние с другите две мацки да сме от тях Simple Smile.

Така си е това са го казвали и други , отвреме на време , по-прегрешение , май ,че ускоряват нещата !
 Но и в първият месец темповете на сваляне на килограми,  са най-бързи, та не можем да сравняваме , щото не можем и по двата начина едновременно да го правим режима .

Аз гледам да не прегрешавам , а и отдавна , вече не изпитвам такава нужда ! Grinning

Па каквото, такова - аз съм си дала една година , време да си върна килограмите, ако трябва още ще продължа , докато се отърва, че едно куфарче за ръчен багаж , хрвърлихвече,  но големите 2 куфара ощи си ги нося ! Grinning

"..GigiBo  , ти май ни провокираш да си казваме прегрешенията
Тъкмо бях решила водния ден да го превърна в плодов с ябълка и като го прочетох се отказах
Значи можеш да бъдеш освен заядливичка, полезна и забавна
Резултатът ти до тук е чудесен.По скоро да видиш 7-ца на кантара ти желая..."

Благодаря , Славче !

И ти каквото искаш , да го видиш,, скоро ! Grinning

То, пък кой не е прегрешавал !

И аз ядох голямо порче свинско печено , на първиа плодов ден в 22:00 , и 2 кърначета по същото време на втория , ама си ги писах към следващияте белтъчни ! bowuu

Ама тогава не ядях, филийката и блульона и закусвах само веднъж !

Сега , гледам, в другия форум, като почнат новите с правилното спазване на диетата - не прегрешават , даже и в началото !

И никво разваляне на водният, после ще те гризе съвеста и ще подсмърчаш и ще си скубеш косите ! Hug

# 103
  • София
И,че харесвам като коректор теб,Тинки и разни други ммомичета,защото помагате безпристрастно и стриктно за целта ни тук!

Grinning

# 104

bouquetДа,съгласна съм,Doux!Не съм прекалявала с вино,но обожавам една любима чаша да си я плацикам пред камината,осбено вечер преди да легна:))).....но добре,че Нана ни държи из късо,че иначе до никъде нямаше да я докараме:))

Общи условия

Активация на акаунт