90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 203

• 41 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Сега ще ви кажа как стоят при мен нещата.Започнах с много хъс,защото по време на бременноста качих много кг,в болницата оставих 10 и излязох 78,но въпреки,че не кърмех какво направих незнам но качих 8кг.Като видях 86 направо реших ,че това е моята диета,аз никога не бях правила диети преди.Първите кг ги свалих много бързо,и се амбицирах още повече.Що се отнася до хляб не съм яля нито филия ,нито пък бульони съм пила.Понякога даже прекалявах със сладката вечеря  Embarassedкато снощи Grinning,но както съм писала, аз от сладкото даже свалям.От ориз и месо качвам-това е което разбрах за себе си.                                                                                                                                                                                                                                                                                                               GigiBo най-много задържах след вторият воден ,от тогава досега свалих само около 2кг,но имам още 13 дни,все мисля ,че още нещо ще падне.Сутринта бях 69.8 ,на 62кг съм най-добре ,при височина 171см.Искам да ви кажа ,че режима действа ,така ,че смело напред newsm10

# 211
Здравейте на всички!
Аз се включвам за първи път въпреки че от доста време следя как се развиват всички фиданки
И след дълго четене.....и четене почнах и аз? Незнам за другите но на мен ми подействахте много мотивиращо.Днес ми е първи плодов ден и се чувствам много добре но имам едно малко въпросче /въпреки че май някъде четох по този въпрос, ама то много теми и ........../Та за въпроса-имам ли право в плодов ден да смесвам поне на закуска плодове? - като имам предвид фреш от два вида цитруси
Ще бъда благодарна на отговор!

# 212
Сигурно нещо, сладко си яла , Блу ! Thinking
Имам ,една приятелка, дето още от сутринта почва със сладко и кара така, до вечерта , просто е зависима от захарта   Cry ! Тя единствена от нас "закусва"  Grinning!
Познах ли ! Grinning
Ами не, не позна, ама никак даже.
Сутрин със сладко много рядко закусвам - само ако са палачинки, мекици или нещо подобно, тогава ги ям с мед. Иначе се храня със солена храна - макарони, филийки със сирене, кашкавал, баница и други подобни.

Ами те са пак захар, тестото е захар , въглехидрат си е - затуй е в ден 3 ! Познала съм ! Grinning

По сладкото си, Блу  !

# 213
Сега ще ви кажа как стоят при мен нещата.Започнах с много хъс,защото по време на бременноста качих много кг,в болницата оставих 10 и излязох 78,но въпреки,че не кърмех какво направих незнам но качих 8кг.Като видях 86 направо реших ,че това е моята диета,аз никога не бях правила диети преди.Първите кг ги свалих много бързо,и се амбицирах още повече.Що се отнася до хляб не съм яля нито филия ,нито пък бульони съм пила.Понякога даже прекалявах със сладката вечеря  Embarassedкато снощи Grinning,но както съм писала, аз от сладкото даже свалям.От ориз и месо качвам-това е което разбрах за себе си.                                                                                                                                                                                                                                                                                                               GigiBo най-много задържах след вторият воден ,от тогава досега свалих само около 2кг,но имам още 13 дни,все мисля ,че още нещо ще падне.Сутринта бях 69.8 ,на 62кг съм най-добре ,при височина 171см.Искам да ви кажа ,че режима действа ,така ,че смело напред newsm10

Браво, Герито ! И аз свалям след шоколадов Фъч ! В Почивката, ще ги смажеш и тези последните, дето ще останат накрая  !  bouquet Hug

# 214
ki1980 успех с диетата.
GigiBo ,благодаря за поздравлението.Скромен ми е резултата, но и килцата ми не са много Hug
Сериозно ме накара да се замисля за сладката вечеря във ВХ.Често я избягвах от страх да не дебелея/Пък и не си падам по сладкото/, но прегрешенията ми са основно с някоя хапка сладичко и хляб EmbarassedЗначи и филийката ще я включа, но само в бобов ден/това ми е доста гладен ден само с боб, леща,грах/.
Момичета, след воден ден да се наплюскаш като прасе е тежко Embarassed Mr. GreenНе правете като мен!Повдига ми се  от храна.

# 215
ДжиДжи,имам  един въпрос към теб,ако позволиш:Аз поемам доста големи к-ва салати(разбира се овкусени с 1ч.л.зехтин,ябълков оцет или лимон,малко хималайска сол),стремя се с вечерята(която е между16.30-17ч) да е по-малка салатата.Но все пак като вегетарианка от почти 10год,плодовете и зеленчуците за мен са голяма част от менюто ми.Та въпросът е:смяташ ли,че е проблем за режима по-голямото к-во салата?Останалите неща са стриктно по книгата

# 216
Здравейте на всички!
Аз се включвам за първи път въпреки че от доста време следя как се развиват всички фиданки
И след дълго четене.....и четене почнах и аз? Незнам за другите но на мен ми подействахте много мотивиращо.Днес ми е първи плодов ден и се чувствам много добре но имам едно малко въпросче /въпреки че май някъде четох по този въпрос, ама то много теми и ........../Та за въпроса-имам ли право в плодов ден да смесвам поне на закуска плодове? - като имам предвид фреш от два вида цитруси
Ще бъда благодарна на отговор!

След 12:00 смесвай,  сутрин си остава , като всеки ден !

Хубаво е да не смесваш кисели( цитруси )  и сладки плодове !
Ябълки можеш да смесваш с всичко ! Те са полукисели !

Ядки на самостоятелно хранене - най-добре да са с чай !

Успех

# 217
ДжиДжи,имам  един въпрос към теб,ако позволиш:Аз поемам доста големи к-ва салати(разбира се овкусени с 1ч.л.зехтин,ябълков оцет или лимон,малко хималайска сол),стремя се с вечерята(която е между16.30-17ч) да е по-малка салатата.Но все пак като вегетарианка от почти 10год,плодовете и зеленчуците за мен са голяма част от менюто ми.Та въпросът е:смяташ ли,че е проблем за режима по-голямото к-во салата?Останалите неща са стриктно по книгата

Не зеленчука не се брои, яж си на корем !  Grinning

# 218
Благодаря и за отговора и за пожеланието!

# 219
ДжиДжи,имам  един въпрос към теб,ако позволиш:Аз поемам доста големи к-ва салати(разбира се овкусени с 1ч.л.зехтин,ябълков оцет или лимон,малко хималайска сол),стремя се с вечерята(която е между16.30-17ч) да е по-малка салатата.Но все пак като вегетарианка от почти 10год,плодовете и зеленчуците за мен са голяма част от менюто ми.Та въпросът е:смяташ ли,че е проблем за режима по-голямото к-во салата?Останалите неща са стриктно по книгата

Не зеленчука не се брои, яж си на корем !  Grinning

Много щастлива ме прави отговора ти!!!!Ама много!!!!Не мога да живея без плодове и зеленчуци!!!!А есенно време салатата ми е предимно от зеле,което обожавам!:)

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 17:54 от IVANJELINA

# 220

Здравей, браво за резултатите и аз като теб ,когато видях 85 на кантара почнах диетата ! На колко години си ??

# 221
Да спазя традицията и да споделя менюто за днес:
З(9ч)-2ябълки(след 2ч.преварена топла вода и 1ч кафе)
О(12ч)-гъби с кашкавал на фурна,1ф.хляб Вита с пастет от семена,салата(зеле),1ч зел.бульон
В(16.30ч)-гъби с кашкавал на фурна(1/3),салата(зеле)

Следва 1ч зелен чай!

Аз  лично съм решила да поема риска и да спазвам режима стриктно,вкл. с филията хляб и бульона.И започвам,след доста изчетено в нета,да смятам че тук важи принципа на ротация на въглехидрати(Н-С-В-В),с която се цели засилването на метаболизма.Това не е разделно хранене на 100%!Аз от 2год се храня разделно.Но всеки има право на собствен поглед върху нещата и сам да избира какво точно да прилага.
Ще ви информирам какво се случва с моя метаболизъм(ако ви интересува).Дано скоро да има много добри резултати!

Приятна вечер на всички!  bouquet

# 222
Добър вечер и от мен:)
Менюто за днес
З-2 кивита
О- пица(на въглен  ахха)
В-торта елкерова и много много малко трохица даже само да го пробвам тиквеника си...
Утре плодов ден...и  newsm39

Джи -джи бо аз имам въпрос към теб?Ядки всеки ден ли ядеш?

# 223
GigiBo, този хляб ли имаш предвид

Има различни видове в Кауфланд.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 05:45 от dobroslavka

# 224
  • София
Отчет за плодовия ден и край на първата четворка, нещо много бързо минават тези дни  Mr. Green

з - 2 банана и кафе
о - ябълка
в - ябълка и банан

Сега си правя поредното кафе и почвам да правя едни вкуснотии, че утре ще имам гости.

Общи условия

Активация на акаунт