American Horror Story Asylum - тема 6

• 15 117
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Ænima/Albuquerque
Оу да, саможертвата на Грейс...  doh

# 631
А, не, бе! Кит ли да умре? Пък Лана какъв е тоя късмет? Къде го намери този? И Джесика Ланг, на 63 години, все още излъчва сексапил.

# 632
А, не, бе! Кит ли да умре?

Тъй, я!  Mr. Green

# 633
  • Berlin
Аз не разбрах защо пие сестра Джуд.  newsm78 Не е заради катастрофата...
Аааа,
Скрит текст:
щото мъъжът й я  е зарязал ли?

# 634
Ами тя още преди катастрофата здраво пиеше, а след нея нали монахиняса, тогава е спряла. Сигурно заради мъж, нямам конкретен спомен.  newsm78

# 635
  • Ænima/Albuquerque
Ами тя още преди катастрофата здраво пиеше, а след нея нали монахиняса, тогава е спряла. Сигурно заради мъж, нямам конкретен спомен.  newsm78

Заради мъж, нали на Брат'чеда сподели.  Mr. Green

# 636
Аа, ясно. Не съм чул, по дяволите, не мога да гледам концентрирано.

# 637
  • Ænima/Albuquerque
ПитА Брат'чеда,

Скрит текст:
защо не е умряла когато СложиИмеТук я е зарязал в деня на сватбата, след като я заразил със сифилис.

# 638
Точно така ....явно от този момент живота и тръгва надолу в опити да се саморазруши.

Защо криете , вече всички трябва да сме изгледали епизода  Wink

# 639
  • Ænima/Albuquerque
Па, у де да знам.  hahaha

# 640
А, виж, сифилиса го чух, но обстоятелствата около източника му не съм.  Laughing

# 641
  • Ænima/Albuquerque
Е, те тъй.   Mr. Green

# 642
  • София
Сис Джуд ще възкръсне на бял кон и ШЪ им разнищи.....планетянско-психотично-маниакално-дегенеративно-сексуално необосновани пориви Twisted Evil

Лана горката, какво да я коментирам hahaha Има си поговорка- от трън та на глог hahaha

Много ми хареса Мойра като ангел на смъртта. Все в лявото очо я зяпах Joy И все пак леко лениво ми се струва.

Мери Юнис - дожаля ми чак!

# 643
  • Berlin
Сега загрях коя е Мойра. Laughing
Но тя Джуд не умря, в смисъл съвсем жива си беше на края на епизода.

# 644
  • Ænima/Albuquerque
Сис Джуд ще възкръсне на бял кон и ШЪ им разнищи.....планетянско-психотично-маниакално-дегенеративно-сексуално необосновани пориви Twisted Evil

Лана горката, какво да я коментирам hahaha Има си поговорка- от трън та на глог hahaha

Много ми хареса Мойра като ангел на смъртта. Все в лявото очо я зяпах Joy И все пак леко лениво ми се струва.

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт