Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 086
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • в пералнята
Ох, колко грозно малко мечеее. Много грозно, много!
Чак и усмихнато ми се вижда.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 136
  • В сърцето на любимия човек
Оле, Меци, ама много е сладка, пу-пу  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes иде ми да и нацелувам бузките  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Послепис: Наистина изглежда усмихната Heart Eyes

# 137
Меци, пу-пу-пу, красавица малка! Колко е благичка  Heart Eyes Миличката тя  Heart Eyes Целувки за сладкия бонбон и гуш за мама-героиня  Hug

# 138
  • София

Само на мен ли ми се струва, че малко мече гледа лукаво с онзи поглед... ехххххххх да знаете какво ви мисля  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Шегувам се пу-пу, бубулечкааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 139
  • В градината...
Малка сладка завършена Мецанка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 140
  • Северозапада
Меци, голям сладкиш и каква загадъчна усмивчица ала Мона Лиза, пу-пу (наплюхме детето  Mr. Green )
Рейни, и аз не можах да видя този "голям" корем. Другия път някой друг да те снима, че хубаво да си личи  Hug
Веси, и аз мисля, че не може да има покачване на ЧХГ без имплантация (макар, че имаше спорове по въпроса назад в темите). Моето обяснение за ранните аборти е, че е започнала имплантация, ЧХГ се е повишил, но имплантацията не е завършена поради някаква причина (тънка лигавица, генетичен проблем и спиране на развитието, недостиг на прогестерон) и оттам нататък ембриона се изхвърля и ЧХГ пада

# 141
Меци пу пу пу пу май на теб си прилича малкото меченце. Много е сладка, пак пу пу пу пу  Heart Eyes
Рейни спомняш ли си когато ви показвах първия път корема ми - мислех си, че е огромен, а тук ми казахте, че нямам никакъв корем  Mr. Green. (И моите снимки са от едното място в работата  Mr. Green)
Весе и според мен ЧХГ без имплантация нама как да има, но има спорове по въпроса

Ако се сетя какво още имах да казвам ще влезна пак да ви досаждам  Flutter

# 142
  • При моето слънце
Харесах си снаха, харесах си снаха  newsm57 smile3534 Меци, ще я взимам, да знаЙш, пуп пу, много е хубава, да е много здрава и много спокойна, за да е спокойна и мама  Hug
Много хубави пупи видях, да растете все така (по възможност само на кореми  Mr. Green )
Не е ли време да извадите положителните тестове най-накрая  Crossing Arms

# 143

Весе и според мен ЧХГ без имплантация нама как да има, но има спорове по въпроса

Хм , аз ли нещо не разбрах въпроса или тотално се обърках  Crazy
ЧХГ при извънматочна -има
ЧХГ без имплантация няма как да има ,защото ще настъпи МЦ  newsm78 греша ли нещо  newsm78

# 144
  • до едно тепе
Хих видях прекрасното меченце Heart Eyes Меци един съвет от мен.
Скрит текст:
Винаги предлагай първо гърда.Дори и 4-5 минути да суче стимулацията на гърдата е безценна.Иначе ако само цедиш тя няма да почне да суче,а кърмата ти вероятно ще намалее и скоро ще минете на адаптирано.Ако питаш мен изобщо не и давай с шише освен ако не е много вяла и не иска да се събуди,за да суче.И от вода след като си я накърмила/нахранила с кърма няма нужда.Моя синковец и досега не иска вода.Едвам го излъгвам с малко чай,но пък си наваксва нощем  ooooh! И още нещо вярвай,че се справяш превъзходно,защото е така колкото и тромава и непохватна да си мислиш че си в момента. Айде ела в другата тема,че там да те съветваме повече Mr. Green
Рейни то така снимана в анфас моята пупа и в деветия изглеждаше малка Mr. Green,а бех като кит Joy

# 145
  • Варна
Здравейте момичета,

много сте изписали от сутринта  Mr. Green Копвам си от другата тема, каквото написах за 4Д-то Simple Smile

Аз се връщам от 4Д   Видях си бебката  Heart Eyes    Много сладинка. Док каза, че в тази седмица не били особено красиви, приличали на маймунки и да не се стресирам, ама за мен беше най-красива на света   Станала е вече 400 гр., с няколко дни сме назад по ехографа, но док каза да не се тревожа, нормално било, пък и аз съм с малко по-късна овулация, та от там сигурно идва разликата.
Док каза, че всичко е наред, огледа много добре сърцето, бъбреци, диафрагма, стомах, гръбначен стълб и т.н. Прегледа беше около 40 минути.
Иначе бебката беше доста шавлива, едната ръка я държеше на едното око, а другата зад ухото   Опитваше се да се скрие от снимките, срамежливка    Mr. Green
Само малко ми е тъжно, че милото не успя да я види, но точно преди прегледа го извикаха спешно по работа   ама нищо, ще гледа записите. Та това е, сега ми е едно превъзбудено  Crazy  

Веси, при моята химическа бременност имаше ЧХГ, пък док каза че имплантацията не е станала  newsm78

Рейни, много ти е добре шкембата. На снимките не изглежда много голяма, т.к. не е изцяло в анфас  Mr. Green

Меци, много красива Ема, ама мнооого, пу-пу  Heart Eyes Не мога да спра да я гледам  Hug

П.П. Мен ме е срам да сЪ снимам, щот съм станала огромна  Mr. Green

# 146
Девойки, добре съм.
Минвам само да ви почерпя че днес ставам на 35  Mr. Green

# 147
Хайде да си сръбна виртуално - лоша , лоша Сигма с мохито да ме блазни  Crossing Arms

# 148
Сиг, честит празник  Hug Да си здрава и много щастлива и като дойде момента (аха след 150 дена) най-щастливата МАМА  Hug Погал по коремчето  Heart Eyes

ВАВА, много хубави новини ! Само такива да ни носиш  Hug

# 149
  • до едно тепе
Сигме ЧРД!Много да си здрава и скоро(като и дойде времето да излезе) да си гушкаш малката Железарка Hug

Общи условия

Активация на акаунт