Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 146
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Меци, добре сте си дошли у дома с малката кукла. Hug Виждам, че някои мами са ти дали добри съвети, относно кърменете, аз няма да се повтарям само ще допълня да не я будиш бебка, за да яде. Остави я, тя да си изгради собтвен режим и по този начин ще имаш едно спокойно бебче, а не изнервено и ревящо. Hug

Рейни, благодаря за темичката!  bouquet

Чери мам, мисля, че ти питаше за Ову след кюретаж. Аз и двата пъти веднага след кюретажа си имах Ову и то по същото време както и преди.  Hug

Разгледах снимчиците и видях растящи коремчета и много сладки бебчета, пу-пу. Hug Heart Eyes

П.П. Сигме, честит рожден ден! Много здраве, късмет и след 5 месеца горда и щастлива мама!  bouquet  bouquet  bouquet

# 151
Момичета ще ви помоля за вашите вълшебни палчета понеже преди малко ходих до 00 и имах светла кръв по тоалетната хартия (на два пъти) и спешно си записах час за частен преглед. Моля се всичко да бъде на ред.

# 152
Пу-пу, и аз да наплювам хубаво  Mr. Green Ама много ни е хубаво бреее, пу, мишленце мече  Heart Eyes
Сигма, писах ти в отчетната, вземи там да ни почерпиш, ама с нещо за ядене  Crossing Arms Много гуш  Hug
Сладка Praynig

# 153
  • В градината...
Сиг, Честит твой ден! Усмихни се и си помисли колко много сме тези, кото ти желаем да си  щастлива, да нямаш проблеми от тук до срещата с кроасанката, да си спокойна и здрава.

# 154
Сладката,  Praynig Praynig Praynig Да сте правили секс или пък евентуално да си ползвала вагинални глобули за нещо ? Може да е спукан кръвоносен съд...

Деси, ти до кога ще се рзхождаш с обещаните ми пола и кецки  Crossing Arms

# 155
  • В сърцето на любимия човек
Сигме - Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много, ама много здраве на теб и малката желязна лейди  Hug  Hug  Hug Нека до термин да нямаш повече проблеми и бременността ти да е спокойна, а на финала да прегръщаш най-прекрасната здрава, малка дама  Hug  Hug  Hug
Сладка - стискам палци  Praynig

# 156
  • Лондон/Пловдив
Сладка бягай веднага мила , може от бактерията да е . Не ср плаши излишно преди прегледа , ти си в голяма седмица всичко ще е наред . Лягай и не ставай много до прегледа .

# 157
  • Пловдив
Сигме чистит рожден ден   bouquet бъди много здрава, щастлива и обичана.
Сладката, да не би да е от пикочните пътища, някоя песъчинка, стискам палци всичко ще е ОК Peace
Вава, браво за добрите резултати, все така да те радва малкото мишленце.

# 158
  • Варна
Сигме и тук
Сладката Praynig Hug
Мец,много е сладка,пу-пу Hug
Вава,радвам се за теб Hug

# 159
Аууу, сладка, малка, усмихната Ема-Мария, много се радвам да се запозная с теб - толкова чакано, изстрадано и желано бебе на темата  Heart Eyes Heart Eyes Пу-пу!
Сигме, в този дух - честит празник и от мен, желая ти и ти след някой и друг месец да ни показваш така снимки на малка разкошотийка  Heart Eyes
Вава, браво за хубавите емоции  Hug
Сладката, дано не е нещо сериозно. Ама като ти бута док. лекарства, да ги пиеш  Naughty

# 160
Ще пия каквото трябва само всичко да е наред. Направих едно леко вътрешно опипване и няма там нищо,съмнявам се малко някъде отвън отдолу  да съм се разранила,но ще видим лекаря какво ще каже.
Стресирах и ММ с моята паника сега го чакам да се прибере и да ходим заедно.

# 161
Ах, че сладко Мече  Crazy пу, пу, пу и за така да кажа  Mr. Green

Сигме ... ЧРД мила ... вече са ти пожелали всичко, така че аз само се присъединявам към пожеланията  Hug

Сладката
...  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 162
Меци, добре завърнала се у дома. Вярвам, че ще се справиш с всичко, което предстои от тук на сетне. Ема е голям сладур - пу пу да не и е уроки.  Hug Heart Eyes
Рейни, погал по пупата. Въобще не ти е голям корема и със сигурност няма да те хванат в офиса освен ако те не решиш, че трябва да те хванат. Laughing
Сигме, ЧРД и тук. Всичко най най хубаво ти пожелавам.  bouquet
Сладката, стискам палци всичко да е наред. Praynig fingerscrossed fingerscrossed
Прахче, палци и за твоето коледно чудо. fingerscrossed fingerscrossed
И за всички останали палчета и  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 163
  • В сърцето на любимия човек
Хайде да си открадна малко прашец, че май днес е О  Heart Eyes
 newsm75 newsm79 newsm28

Сладка - почивай си, както са те посъветвали момичетата, според мен е от инфекцията, тя понякога разранява пикочните пътища. Дано всичко е наред  Praynig

# 164
Оооооо Рейни ..... много сладка пупа  Hug

Рокси ... много сте хубави  Heart Eyes

Пънче ... успешен улов  Hug

Общи условия

Активация на акаунт