Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 124
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Честита нова тема  bouquet дай Боже да се изпълни само и с мнооого хубави новини Praynig Praynig Praynig и да е на късмет на всички Heart Eyes
идеята с теми за искамбебещите бременилки и искам бебеискщите мами е страхотна! поздравления за авторите - имаше нужда! Hug Hug Hug
сега очакваме включване от Меци Mr. Green

# 16
  • NE
Хоп-троп и от мен. Party
rainy... Благодаря за темата и пожеланието. Името отново е уникално! Hug
Благодаря ви много момичета! Ще почерпя за всяка една сбъдната мечта, а хич да не е си пожелах много хубави неща. Hug Hug Hug
П.П. Пожелавам на всички темата да бъде изписана само с хубави бебешки новини. Hug Hug Hug

# 17
# 18
Привет и от мен в новата темичка.
Да споделя с вас имам едни кофти пробождания и болки ниско в корема. Мъчат ме едни лоши мисли и незнам какво да правя.

# 19
Хайде да ни е честита новата темичка,и да я напълните с  EFP
rainy-мерси ,страхотно заглавие  bouquet
А на мен ми мина от снощи,само ме е яд ,че не ги наредих бабетата,ама тяхното не се губи Mr. Green
Баща ми неможа да повярва ,че съм си замълчала Grinning ,нали ми казва "Поразяващата уста" Mr. Green

# 20
  • Варна
Здравейте и от мен,

Рейни, мерси за новата темичка, заглавието кърти  Mr. Green

Сладка, аз имах пробождания ниско долу (чувствах ги в или около маточната шийка), много се бях притеснила, т.к. продължиха 2 дни без спиране. Консултирах се с док, тя каза че щом не са контракции, няма страшно, но все пак ме извика на преглед, за да огледа маточната шийка. Все пак ако ти е много притеснено, звънни на Аг-то си, за да си спокойна  Hug

Аз чакам днес Меци с нетърпение  Crazy Дано да има време да драсне някой ред

Хубав ден на всички  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 21
Аз като видна Минка да дойда  Mr. Green
Рейнич, супер тема,  благодаряя  Hug Айде Начев само добри работи да ти каже  Hug
Честити рождени дни на малкото съкровище на Катето и на Flower   bouquet   bouquet
Само да наръся и аз  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
И спрете да пишете, оставете място на Мец  Mr. Green  Heart Eyes

# 22
Ще правим коледни близнациии юпиии юпииии Whistling Party

Чакам само да ми дойде , до тогава ще попием още малко анрибиотик и най- късно към 26 ти се почваме... Crazy

Взимам си Деси прашец,ако пишете по спокойно в таз темичка, ще ме опрашат до края и, така че ръсете смело, започвам да пълня дисагите. Много много съм щастлива  Heart Eyes

П.п Не мога да не кажа и добри приказки за доки Николов, реклама или не , аз отидох толкова пищисана, почти пред нервна криза, тоя човек ме нареди на две на три, пусна няколко смешки и ме успокои, много е готин и лично аз го препоръчвам   Peace майка му е малко по грубичка, д- р Табакова, не е моята манджа, но за него всичко най- добро. Повече хвалби, след опита, дай Боже  Praynig

# 23
Да наръся за много тестове с две черти и повече сини вързопчета след тях, че напоследък само девойки се показват   

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 24
Идваме, идвамеееее  Mr. Green Ех, тези работни Минчовци, сега само ще ги мисля  Laughing
Прахи, радвам се, че нещата се нареждат. С теб сме  Praynig
Честити празници на Флауъри и на сина на Катенцето, само поводи за радост ви желая   bouquet
Чери, док. каза - веднага след 6-те месеца лечение да правим ин-витрото, но тъй като вероятно още няма да ми е излезнала заповедта, ще направя 1-2 месеца след това на противозачатъчни.
Като ви чета, си напомням да благодаря за пореден път и на родителите си, и на свекърите, и на близките си приятели, които знаят за нашата ситуация и ни подкрепят неизменно с каквото могат. Досега никога не съм чула грозни подмятания по наш адрес, може би наистина добре сме си избрали близките  Heart Eyes Приятелите, на които сме казали, даже се травмираха и шашнаха повече от нас, сълзи в очите им се появиха, прегръщаха и утешаваха, чак се зачудих какво толкова е станало и защо го превръщат в такава трагедия.

# 25
Хоп и аз в Минковата темичка,Рейнчо,мерси Wink

Много здраве и късмет на празнуващите Фея и малък мъж на Катенцето
Сладката,дано няма нищо притеснително при теб Praynig
Прахче,много се радвам как се развиват нещата,много стиснати палчета  Praynig Hug
Моме,много е хубаво,че си случила на близки и те подкрепят.Как се развива лечението при теб?
Сигма и Incredible,минаха ли прегледите?
Мишки,лек път и  Praynig
На всички подгонили яйцата тези дни,дано сте успели  fingerscrossedНека напълним темата с много и само хубави новини и емоции.
Изписали ли са вече мама Меци и мецанче?

# 26
Честита нова тема. Дай Боже много хубави новини в нея и няколко двучертичкови Simple Smile Praynig

# 27
  • в пералнята
Мерси за темата, Рейниииии!!!!
Идвам и аз тук с малко син прашец, наследен от Фейтата  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 28
Мерси за темата, Рейниииии!!!!
Идвам и аз тук с малко син прашец, наследен от Фейтата  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Оооооооооо ... някой спомена името ми  Mr. Green

# 29
събирам си малко прашец  newsm79 newsm75 newsm28 newsm79 newsm79
и

С пожелание към всички момичета да гушкат скоро бебчетата си  Wink

Общи условия

Активация на акаунт