Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 25 999
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
  • В сърцето на любимия човек
Прахи - ама и аз съм една голяма бяла птица  ooooh! (патка, да не си помислите, че съм лебед Mr. Green ) Пропуснала съм новината, че са дали зелена светлина за 26-ти. Стискам ти много палчета Praynig
Зузе - дебна те за новина за мечетата  Hug

# 46
Аз като помня, че и трите пъти като се прибирах от болницата не знаех къде се намирам, защото е толкова голямо вълнението в началото, предполагам, че това е и причината Меци да се спотайва! Simple Smile Hug
Деситка, аз забравих да ти кажа, че и моите момичета са бузести, та явно мъжете деви това си могат, момичета с големи бузки! Laughing Hug

# 47
Ха честита ни нова тема , да я напълните с положителни тестове и да зарадвате неуморните Минчовци  hahaha
Прахи Юпииии  newsm44 newsm44 newsm44 така се радвам за теб мила  Mr. Green
Меци  Hug Гуш - и аз цял ден дебна да прочета как сте с Ема  Hug
ИИИИ спешЪл едишЪн син прашец  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 48
  • Пловдив
Привет и от мен, бързам и аз да се запиша в новата темичка въпреки пък било то и на 4-та страница Embarassed
Прахче, много се радвам за теб, искрено ти пожелавам на коледната елха да закачиш още 2 чорапчета с две + тестчета  Peace
Рейни и момичетата участвали в измислянето на уникалното заглавие - страшни сте  Grinning  bouquet дано в тази темичка да се раздадът много аванси с 2 черти  Praynig

# 49
ООООООп и аз да се вредя в едноцифрена страничка  tiptoe
заглавието кърти Mr. Green

# 50
  • Северозапада
Прахче, честита "зелена светлина"  Hug Да сложиш най-положителния тест в коледното чорапче  Praynig
Аз днес бях на преглед. Бебчо е с идеални мерки и теглилки, мърдаше и подскачаше (не че го виждах добре, ама доки така каза  Mr. Green )
Пожелавам на всички тук да видите това малко подскачащо човече в коремчетата си  Praynig И това ще бъде моята първа скромна порция прашец с неопределен пол  babydust7 babydust7 babydust7

# 51
За заглавието виновник е Блонди  Mr. Green , подражаваща роля-моя милост  bowuu благодаря за аплодисментите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 52
Flower Fairy, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, късмет и много любов!  Heart Eyes
Катенце, да ти е живо и здраво малкото пораснало момче! Да расте будно, умно и добро дете!
ant G, тъкмо щях да ти питам как върви при теб бременността и виждам, че вече си споделила  Peace Радвам се за добрите новини  Hug Лентичка няма ли да си сложиш?

# 53
  • София

Рейни се видя с Начев- Начев лош лош... качи й дозата на 125... е тва е....

Чакам мечешки новинки и аз  Mr. Green

Зузу, как е съседа  Twisted Evil

# 54
Здравейте момичета,
Рейни яка тема  Peace
Прахче стискам палци за успешен първи опит  Praynig

Лека вечер на всички и много положителни тестове да падат  Hug

# 55
  • Лондон/Пловдив
Прахче айде още няколко дни до старта , дано тази коледа ни донесе в темичката много положителни тестчета.
Мишки лек полет утре и да ни зарадваш  Praynig
Никой не ми отговори дали има ову след спонтаният  newsm78 явно само аз съм лудата да следя , и двамата доктора ми казаха че като спре кървенето може да продължим защото много рано в 5 седмица съм направила спонтаният .

# 56
  • Сливен
Чери, не знам дали има овулация веднага след сп.аборт -  преди малко повече от 7г. направих такъв, изчистих се сама, изчаках един цикъл и забременях след него, но идея си нямам между аборта и цикъла дали е имало ову  newsm78

# 57
Добър вечер, Минки! По-полечка се трудете, да не се преуморите! Joy
Прахче, започва обратното броене! Пожелавам ти да сбъднеш коледната си мечта с близначета!
 Мраве, браво на детето! Само хубави новини да ни носиш!
Рейни, бързо да овладееш проблемите с ЩЗ!
Мише и за тебе силно стиснати палчета! Чакаме хубави новини!
На всички Минки много  Hug Hug Hug

# 58
Какво да ви пиша като новините не са добри. Не се видя плоден сак и ЧХГ пада newsm45 newsm45. Ще изчакаме още една седмица и пак на преглед и дано Господ се смили над мен и пощади мъничето ми Praynig

Рейни, благодаря ти ,че си ме включила в списъка

# 59
IncrediblePraynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт