Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 011
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Инкредибъл Praynig ....айде Мец да драсне 2 реда, че ке умрам на компа....то бива господ да ме е наказал ама тъй нечовешки болки с тоз цикъл smile3514 някой знае ли от що е тъмнокафяв и слузест цикъла?

# 61
Incredible, дано всичко е ок.
Фики, благодаря ти за разясненията   bouquet
atadar, дано, благодаря ти  Hug
Пънче, права си, късно ги правя, че все късно се прибирам тези дни, но гледам да е по едно и също време, пък дано да отчита правилно. Стискам палци и за теб. Дано ни се получат сметките този месец  Hug
Флауър,  честито!  bouquet
Катенце, много да те радва!
Рейни, видях че вече съм в списъка сред вас, благодаря, че си сетила да ме включиш  Hug

Искам да ви споделя, че днес ми казаха, че една жена, която от 19 години се опитва да забременее нормално, ин витро и всякак, днес е родила момиченце. След толкова много време и толкова неуспешни опити, направо не е за вярване, много се развълнувах. Та, чудесата се случват, ние само трябва да повярваме!  Hug

# 62
Чери, може да има, може да няма О след аборт, зависи от хормоните ти. При мен имаше винаги, дори след кюретажа. Сега се сещам, че ти бях писала да изчакаш да ти дойде и тогава да правите опити. Колкото и рано да е станал аборта, все пак хормони контролират процесите в организма ни и някак на мен не ми се е рискувало да правя бебе, понеже след бременност хормоните се разбъркват. Всеки сам решава, аз само споделям моето мнение.  Hug

Мецана няма да се появи вероятно тази вечер, чухме се, изписали са ги, но мама Мец е много изморена и общо взето като за първи ден у дома си е жива хубава лудница  Mr. Green Разтопих се, когато ми разказа как таткото седнал при Ема и цял ден стоял и я гледал, а точно, като говорихме малката маймунка се прозявала  Mr. Green Добре са всички и при първа възможност ще се появи.

Зеленчо, съседът го няма, вероятно е в психото, но след някой друг ден ще го изпишат. Божкеее, може да ми е грях на душата, ама е супер кеф да спиш без да те будят през 2 часа  Whistling

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 20:35 от zuzi_79

# 63
Здравейте  Hug Hug
Честита ни нова темичка  Hug Hug
Incredible Praynig Praynig Praynig
Прахче радвам се за вас  Peace Peace
ant G ,радвам се че нещата при твоята бременност са наред Hug Hug
При мен нищо ново започна ловния сезон при нас ,та да видим  Thinking
Лека вечер Hug Hug

# 64
  • Лондон/Пловдив
Инкредибъл мила какво да ти кажа , нямам думи . Много много съжалявам , ей толкова момичета подред никога не е било 4 положителни теста и нито една не продължи напред . 
roxanna,zuzi_79  благодаря ви за ифото . Аз знам ,че може и да няма само за инфо питам .
Меци дано се появи със снимков материал ,че вече нямам търпение да видя малката мишка .
И от вчера се питам Сигмето добре ли е не се е появявала от няколко дни .

# 65
  • shumen
Инкредибъл,успех.
Меци,чакаме новини.
На всички рожденници честито.
Ние днеска станахме на 2 месеца.Почерпете се макар и виртуално за здравето на Дени.

# 66
  • до едно тепе
Запис да ви следя.
Рейни темата е бомба  bouquet
Дано се напълни само с хубави новини Praynig
Инкредибъл Praynig
Честит празник на рожденниците и месечинка на Дени  bouquet
Прахче дано станат близнаците Praynig
Мише колко време ще си в Майнатаун Mr. Green Дано като се връщаш си имаш малък/ки гратисчия/ии с теб на борда Whistling Ааа ние с бебетата се разхождаме понякога по главната и се радваме да се срещнем и запознаем с форумни познати Whistling
Лолата ми липсва нещо напоследък.Хич я няма никаква Thinking
Айде лека и бебеносна Hug

# 67
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте милички! Благодаря ви за пожеланията и положителната енергия, която ни изпратихте - без нея нямаше да се справим, защото раждането на Ема беше много трудно .. няма да ви лъжа мнооого боля /особено като цял ден ме бодоха със системи окситоцин Mr. Green /, обаче ако знаете как целия свят светва, когато погледнете детето си за първи път, забравяте и болките и се кълнете, че ще понесете и още ..

Скрит текст:
при мен родилните болки бяха около 20-21 часа преди да изкървя и да се окаже, че има оплитане на пъпната връв 3-4 пъти около бебето и съответно няма никакъв шанс за естествено раждане, та накрая ме срязаха

но важното е, че Ема се роди и жива и здрава! .. сега моя малък свят спи изкъпан и нахранен в кошарката си .. все още няма да ви пусна снимчица, защото още нямаме червено конче .. не ми се сърдете, но за мен това е важно .. обаче обещавам в първия момент, когато имаме да ви покажа Ема Мария в целия й прекрасен блясък Blush Blush /сега всички се сетихте за приказката за най-хубавото птиче, нали Mr. Green /

# 68
  • В сърцето на любимия човек
Момичета, нормално ли е онзи ден тестовата да е много бледа, вчера колкото контролната и днес пак много по-бледа?
Извинете за краткия пост , но пиша от телефона.
Лека и бебеносна!

Меци-много прегръдки и целувки и за двете ви. Радвам се,че сте добре,това е  най-важното : hug:

# 69
mecani  Hug поизмъчила си се, но важен е крайния резултат - живо и здраво бебе  Peace
 Едва ли тук някой може даже и да си помисли да ти се сърди, че ще ни забавиш със снимка на прекрасната, не се и съмнявам, Ема Мария. Гуш за теб и бебка  Hug

пънче, да, нормално е, даже така трябва да бъде  Peace

# 70
Мецииииии,  Hug Hug Hug Много се радвам, че вече сте вкъщи. Съжалявам, че срещата не е била от най-приятните, ама защо не те срязаха по-рано, ами те оставиха да се мъчиш  ooooh! Както и да е, важното е, че с малкото мече всичко е наред и вече е при мама и тати. Предполагам каква луднице е около теб, благодаря, че намери време да споделиш с нас. Днес си спомних каква радост и какво вълнение беше, когато ме изписаха с малката от болницата  Heart Eyes Най-благородно ти завиждам. Ще се радваме да видим снимка на малката принцеска, когато се организирате.  Hug Heart Eyes
Пънче, аз често казано им се изнервях много на ову-тестовете, ама не е ли това идеята  newsm78
Инкредибъл  Praynig Praynig Praynig Praynig
Фики, честита нова визия Simple Smile
Абракадабра, ... Йори, ти ли си?

# 71
Меци, честито! Ти успя! Само ти и още няколко момичета във форума ми давате сили и пример, че няма невъзможни неща!

# 72
  • до едно тепе
Меци важното е че е жива и здрава Hug Да я нагушкаш от нас Whistling
АбраКадабра новото име на Йори ли е Thinking
Ох тези хубави бебета в лилаво Flutter Hug

# 73
Меци, доста успокоително ми подейства твоята поява  Hug Добре дошли вкъщи с Ема! Нагушкай я от нас  Heart Eyes

# 74
Меци важен е наистина резултата.Нека да е жива и здрава и да ви носи много много радости  Hug Hug HugДобре сте си дошли.

Общи условия

Активация на акаунт