Минка и Минчо се трудят до зори-нека им платим аванс с тест с 2 черти - тема 119

• 26 030
  • 757
  •   2
Отговори
# 75
И аз се чудех кой се е преименувал на АбраКадабра  newsm78
lolilita, ти къде се губиш, доста време не се беше появявала  Hug Дано при теб всичко е наред  Praynig Peace Hug

# 76
  • В къщурката на хълма на феите
Лолитчо твоята приказка с ангелчето не ми излиза от главата Hug
Рони ами не мога да ти отговоря на този въпрос, но пък искам да ти кажа, че цялото АГ тук ме знае Mr. Green явно скоро не е имало някоя мама като мен .. дет се вика станах мес'на, свес'на и извес'на с факта, че след 20тина часа напъване и секцио, съм станала и съм отишла при бебето на 15тия час след цялата дандания .. казвам ви неудържима бях .. верно със скоростта на на гипсирана костенурка, но изкачих всички 38 стъпала до бебешката стая без да се спра, а като видях Ема, как ревах като магаре няма да ви разказвам .. ама ме има на снимка Mr. Green

и пак да кажа - благодаря ви на всички, вие сте повече от прекрасни! Hug Hug Hug

# 77
Пак ревнах, егати лигавото същество съм, Мецанооо, много гушки за теб и Ема  Hug  Heart Eyes
Инкредибъл, моля се, мила  Praynig
Йори, намери ли себе си  Mr. Green  Hug
Лолита, къде зачезна  Hug

# 78
  • Варна
Мец,незабравими моменти,а?Супер,пожелавам на всички ни такива изживявания Hug

# 79
  • София
Прахче айде още няколко дни до старта , дано тази коледа ни донесе в темичката много положителни тестчета.
Мишки лек полет утре и да ни зарадваш  Praynig
Никой не ми отговори дали има ову след спонтаният  newsm78 явно само аз съм лудата да следя , и двамата доктора ми казаха че като спре кървенето може да продължим защото много рано в 5 седмица съм направила спонтаният .
Чери, и аз това се чудех, ама и още не съм ходила при док. Чак другия четвъртък съм.
Инкредибъл, стискам ти палци. Знам през какво минаваш и знам, че каквото и да кажа няма смисъл. Силно  HugPraynig Praynig Praynig
Меци, важен е крайният резултат! Да ви е жива и здрава малката сладурка и много да ви радва!

# 80
  • Сливен
Меци, честито ви прибиране вкъщи, пожелавам и на теб и на сладката Ема много здраве и щастие, насълзих се , четейки за твоите чувства, спомних си и моите такива моменти. Пожелавам с цялото си сърце на всички момичета от тук да изживеят това щастие. Като се поокопитите с Ема, заповядай в темата, която ни спретна Поспаланчето ( нещо като "Родени" от Искам бебе, т.е. като общата ви отчетна)  Hug

# 81
Меци, честито! Ти успя! Само ти и още няколко момичета във форума ми давате сили и пример, че няма невъзможни неща!

Ето я и блудната дъщеря Mr. Green Mr. Green Hug Hug HugЛо-сега пращаме цялата енергия  за сбъдването на твоята мечта Praynig Praynig Praynig

Мамо Меци добре сте дошли  Hug Hug/аз също се просълзих/като си спомних как с абоката тръгнах към детската стая,за да гушна боеца Embarassed

# 82
IncrediblePraynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Честит празник на рожденниците  bouquet
Меци, прегръдки  Hug Hug Hug за теб и бебка Ема Hug Hug

# 83
ахам..Йори бях...толкоз вардих за Мецината история и проспах момента - важното е че чудото си е в кошарката Grinning
Деска, фъшкия магия и пак не се откривам search Поспалане,Фики, Рони -  bowuu това съм аз
Лоли, де се затри?(виж само кой пита)
Чери, Веси компетентни отговори не мога да ви дам, но поне по една прегръдка Hug
щях да пиша нещо, а от тази температура ми се изпариха и малкото останали мисли Mr. Green

# 84
Aaaх Меци,така се разчувствах и размечтах от разказа ти HugРадвам се,че всичко е наред и вече сте у дома.
Рони,желая ти така както нямаш големи надежди,да получиш приятна изненада.
Поньо,къде се губи?Знаете ли вече цвета на вашите гащи?
Incredible, Hug Praynig Praynig
Един въпрос към момичетата слагали Прогестеронови свещички.Момичета,аз ли полудявам или този Циклогест е силен?Става ли ви лошо след като сложите свещичката?Аз снощи два часа обяснавам на моя Минчо,че тавана се върти Joy JoyДовечера ще ми е трета,свиква ли изобщо организма или така докато ги свърша?
и хубав ден на всички Hug

# 85
Доброоо утрооо момичета   bouquet  bouquet

Меци, мила ти си героиня, как се наревах едно хубаво, толкова мило и емоционално ми стана. Важното е сега, че детенцето е  живо и здраво и болките са само минало. От тук нататък само хубави неща да ви се случват, сигурна съм че ще е така  Hug Да нацелуваш малката принцеса от всички нас  Heart Eyes Heart Eyes пък ние си чакаме да я видим, сигурни сме че е прелестна  Heart Eyes Heart Eyes

Лоли как си, как се развиват нещата при теб? Тъкмо се чудехме що така изчезна и ни изостави  newsm78 newsm78 то че сме нетърпими понякога....ясно  Wink

ChocoBella  прогестерона така действа......мен ме побъркваще, слагах го само един цикъл и се отказах  ooooh! ooooh!...ама сега след ин витрото ще съм на конски дози и само като си помисля как ми се спеше от него и ми се виеше свят....ама няма начин

Сигме как си?

Аз снощи спах изключително спокойно, вече нямам търпение да дойде моят момент. Най-сетне мога да кажа , че съм спокойна. Знам , че ще се случи моето коледно чудо. Надявам се също никоя от вас да не се съмнява в това, че ще има своето чудо.

# 86
  • Варна
Добро утро,

Меци, много се развълнувах ... Радвам се, че болките вече са забравени и сега ви остава само да се радвате една на друга  Hug Ще чакаме снимчици на Ема Мария с нетърпение  Heart Eyes

Incredible, стискам палци мила

Аз след малко отивам на 4Д и ми е много развълнувано  Heart Eyes Надявам се всичко да е ок

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 87
  • В къщурката на хълма на феите
минавам изключитлно експресно понеже дребо спинка още, а пък в рамките на близкия половин час трябва да папка, та очаквам или да се събуди, или ще се наложи аз да я будя / което ииизоообщо не ме кефи, ама и никой не ме пита Confused / пожелавам ви хубав ден на всички Hug Hug

# 88
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, благодаря ви много за пожеланията към малкия ми разбойник. Нека всичко ви се връща в двоен размер...най-малко  Hug

# 89
  • Северозапада
Меци, добре сте си дошли у дома  Hug Доста си се поизмъчила, но съм сигурна, че за теб спящото мъниче в кошарката си е заслужавало всяка една секунда болка   bouquet Ти ще бъдеш винаги един от примерите в темата, че чудеса се случват. Пожелавам ви много радостни и весели моменти, а Ема да расте весела, палава и красива (в което нямам съмнение)
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт